User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
104 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Sizce oto yıkama nasıl olmalı

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence de "kendin yıka" sistemi olmalı artık
    hem böylece işçilik kalitesi , personel tavrı gibi konuları da dert etmeye gerek kalmaz
    haa tabi herkes aracını kendi yıkamak istemeyebilir , o halde seçimli bir mekan bence harika olur...
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence de "kendin yıka" sistemi olmalı artık
    hem böylece işçilik kalitesi , personel tavrı gibi konuları da dert etmeye gerek kalmaz
    haa tabi herkes aracını kendi yıkamak istemeyebilir , o halde seçimli bir mekan bence harika olur...
    Kendin yıka sistemi zor işler bence Erhan abi. Şöyleki mesela ben arabamı otalama yıkama sürem 2,5 - 3 saat arası e bu sırada bekleyen çok olur. Bunun için çok geniş alan gerekir bence buna kimse girişmez Türkiyede.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendin yıka sistemi zor işler bence Erhan abi. Şöyleki mesela ben arabamı otalama yıkama sürem 2,5 - 3 saat arası e bu sırada bekleyen çok olur. Bunun için çok geniş alan gerekir bence buna kimse girişmez Türkiyede.
    normal insanlar için bir sistem tabii bu
    sana bana gelmez , yani gelir de sıradakilere de cinnet gelir
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

16v - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her şeyin başı sizin istediginiz gibi bir yıkamaya sizin kaç para verebileceginizden geçiyor Sizin istediginiz gibi bir yıkamanın mali boyutu ne olmalı ?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Şu benzincilerde ki sistem güzelmiş aslında , yaygınlaşsa keşke burdada

hotsauce
    Misafir
    Luleburgazda aracimi kendim yikiyorum burda 1 liraya 5 dk su 1 liraya 5 dk kopuk atiyo.Yurtdisindaki arkadasimizin gosterdigi gibi bir yer var luleburgazda cok guzel bi sistem bence.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16v Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her şeyin başı sizin istediginiz gibi bir yıkamaya sizin kaç para verebileceginizden geçiyor Sizin istediginiz gibi bir yıkamanın mali boyutu ne olmalı ?
    aslında 20 lira çok para ama dışarıda iç-dış yıkamayı 10-15 tl'ye yapan yerleri gördükçe kızıltoprak meguıars'ın aldığı 20 lira helal olsun diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kızıltoprak Meguiars Meguiarsın >Türkiye distirbütörünün yeri mecbur kendi işini tavanda satmak zorunda kızıltoprakda şahsın olsa eminimki yıkama performası düşük olacaktır.Birde iyi yıkamada kıstas nedir ? Bizde yıkama işi yapıyoruz gün geliyor 100 araba gün geliyor 70 araç yıkıyoruz.Herkezi memnun etme gibi bir imkanımız yok tabiki.Ben hep merak ediyorum iyi neye göre iyi ?

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16v Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kızıltoprak Meguiars Meguiarsın >Türkiye distirbütörünün yeri mecbur kendi işini tavanda satmak zorunda kızıltoprakda şahsın olsa eminimki yıkama performası düşük olacaktır.Birde iyi yıkamada kıstas nedir ? Bizde yıkama işi yapıyoruz gün geliyor 100 araba gün geliyor 70 araç yıkıyoruz.Herkezi memnun etme gibi bir imkanımız yok tabiki.Ben hep merak ediyorum iyi neye göre iyi ?
    madem yıkama işi yapıyorsunuz size göre iyi yıkama nasıl olmalı??
    ben aracımı kendim yıkıyorum çünkü çevremdeki yıkamacılar çok bilinçsiz mesela jantı sildiği bezle iç plastikleride siliyo kullandıkları ürünler kötü sizce nasıl olmalı bu iş

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem yıkama işi yapıyorsunuz size göre iyi yıkama nasıl olmalı??
    ben aracımı kendim yıkıyorum çünkü çevremdeki yıkamacılar çok bilinçsiz mesela jantı sildiği bezle iç plastikleride siliyo kullandıkları ürünler kötü sizce nasıl olmalı bu iş
    Bir kaç şey daha ekliyeyim.. çok araba yıkayan yerlerde gördüğüm şeyde malzeme kalitesi baya düşük.. Örneğin plastik aksamı sildiği şey 2 gün güneşten sonra torpidoyu bembeyaz yapabiliyor.. jantları parlattığı kimyasal suya girince beyazlaşıyor.. camları ve kaportayı aynı bezle siliyor.. Ki en şikayetçi olduğum şey mesela bezler günlük yıkanmıyor..iz kalıyor vs..

Birde şu var tabi fırça vurmayalım köpük yapalım ardından sünger diyorum ,köpük kiri almaz ben fırça vurim abi diyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben aracına gözü gibi bakan birisini tatmin edecek yıkama olduguna inanmıyorum

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence yıkamacıda olması gerekenlerin başında bekleme salonu gerekiyor, bu salonda da aracınızı görmek daha rahat ettiriyor insanı. Benim yetkili servisimin arkasında bi oto yıkamacı var, geçen gün gittik araba karşımda duruyor, ufak kafe tarzı bir yer yapmışlar orda yemek falan da var, isteğe bağlı. İkram olarak çay veriyorlar direk oturduğunuzda. Aracımın bagaj + arka koltuklar ağzına kadar doluydu. Orjinal son susturucu, otto son susturucu, filtre kiti, kıyafetler falan hepsi bagajdaydı. Genelde temizleyelim mi diye soruyorlardı başka yerlerde, evet diyince yüz çeviriyorlardı. Adam hiç sormadan etmeden tek tek boşalttı, kıyafetleri uygun bir yere koydu süpürgeyle mis gibi temizledi. Ayrıca benim gitmemi sağlayacak en büyük faktör güler yüzdür.
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Killah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence yıkamacıda olması gerekenlerin başında bekleme salonu gerekiyor, bu salonda da aracınızı görmek daha rahat ettiriyor insanı. Benim yetkili servisimin arkasında bi oto yıkamacı var, geçen gün gittik araba karşımda duruyor, ufak kafe tarzı bir yer yapmışlar orda yemek falan da var, isteğe bağlı. İkram olarak çay veriyorlar direk oturduğunuzda. Aracımın bagaj + arka koltuklar ağzına kadar doluydu. Orjinal son susturucu, otto son susturucu, filtre kiti, kıyafetler falan hepsi bagajdaydı. Genelde temizleyelim mi diye soruyorlardı başka yerlerde, evet diyince yüz çeviriyorlardı. Adam hiç sormadan etmeden tek tek boşalttı, kıyafetleri uygun bir yere koydu süpürgeyle mis gibi temizledi. Ayrıca benim gitmemi sağlayacak en büyük faktör güler yüzdür.
    +olarak ekleyeceğim şey dürüstlük olmalı
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kendin yıka sistemleri gittikçe yaygılaşıyor geçen hafta Karcher Ankara servis müdürü ile konuştum bi günde yanımda 15 takım sattı adam çok satıyor herkes istiyor dedi yakında heryerde olacak sanırım hem benzinlik için hemde aracını yıkayan için ekonomikmiş ballandıra ballandıra anlattı yakında gene gelecek bizim fabrikaya sistem kuracaklar sormak istedikleriniz varsa ileteyim
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kızıltoprak meg'in nesinden memnun olduğumu söyleyeyim;

belki ana bayi olmasından dolayıdır dediğiniz gibi, araçlar kesinlikle aceleyle yıkanmıyor, yeri geliyor ufacık 207'min 1.5 saatte ancak her şeyi bitiyor..

camlarda silme izi kalmıyor..

sağından solundan akan damlalar kalmıyor..kurulamaya başlarken hava tabancasıyla su akan yerler boşaltılıyor sonrasında havlularla girişiliyor..acele de edilmediği için ben aracımı alıp gideceğim zaman her yeri kurulanmış bir aracım oluyor

ayrıca en sonunda meguiars 21'di sanırım onunla 1 kat geçmeleri biraz daha parlaklık sağlıyor, o da ayrı bir tatmin duygusu oluşturuyor

unutmadan söyleyeyim, köpük sıkılmamasına rağmen davlumbazlarımın içinin de pırıl pırıl olması, tüm lastiklerimin ve tamponumdaki plastiklerin de benim ekstradan söylememe gerek kalmadan parlatılması beni memnun ediyor

Hyjal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapalı ve büyük bir alan üzerine kurulmuş ışıklandırması güzel , bekleme salonunda hem aracını izleyebildiğin hemde araba yıkanırkenki vaktini gazete , çay , tv , dergiyle ilgilenerek geçirebileceğin bir yer olmalı.Ayrıca bazı yıkamacılarda da gördüğüm şu "Yıkamacının işine karışma" yazısının olmaması şart Araç benim ve sen yıkarken karışmıcam he ? Birde Onur K'nın da dediği gibi bastığımız yerlerin ıslak olmaması ve mekanın içinin sudan dolayı nefes alınamaz halde olmaması iyi olur

Yıkamacı açmak için forumlarda bilgi alan insanları görmek bile bence oto yıkama sektöründe büyük bir gelişme

Aytepe53
    Misafir
    bence yıkama bi halı saha gibi olmalı yukardan izleme imkanı olacak oturup çayını içerken aşağıda aracını görecekesin

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıkama Maxxcar gibi olmalı son derece memnunum

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fren disklerine direk suyu tutup çıkan buharla kendini tatmin etmeyen yıkamacı istiyorum.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)