bence de "kendin yıka" sistemi olmalı artık
hem böylece işçilik kalitesi , personel tavrı gibi konuları da dert etmeye gerek kalmaz
haa tabi herkes aracını kendi yıkamak istemeyebilir , o halde seçimli bir mekan bence harika olur...
bence de "kendin yıka" sistemi olmalı artık
hem böylece işçilik kalitesi , personel tavrı gibi konuları da dert etmeye gerek kalmaz
haa tabi herkes aracını kendi yıkamak istemeyebilir , o halde seçimli bir mekan bence harika olur...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Her şeyin başı sizin istediginiz gibi bir yıkamaya sizin kaç para verebileceginizden geçiyorSizin istediginiz gibi bir yıkamanın mali boyutu ne olmalı ?
Luleburgazda aracimi kendim yikiyorum burda 1 liraya 5 dk su 1 liraya 5 dk kopuk atiyo.Yurtdisindaki arkadasimizin gosterdigi gibi bir yer var luleburgazda cok guzel bi sistem bence.
Kızıltoprak Meguiars Meguiarsın >Türkiye distirbütörünün yeri mecbur kendi işini tavanda satmak zorunda kızıltoprakda şahsın olsa eminimki yıkama performası düşük olacaktır.Birde iyi yıkamada kıstas nedir ? Bizde yıkama işi yapıyoruz gün geliyor 100 araba gün geliyor 70 araç yıkıyoruz.Herkezi memnun etme gibi bir imkanımız yok tabiki.Ben hep merak ediyorum iyi neye göre iyi ?
Bir kaç şey daha ekliyeyim.. çok araba yıkayan yerlerde gördüğüm şeyde malzeme kalitesi baya düşük.. Örneğin plastik aksamı sildiği şey 2 gün güneşten sonra torpidoyu bembeyaz yapabiliyor.. jantları parlattığı kimyasal suya girince beyazlaşıyor.. camları ve kaportayı aynı bezle siliyor.. Ki en şikayetçi olduğum şey mesela bezler günlük yıkanmıyor..iz kalıyor vs..
Birde şu var tabi fırça vurmayalım köpük yapalım ardından sünger diyorum ,köpük kiri almaz ben fırça vurim abi diyor![]()
bence yıkamacıda olması gerekenlerin başında bekleme salonu gerekiyor, bu salonda da aracınızı görmek daha rahat ettiriyor insanı. Benim yetkili servisimin arkasında bi oto yıkamacı var, geçen gün gittik araba karşımda duruyor, ufak kafe tarzı bir yer yapmışlar orda yemek falan da var, isteğe bağlı. İkram olarak çay veriyorlar direk oturduğunuzda. Aracımın bagaj + arka koltuklar ağzına kadar doluydu. Orjinal son susturucu, otto son susturucu, filtre kiti, kıyafetler falan hepsi bagajdaydı. Genelde temizleyelim mi diye soruyorlardı başka yerlerde, evet diyince yüz çeviriyorlardı. Adam hiç sormadan etmeden tek tek boşalttı, kıyafetleri uygun bir yere koydu süpürgeyle mis gibi temizledi. Ayrıca benim gitmemi sağlayacak en büyük faktör güler yüzdür.
kendin yıka sistemleri gittikçe yaygılaşıyor geçen hafta Karcher Ankara servis müdürü ile konuştum bi günde yanımda 15 takım sattı adam çok satıyor herkes istiyor dedi yakında heryerde olacak sanırım hem benzinlik için hemde aracını yıkayan için ekonomikmiş ballandıra ballandıra anlattı yakında gene gelecek bizim fabrikaya sistem kuracaklar sormak istedikleriniz varsa ileteyim
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
kızıltoprak meg'in nesinden memnun olduğumu söyleyeyim;
belki ana bayi olmasından dolayıdır dediğiniz gibi, araçlar kesinlikle aceleyle yıkanmıyor, yeri geliyor ufacık 207'min 1.5 saatte ancak her şeyi bitiyor..
camlarda silme izi kalmıyor..
sağından solundan akan damlalar kalmıyor..kurulamaya başlarken hava tabancasıyla su akan yerler boşaltılıyor sonrasında havlularla girişiliyor..acele de edilmediği için ben aracımı alıp gideceğim zaman her yeri kurulanmış bir aracım oluyor
ayrıca en sonunda meguiars 21'di sanırım onunla 1 kat geçmeleri biraz daha parlaklık sağlıyor, o da ayrı bir tatmin duygusu oluşturuyor
unutmadan söyleyeyim, köpük sıkılmamasına rağmen davlumbazlarımın içinin de pırıl pırıl olması, tüm lastiklerimin ve tamponumdaki plastiklerin de benim ekstradan söylememe gerek kalmadan parlatılması beni memnun ediyor
Kapalı ve büyük bir alan üzerine kurulmuş ışıklandırması güzel , bekleme salonunda hem aracını izleyebildiğin hemde araba yıkanırkenki vaktini gazete , çay , tv , dergiyle ilgilenerek geçirebileceğin bir yer olmalı.Ayrıca bazı yıkamacılarda da gördüğüm şu "Yıkamacının işine karışma" yazısının olmaması şartAraç benim ve sen yıkarken karışmıcam he ?
Birde Onur K'nın da dediği gibi bastığımız yerlerin ıslak olmaması ve mekanın içinin sudan dolayı nefes alınamaz halde olmaması iyi olur
Yıkamacı açmak için forumlarda bilgi alan insanları görmek bile bence oto yıkama sektöründe büyük bir gelişme![]()
bence yıkama bi halı saha gibi olmalı yukardan izleme imkanı olacak oturup çayını içerken aşağıda aracını görecekesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)