kaputa rotus yaparsanız cok daha kotu olur .. ya oyle kullanıcaksınız yada boyatıcaksınız ...
Printable View
kaputa rotus yaparsanız cok daha kotu olur .. ya oyle kullanıcaksınız yada boyatıcaksınız ...
çok geçmiş olsun,
benımde bır ıkı hafta once fardan stopa kadar çizmiş biri, pasta kurtarmaz dedi boyacıda zımpara olcak falan dedı uzak durdum,aldım aldım makıneyı elıme boyayı bıraz ıncelttım ama belırgınlıgı gıttı, hala cızık duruyor.çiziği kapatmaya boya parası ıstıyorlar.
araba çizmenin cezası hapis yatmakmış,polis dedi,24 saat için şikayetcı olursan kamra kayıtları falan arastırmaya gırıyorlarmıs.direk karakoldan alınan bılgıdır,
Buna yakın bi çizik giderilme mevzusu yaşamıştım.. bizzat kendimde yapılış aşamasında görevliydim.. anlatayım eğer yapabiliecek birisini bulursanız yapılabilir. tamamen yok olmasa bile çok az belli olabilir..
Boya kodu alınıp bi tüp boyaya bir çay kaşığı civarı sertleştirici ilave ediliyo. ve o sertleştiriciyle birlikte çiziğin içine iyice işleyecek şekilde rötuş yapıyosunuz.. daha sonra 1-2 gün arası beklettikten sonra, pasta için zemine ince zımpara sürüyosunuz.. ele gelmeyecek seviyeye gelince pasta ile parlatıp cilalıyosunuz.. macunlama tekniği gibi ama komple boyatmaktan daha iyi bir çözümdür.. umarım yapabilirsiniz.. yapacak birisini bulursanız resimlemenizi isterim.. geçmiş olsun.. bende çınlattım yapanların kulaklarını. biyerleri kaşınıyodur şu anda..
Şerefsizlikten başka bişey değil. Elini kolunu kiktiklerim.... Geçmiş olsun insallah cilayla felan giderebilirsiniz ama pek gidicek gibi gelmedi bana. :(
breh anasını s....çocukları bence takma kafaya boyat geç durumunu anlıyorum fotolarda var elinde sıkıntı olmaz
Sakın çizik kalemi işine falan girmeyin bi işe yaramaz, sonax ise boyamadan yapar ancak boyadan daha fazla masraf çıkar bence,en mantıklısı bu haldeyken foto çekip boyatmak, satarken sıkıntı olmaması için boyaya girmeden de fotoğraf çekerseniz iyi olur.
mala zarar verme suçunu oluşturur, Madde 151 - (1) Başkasının taşınır veya taşınmaz malını kısmen veya tamamen yıkan, tahrip eden, yok eden, bozan, kullanılamaz hâle getiren veya kirleten kişi, mağdurun şikâyeti üzerine, dört aydan üç yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.
Çoğu kez adli para cezası verilir. Eğer parayı ödemeye gücü yoksa hapis cezasına çarptırılır.
geçmiş olsun en temizi detaylı fotoğraflarını çekip boyatmak
aslında yapanları yakalasak yapılacak sey cok basıt: kafalarını kaputa surte surte eskı halıne getırtmek lazım... terörist bunlar....geçmıs olsun kardes..
Daha az görünür hale getirelebilir. Sabırla rötüş ardından zımpara ardından polisaj ve en son cila.
İstersen deneriz.
Kardesim nerde oldu bu ya :(
O.c yemin ediyorum ya yprkn
Kimseyemi denk gelmiyorlar ya..
Su boya zimpara olayini denemeden boyatma ama cok zor bizim arabalarin vernigi cok ince malesef :(
tırnak takılacak kadar derinse ,boyanması gerekir herhalde..
Bence kiz meselesi velter yakisikli cocuk allah bilir kimin canini yakti :)