bnde 2005 1.3cdti van var 30tlik mazotla 165km yaptım klimayıda arada bir açtım ve bazen gazladım. enjektörlere baktır derim![]()
bnde 2005 1.3cdti van var 30tlik mazotla 165km yaptım klimayıda arada bir açtım ve bazen gazladım. enjektörlere baktır derim![]()
enjektörler teste gidip kontol ediliyor, denemekte fayda var...
ohaben 17 18 kuruş yakıyorum 1.3 cdti ile turbo hortumu vs kontrol ettinizmi veya şamandıra bozuk olmasın ? nasıl test ettiniz acaba
Livestrong
Turbo basıncı ve samandırayı kontrolunu bugun yaptık ayrıca araç cihaza baglandı hiçbir hata vermedi ustadan oneri olarak 1-2 gun gez bakımlar alıssın hala cok yaktıgı takdirde enjektörleri teste sokalım dedi.
naptınız ya 1.3 cdti nereye 500 kurus yakıyor ben sürekli dip gaz gidince o rakamları buluyor,istesende yaktıramazsın
araç 18 jantlı a3 1.4 t yazılımlı.
Intercooler hortumu çatlar genelde..
bu tip birden fazla yakma şikayetleri altından genelde turbo basınc kaçakları çıkar..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Bugun aracımın enjektör ve turbo intercoller bakımları yapıldı aracımda dumanlı yazılım vardı. Ancak enjektörler söküldükden sonra aracım stock yazılımı dondü gibi gidişinde ve çekişnde düşme yasamadım sizce neden böyle olmuştur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)