Fotoğrafı göremiyorum bakanlık neti kısıtlı ama takviyeli olanlar varmış onlardan bul. Vectra C nin kiler falan uyuyor takıyorlar.
Printable View
Fotoğrafı göremiyorum bakanlık neti kısıtlı ama takviyeli olanlar varmış onlardan bul. Vectra C nin kiler falan uyuyor takıyorlar.
Şu an yazılım düzboru ve gerekli iptaller yapılı. Debriyaj ara sıra kaçırıyor. Cooler aldım, emme genişletilip takılacak. Yaza doğruda hybrit yaparım diyorum. Bu takviyeli sachs lar baya iyi diye duydum ama deniyeceğiz artık. Olmazsa bronz yaparız. Aracı günlük kullanıyorum, roll falan yapma niyetim yok. Sorun çıkarmaz diye tahmin ediyorum.
ben daha geçen hafta taktım aynısından aracımda soft yazılım egr wg iptali var şu anda bir sıyırma falan yok 1000 km oldu. Gayet memnunum şu an
200hp ve üzeri Corsa lar tutunma konusunda nasıl aksiyon alıyorlar?
Süspansiyon?
Jant-lastik kombinasyonu?
bende de hybrit big enjektör vs.vs yazılım mevcut bronz 5 yaprak taktık günlük kullanıyorum pek büyük bi sıkıntı yaşamıyom ama müthiş farkediyor gücü direk hissediyosun biraz kalkışlarda titretiyo ama zamanla ben minimuma indirdim ilmini aldıktan sonra :D
senin speclere mutlaka gerekli sana hele ki hybrit yaparsan o sıfır aldıgın bile boşa çıkar o kadar diyim :D
Peki sadece bronz balata mı takılıyor yoksa başka işlem yapılıyormu. Ben ürünü aldım daha taktırmadım. Bu yeni baskıyı kullanarak kendi balatası yerine bronz balata taksam olur mu ?
Alttan 1-2 defa anca basmışımdır, o yüzden pek bir şey diyemiyorum. Ama ortalama bir asfaltta bile gayet iyi.
Konfor olarak sokak modeli olmasına rağmen sert abi. El yapımı coiloverlar daha yumuşaktır sanırım. Sitesinde 15-45 mm diyor ama daha fazla indirebiliyorsunuz. 195/50/15 de dip indiremiyorum. Genel olarak memnunum, en azından yapma coiller gibi güvensiz değil Tuv onaylı.
FK serttir. Bunu custom coilli araç kullanınca anladım...
selamün aleyküm
aracımın yağ değişimi geldiğinde bi kararsızlık bastırıyo beni, hangi marka yağ acaba diye liqui moly 5-30 kullandım sahte vs olmasından korkuyorum motul gibi.bir yerde fiyat 150 tl diğer yerde 280 tl aynı yağ mesela nerden almamı önerirsiniz veya hangi markayı kullanmamı tavsiye edersiniz.?
Bendede oldu mga nın akslarını taktıktan sonra düzeldi diye hatırlıyorum sene 2014 tamda hatırlayamıyorum :)
Fk larda önlerde kamber ayarıda var. Ondan kaynaklıda olabilir.
Arkadaslar selam. Suan aracimda sifir motor uzerine Stage1 yazılım ,60mm. düz boru + warex ,büyük emme manifoldu,EGR İptali bulunmakta dynoda 115 bg guc aldim. 130 - 140 bg gucler icin onerileriniz ve maliyet yazabilirmisiniz ?
büyük başarı bu dediklerinle 115 hp güç almayı nasıl başardınız çok merak ettim ? ,dayno çıktısını çok merak ettim paylaşırsanız burdan merakımızı gidermiş olursunuz
kazasız belasız
biz ( güney servis in itina ile topladıgı ) sıfır motor üzerine bu dediklerine ilave
hybrit bullet kanat
big enjektör
hart yazılım ( güney servis ecutect yazılım )
2,5 barda
5300 dd dönerek
170 - 180 hp yi zor aldıgımızı düşünüyoruz
Zamanında hibrit yazılım egzoz egr west kat iptal 115 beygir almıştık 2-3 sene önce normal değerlerdi bence
Şimdiki yapılan hibritlere daha çok alınması lazım benim stock turbolu yazılımlı dti 112.4 güç vermişti doğru yanlış bilemiyoruz ama bu 115 çıkan araç 2 farklı dyno da ölçülmüş aynı sonuç alınmıştı.
[QUOTE=playhard;8452686]kaç bara çıkıyorsunuz yada max kaç bara çıkabileceğinizi söyledi mi?
/QUOTE]
Şu an 1 bar kullanıyorum. 1,5 1,6 bar civarına manuel boost controller ile ayarlayıp bırakacağım. Birden basınç açacaksan 2 bar'ı geçme dedi. Ben de zaten günlük kullanacağım o basınçları hiç görmeyeceğim diyince konuyu kapattık.
arkadaşlar yazılım ile vizeye giren varmı ? emisyondan geçemez diye düşündüğümden soruyorum
Günaydınlar. Aracımdaki hard yazılımdan memnunum ama özellikle duman olayı şehiriçinde bazen hoşuma gitmiyor. Aracıma oem bir beyin alıp taktırsam buna bir tesisat çekilerek içeriden bir tuş ile manuel iki beyin arası geçiş yapılması mümkünmüdür ? Varmıdır böyle birşey yapan