User Tag List

Sayfa 104/492 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204 ... SonSon
9339 sonuçtan 1.958 ile 1.976 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Caddedeym ben kanka teknoloji saolsun

onyildiz
    Misafir
    Merhaba

Birşey sormak istiyorum. Megane 3 HB aracım var yerli üretim olduğundan dolayı gündüz farları yanmıyor bunları aktif etmenin bir yolu varmı acaba. Megane 3' ü yiyip yutmuşsunuz sizlerden başkası bilmez gibime geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onyildiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba

Birşey sormak istiyorum. Megane 3 HB aracım var yerli üretim olduğundan dolayı gündüz farları yanmıyor bunları aktif etmenin bir yolu varmı acaba. Megane 3' ü yiyip yutmuşsunuz sizlerden başkası bilmez gibime geliyor.
    Öncelikle hoşgeldiniz
    Gündüz farlarını parklara bağlatırsanız,istediğiniz zaman kapatıpta açabilirsiniz.
    Birde onları turuncu ampüllerle değiştirseniz çoğumuzun yapmış olduğu sisteme gelmiş olursunuz.

onyildiz
    Misafir
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hoşgeldiniz
    Gündüz farlarını parklara bağlatırsanız,istediğiniz zaman kapatıpta açabilirsiniz.
    Birde onları turuncu ampüllerle değiştirseniz çoğumuzun yapmış olduğu sisteme gelmiş olursunuz.
    Hoşbulduk. Peki devamlı yanmasını istersem ne yapmalıyım? Üzerinde ki ampullerin rengi ve cinsi nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi söylediğim sistemde zaten devamlı yanmış olucak yani parklara bağlı olduğundan farları yaksanızda yanıcak aslında bir nevi daylightlardan çıkmış olucak klasik yan sinyalleri bağlama işi aslında ama daylight ampülleri ayrı olduğundan sinyalleri değilde onları bağlamış oluyoruz.sinyal verdiğimizde sinyaldeki ampüller yanıyor daylightler değil..
    yerli hb nin çalışma prensibini bilmıorum bizimkiler üstünden anlattığımdan atladığım bir nokta olabilir fakat çok farklı olucağını sanmıyorum.

Üzerindeki ampüller bildiğiniz tek duyu ampül sadece görünümün daha güzel olması için biz onları turuncu ile değiştirdik yani devamlı yandığında turuncu yanıyor aslında aynı ampülün turuncusu..Resim bulabilirsem eklerim birazdan yanık halde görüntü anlatmaya çalışırım..

onyildiz
    Misafir
    Şimdi söylediğim sistemde zaten devamlı yanmış olucak yani parklara bağlı olduğundan farları yaksanızda yanıcak aslında bir nevi daylightlardan çıkmış olucak klasik yan sinyalleri bağlama işi aslında ama daylight ampülleri ayrı olduğundan sinyalleri değilde onları bağlamış oluyoruz.sinyal verdiğimizde sinyaldeki ampüller yanıyor daylightler değil..
    yerli hb nin çalışma prensibini bilmıorum bizimkiler üstünden anlattığımdan atladığım bir nokta olabilir fakat çok farklı olucağını sanmıyorum.

Üzerindeki ampüller bildiğiniz tek duyu ampül sadece görünümün daha güzel olması için biz onları turuncu ile değiştirdik yani devamlı yandığında turuncu yanıyor aslında aynı ampülün turuncusu..Resim bulabilirsem eklerim birazdan yanık halde görüntü anlatmaya çalışırım..
    Hızlı cevabın için çok teşekkür ederim. Söylediğin sistemi anladım gayet güzel görünüyor. Onu da düşünebilirim. Ancak benim istediğim biraz daha farklı. Farlardan bağımsız bir şekilde yansın istiyorum yani farlar kapalıyken de parklar dahil. Ayrıca beyaz 36 ledli ampuller gördüm nette onlardan takmayı düşünüyorum. Sorun şu ki araç çalıştığında yanmasını farlar açılınca kapanmasını nasıl sağlayabilirim bu sistemin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onyildiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hızlı cevabın için çok teşekkür ederim. Söylediğin sistemi anladım gayet güzel görünüyor. Onu da düşünebilirim. Ancak benim istediğim biraz daha farklı. Farlardan bağımsız bir şekilde yansın istiyorum yani farlar kapalıyken de parklar dahil. Ayrıca beyaz 36 ledli ampuller gördüm nette onlardan takmayı düşünüyorum. Sorun şu ki araç çalıştığında yanmasını farlar açılınca kapanmasını nasıl sağlayabilirim bu sistemin.
    Benim kafam karıştı bu işi elektrikçi çözer

onyildiz
    Misafir
    Benim kafam karıştı bu işi elektrikçi çözer
    Tamamdır. Müsait bir zamanda elektrikçi yolu göründü bana teşekkürler cevaplar için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bildiğim kadarıyla yerli üretimlerde gündüz farı özelliği yok.. Siz bağımsız olarak yansın istiyorsunuz tek başına.. Anladığım kadarıyla elektrikçi yeni bir hat çekerek bu işlemi çözersiniz gibime geliyor..
    Ama Emre elinden geleni yapmış

Bu arada ne zaman buluşuyoruz Emre

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jantlar çok yakışmış, hayırlı olsun İlkay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan_gs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jantlar çok yakışmış, hayırlı olsun İlkay
    Eywallah kardeşim şimdide dikiz aynalarını kaplatmaya gidiyorum bakalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka beyaz brembo kapağı bul bi yerden cok güzel olmus ayrıca su öndeki gri zımbırtıları benımkı gibi siyah yap harbiden cok güzel olmuş yaa dün ben köprü de değilim dedinde ben karşı şeritte bu arabanın aynısını gördüm kanka yemın ederım ya o trafikte en sol şeritte beklıodu bende karşı şeridin en solunda 170 le gıdıodum saniyenin bilmemde biri kadar gördüm ama eminim body kit ve böle siyah jantları wardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada dizel megane 3 yok mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka beyaz brembo kapağı bul bi yerden cok güzel olmus ayrıca su öndeki gri zımbırtıları benımkı gibi siyah yap harbiden cok güzel olmuş yaa dün ben köprü de değilim dedinde ben karşı şeritte bu arabanın aynısını gördüm kanka yemın ederım ya o trafikte en sol şeritte beklıodu bende karşı şeridin en solunda 170 le gıdıodum saniyenin bilmemde biri kadar gördüm ama eminim body kit ve böle siyah jantları wardı
    Kanka kırmızı boyayım diyodum kaliperleri ama beyaz fikride fena degilmis bak.. Kapak sıkıntılı ya düsüyo falan.. Emirhanda vardı cıkarttı bak boyattı.. On tampon böyle kalcak siyah sevmiyom ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok yukseksin cooook

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok yukseksin cooook
    Kartallar yüksekten uçar kardesim

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre bu akşam deneyekmi

İkimizde bakımları yaptık nasılsa?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dikiz ayna kapaklarını piano black boyattık buda bitti
    Yaza girmeden arabanın işlerini hızlandırdık bakalım

Sırada bakım var.. Sonra kaliper kapaklarını boyucaz ama hangi renk daha kararsızım tam mat kırmızı derken Emre atak yaptı ve beyazı kafama soktu

timmaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün sahibindendeki 8-9 coupe ilanının 5 ini aradık 4 ü satılmış biri de telefonu açmadı
    var mı şöle bildiğiniz eli yüzü düzgün km'si düşük donanımlı bi tane yaw rengi de geçtik artık ne renk olduğu önemli değil
    no car no fakin fuel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)