Tamamdır abi mart gibi inanmış olurum yağmurda hiçbir çukur görünmüyo günde min. 100 km yapıyorum araba 43.xxx km' geldi zaten :D
Printable View
Senin yerinde olsam basmam,merkezini kaçırma arabanın,onun düşüklüğü ile arkaların kalın olması çok iyi dengede su anda ,ii bir lastikle virajda cogu arabaya saka yapabilirsin...
Lastik camurluga girmedikce bence sikinti olmaz :)
Meganea 3,5luk yay takinca diger stock araclar kadar yuksek oluyo coili bilmem fakat 5lik yayin bi sorun olacagini dusunmuyorum.
Güzel diyorsun da neticede 105-115 hp arası araçlar bunlar,yolu zaten tutan düzgün bir lastik ve amortisör sistemi.Sadece sürüngen görünmek ayrı bir zevk ancak bu güçteki bir araçla zaten performans viraj filan ekstrem değil.Ağırlık zaten 1200 kg üstü,ne bekliyoruz da vermiyor demek lazım:D
Dediğim gibi neyden ne beklediğine bağlı,güç olmadan birşey olmaz.Ağırlık azaltarak,modifiye yaparak zaman ve para harcayarak olmayacak iş yok.Keyif ve tarz meselesi.Önemli olan viraja hızlı girmek değil virajdan hızlı çıkmak,emniyetli bir şekilde viraja girersin gücün var ise süratli bir şekilde virajdan çıkarsın.:)
Soner sende coupemi var kardeşim?
Coupe seni kardeş görmüş gazlamamıştır:)
Arkadaşlar şu 18 lileri görsek :D
fikir lazım :D
Güncelleme yapalım ;
Bu akşam megancılar arası denemek isteyen olursa bana veya emre-e'ye ulasabilirler.
Bizim arac 18" jantlı megane coupe.
Yazılım güncellemesi yaptık , sonucu görmek istiyoruz..
walla ben denerdim ama biraz gec gordum galiba
Pekde gec degıl suan kosuyolundayız.
0537 246 38 doksaniki emre yı ararsan bulusabılırız.
Saat 12 ye kadar buralardayiz
ben istanbulda olsam her hafta çıkar sıkardım emre'yle.Siz hiç buluşmuyorsunuz istanbullular bu kadar mı yoğunsunuz :(
bu motor sesi biraz gıcık etmeye başladı beni
ESCAPE DCI RENAULT MEGANE 3 COUPE 1.5 de 105cv (Esepotente69) - YouTube
bu sesi nasıl alırız :D
34 GZ xxx bizden mi beyler ? dün akşam izmir de bostanlıda dolaşıyordu sisleri açık şekilde :)
bu ses nasıl alınır gerçekten ??? (videodaki veya daha hoş (biraz daha sessiz belki)) bir ses...
egzosu da RS stayla yaptınmı MEGANE 3 RS ARKA DİFÜZÖR - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 50095058 hoş olabilir yani kardeşim
tabi zevk senin nasıl düşündüğünü bilememde bu traktör sesini güzelce emen bi egzos sesi güzel olabilir çok abartı olmadığı müddetce
Tamamdır hem tanışmış oluruz zaten bir organizasyon düzenleyemedik.İki tarafında müsait oluduğu bir gün ayarlarız gelmek isteyen arkadaşlarda bize katılırlar.
Sorma ya :) Senin yolun hiç istanbula düşmüyormu ben senin oralara gelsem ararım senide mesafe uzak ehehe