Renault Megane 1.5 DCi Dynamique 2010 Model 39.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 44895755 arkadaslar bu jantlarin markasini modelini bilen varmi? Cok yakistiriyorum valla coupeye
halen satılmadımı o araç![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
plaka değiştiyse değişimden sonraki durum öğrenilir ancak,şase numarası ile daha sağlıklı bir sonuç alınabilir diye düşünüyorum.
Hasar yeni plakayada aktarilir fakat yinede dedigin gibi sase en sagliklisi bazen tramer sacmaliyor.
bian önce satılsa iyi olur bizim arabaların piyasasını dusuruyo
beyler ortalama yakıt sehır ıcınde 5 e duduren varmı benm 6.2-4 den assagıya ınmedı henuz?
ben araç araştırırken serviste hasar kaydı bulunan,ama plaka değişikliği nedeni ile tramerde hasar kaydı olmayan iki araca denk gelmiştim.
ayrıca hani kaza dışında bazen annesi ve babası belli olmayan tipler yüzünden de araç boyatmak zorunda kalan insanlar oluyor ki bende onlardan biriyim,birisi çivi yada benzeri birşey ile aracımın sağ sol taraf komple ön kaput ve bagaj kapağı nı komple çizmişti,en son ban aacıyıp tavana dokunmadığını düşünüyordum,macunlanan kısımlarda olmuştu ama herşeye rağmen,direkler ve kapı içlerine eşiklere boya vurdurmamıştım, araçta gri renkti kapı açılınca oluşan farkı tahmin edebilirsiniz.polis raporu falan da tutturmuştum,onun için satarkende hem alan kişinin içi rahat etmişti.doğal olarak piyasanın altında gidiyor ama onada katlanmaktan başka çare kalmıyor.
evet valencia modeline benziyomuş teşekkürler (:
Haklısınız dedimya bazen saçmalayabiliyor. Benimde başıma şöyle bişey geldi 2010yılında sıfır bi 2010 model megane 1.6 hb aldım 1 sene bindim kazasız belasız sonra satışa çıkardım bi müşteri geldi beğendi arabayı servise götürdük ekspertiz yaptırdık arabada hiç bi kusur çıkmadı ben aracı sattım adama aradan 2 gün geçti adam beni aradı arkadaş dedi plakayı sorgulattım araçta hasar görünüyo çarpma dedi abi olurmu sıfır araç aldım sana sattım felan arkadaş sordur plakayı dedi sordum hakkaten 5bin küsür liralık kaza çıkıyor araçta direk aklıma servis kazalı araç sattı diye geldi aklıma aradım servisi yok öyle bişey dediler neyse sigortacımı aradım orda olay ortaya çıktı benim meganedan önceki aracımla yaptığım kazanın tutarıyla bunun tutarı aynı çıkıyor, meğerse şöyle bi durum olabiliyormuş eğer sıfır araç alıpta kasko yaptırırken önceki aracın kaskosunun hasarsızlığını sıfır araca aynı günde aktarmak istiyorsak böyle şeyler olabiliyormuş (sadece plakada değil şase numarasında ve motor numarasındada çıkıyor). Çözümüyse sıfır araca geçici kasko yaptırıp bir hafta on gün öyle kullandıktan sonra geçiciyi iptal edip hasarsızlık indirimi olan kaskoyu öyle devreye almakmış. Aklınızda olsun bence çok önemli bi durum sıfır aracınız tramer kayıtlarında kazalı hatta pert bile görünebilir.
neyse olayı açığa çıkardık ama adamın aldığı araç kazasız ama kazalı görünüyor satarken umarım sıkıntı yaşamaz.
superturismoda daha az kol var ve kollar daha kalın. bn pek benzetemedim superturismoya
Bu kadar kısa sürede özellikle dizellerini bir dünya adam satılığa çıkarmış neden acaba,enteresan.Sanırım yaklaşık 50 tane var satılık.!!!
Selam arkadaslar. Makyaj cok agir olmamis ve mevcut on dizayni fazla bozmamis, sevindim. Yeni cikan twingolardaki gibi koca logoyu dimdik tamponun ortasina koyacaklar diye bosuna endiselenmisim. Siyah Rs kirmizi detaylarla hos olmus bence.
Edit: Aracin arkadan cekilmis fotosu yayimlanmis mi? Stoplarda degisiklik var mi acaba??
Arkadaşlar akşam vakti ancak bukadar oldu kusura bakmayın ilerki günlerde temiz ve pro fotolar gelecek inşallah.
bu modelde hiç akılde yoktu ama güzel oldu önler 225/40/18 arkalar 255/35/18
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)