:hehe::hehe:. Msne girersen konuşacaklarım var:D:D.
Printable View
Tamamda seninki farkli kanka benim dedigim ayri ben gunduz fari istemiorm sadece sinyaller ve xenonlar yansin istiorm. Cunku sinyalin durdugu yer cok gusel tam kosede duruyo.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3325452_n.jpg
önden akşam görünüşü bizimkinin :)
emirhan bu arada ön ve arka hoparlörler 13 cm miş :)
aklıma bişey geldi emirhan hem gündüz autoda yansın hemde gece farlarla yansın diyorsan şöyle bir yöntem olabilir, gündüz farlarından oraya paralel çeker gündüz far ampullerini söker autoda kullanırsın gündüzleri, akşam da yansın istiyorsan parklardanda paralel çekersin manuel olarak yakarsın :D
bu karmaşık oldu en basit ve kesin çözüm;
gündüz farlarını kullanma hiçbi şekilde, araçtan kapat, parklardan klasik sitil amerikan park yap işte paralel çektirip, auto yerine park ve kısalar olarak kullan farlarını :)
Ama sole bsi var levo autoda gunduzleri yanmicak ozaman :) hani ben diorum ki autosu varya bunun luks falan elimi deydirmiim otomatik acilsin sinyaller gecede xenon ve sinyaller :D Yada dedigin gibi yaparim parklarla baglarim direk. Onlarida gunduz farina paralel bagliim iste :D ozaman dedigim sey olur belki. Araba gelince hemen bi elektrikciye ucucam :D
Sesinden memnun değilim bu arada aracın hazır konusu geçmişken
Basslar ciddi rezalet
Önce 2 takım 13 cm component ile çözüm arayacağım olmassa mecburen amfi.
Zaten tam olarak bunun gıbı bırsey yaptık kestık bıctık bırazcıkını :):) isterseniz yaptırmak tecrubelı arkadaslar var :D:D
birde Audiobahn dı sanırım boyle yazılıor 13cm mid tiz takımı var tam bu meganeler ıcın cercevesı falanda cok guzel onuda ceker koyarım fikir olur ...
Peki sizin aracta autodayken sabahlari sinyaller yaniyomu ben anliyamadim ne zaman yaniyo ne zaman sonuyo :D yoksa manuel elle parklarimi yakiosunuz yanmasi icin (xenonsuz).
Zaten kesip bicme dedigimz sey kablolari kesmek bide duylarla alakali geri donusumu olmayan bsey deilki :D
Amplisiz komp takmayin bosuna bi ise yaramaz. onun yerin bi bass alin bide 5 kanal ampli arabanin kolonlarini da ampliye baglayin en azindan eskisinden daha iyi olcaktir.
Duyda yapılmıstı bızım araca cift yanıyorya ampul ona göre duy yapmıstık.Sadece hersey kapalıyken yanmıyor..Otomatık farda vsvs alayında yanık :)
Kardesim simdi sana bsi sorcam :D bi turlu istedigim cevabi alamadim senden :D otomatikteyken sabahlari yanmiyor dimi aksamlari xenonla birlikte yaniyor sadece ?
Ses sistemi +1 ek olarakda sürüs pozisyonu bir türlü alısamadım direkleri cok kapatıyor acıyı..