Elif Tuning'te falan var..
Printable View
ya eve yeni geldim en son geçen akşan uyumuştum :D eğer uyuyakalmazsam gelirim bende bi iki vidyo atim navigasyonada :D bide ilkay pm attım telini yollasana bana gelince bulamassam ararım :)
bende 8.30 9 gibi ordayım her türlü tatlıya varım :D açıkta mı buluşalım kapalıda mı?
Bence gelenler ikea girişte direk lpg araçların girdiği açık otopark var ya girişe doğru bakıyo.. Orda bekleyebiliriz birbirimizi görmüş oluruz veya kapalı'dada bekleyebiliriz sorun değil..
Ben şimdi çıkıyorum evden bir-iki ufak işim var 8.30 gibi ordayım nasipse..
acık alt taraftayız omerrs ve ruudvan ıkı cıvıc bırı beyaz bırı grı.
15-20 dk ordaym
izmirdeki meganecılar bizde buluşalım ya.sırf istanbul mu var burda :) izmir yok mu ?
guzel geceydı az cok muhabbet degısıklık oldu model model megane3 gorduk :D
Bu ön bulusma gibiydi asil buyuk bulusma olmadi cok eksigimiz war buyuk bulusmada buraya yazmayan caddedeki coupeleride cagiricam da ortak bi zaman yakalamak lazm ilkay gidiomus okullar acilmadan önceki dönem olabilir.cok organize olamadik zamanimizda azdi gelen herkese tesekkurler evde oturmaktan daha iyiydi muhabbet ettik gelen herkese tesekkurler gecenin ilerleyen saatlerinde resimleri goki ekleyecektir.
Güzel bi akşam oldu, herşey için teşekkürler.. Tüm arkadaşlarla/abilerimle ilk kez tanışmama rağmen yabancılık çekmedim.. Herkes olabildiğine içtendi :)
Eve daha yeni gelebildim şu 2 hafta çok yoğun dönemdeyim mezuniyet arifesi, o yüzden beni azad edin 2 hafta kadar.
biraz bekleyin :D:D:D
idare edin artık
ama ilkay cım senin fotolarda bi sorun var galiba :S bulanık çıkmış hep :S:S:S
http://i53.tinypic.com/wmdp2d.jpg
bırazdan gınger la gelıp sıze buraya foto koymak yasak dıcem :D gozluklerımı almaya gıdıyorum :D
fotoya bakarken kör oldum.
güzel bi aksam geçirdik gelenlerin eline gökinin kadrajına saglık :)
ömer hafta sonu hiç bi plan yapmıyorum kardeşim, gel senin fotoları çekelim valla kötü oldum 1 tane bile çekemedik, bekliyodum zaten şarj dötünden soluyodu