Obama da coil takti bakin sonra sonu ne oldu :)
YouTube - ‪Obama's car gets stuck at US Embassy‬‏
Printable View
Obama da coil takti bakin sonra sonu ne oldu :)
YouTube - ‪Obama's car gets stuck at US Embassy‬‏
ne guzel basılmıs araba onden okuzde hıc araba kullanmayı bılmıyomus o araba ordan gecermı allah askına .
herkese selam coupeciler. artık ankaradan bi coupeniz daha var ;)
beyaz+impressor+cam tavan ve umarım yakında rs kit... :)
vee olan oldu 34 JEM 84 satıldı..bugun ikitelliden gelen bı arkadas aracı begendı kaporasını verdı bende garaja cektım aracı p.tesi teslim edicem :( sevınsem mı uzulsem mı karar veremedım :(
Bu rs kit nerde satiliyor arka ve ön camurluklar dahil el yapimi olucak?yoksa direk bir kitimin var.hyrli olsun bu arada ...
Bi bekleyemedim toplu foto ve bulusmayi :) neyse hayirlisi olsun.o ikitellideki arkadas kesin bnm arabayi gorup kafasina koymystur almayi :D oralardaki tek coupeydik cok turlamaz insallah :D
sorma yaaa bi bulusma olmadı bnde uzuldum..neyse bnde biraderin stock megane coupesıyle gelırım bulusmaya : ) maksat yuzyuze tanısmak diilmi : )
Benimde okul bitti artık yatıyor sadece :) Finallere de giderim sonra kısmetse yatar
Satsammı acep 4wd ye geçme zamanı geliyor :D
teşekkürler dostum, hepimiz aynı şekilde....
öncelikle teşekkürler. daha aracı yeni aldım 2 hafta olmadı. ama kanım kaynıyo, yerimde duramicak gibiyim :) ama fiber işine girmem bidaha, önceki arabamda onun zevkini , cefasını çektim . yeter artık. yakında bi araştırmaya falan giricem, bu rs i getirttirebilirsem ne alaa ;)
dostum senin araçta 10 numaraymış gerçekten. hayırlısı olsun, allah daha daha iyilerine, güzellerine binmeyi nasip etsin. Amin :)
yok bildiğimiz rs kit. ön olmasa bile arka, olacaaaak olacaak :)
Hayırlısı olsun Cem :)
yeri burası değil fakat belki bizden birileri biliyordur,
arabanın iki kapı içi arka çamurluk içleri yani arka koltukların sağı solu ve bagaja izolasyon yaptırsam komple altınıda bu ziebartın yol sesi kesen bir nevi ziftini yaptırsam toplamda kaç kg agırlastırırım bu arabayı..değermi değmezmi ?2 3 aya da tesisat yaparım ilkayınki gibi çıtırdan kaliteli bişiler...
bunun için yeni konu açmak istemedim...
Araçta kaput altı keçesi var zaten,yağıda mobil kullandığımız zaman motor sesinden yana pek bir sıkıntı olmuyor açıkçası..
Fakat benim araba gereğinden fazla düşük olduğundan araçta yer yer kasılma oluyor buda bakalit sesi yapıyor ki yaylı olan araçlardada var bakalit sesi,yol seside sanırım sizin aracınızda yok ama benim 245 ler ses yapıyor yada m3 ten sonra gelen sesler rahatsız ediyor.
Ayrıca kapılar kapandığında kutu kola sesi geliyor ilkayın aracında var izolasyon kapılar kapandığında mercedes gibi olmuş ciddi tok ses geliyor.
Hatta iki aracın kaportasına elinizde vurduğunuzda ciddi bir ses varkı var.
Benim sadece merak ettiğim acaba 10 kg mu 50 kg mu agırlık yapar 5 10 kg ise zaten sallamıcam yapıcam stepneyi söksem yine aynı kg yu yakalarım da 50 100 kg ise başka bir formül bulucam bu bakalit işine..
Abi bu araç için mobilin hangi yağını kullanmalıyız sesi kesmek için?
Walla simdi hatirlamiyorum ama ben yag degisim zamani douya acip soruorum o söyluo gecmis sayfalarda yazmisti ama bulmak zor okuyunca yazar kendisi ama dedigi yagi kullanim ses inanilmaz fark ediyor servisin koyduguna gore ben bu bakimda usendim koymadim arabayi servisten aldim 200 metre gittim gitmedim arbanin sesine ne olmus ya dedim traktör gibi,dounyag konusunda daha bilgili gorunce yazar kardesim.
Mobil 1 0w-40 kardeşim :)