Bi takim guzel lastik alsan hem harcadigin paraya yazik deyip hem surus zevkinden dolayi bi 6 ay daha satmazsin :D
Printable View
Ulaa takashi öyle bir yazıon ki olm adam arabasına büyük masraf ne harcadı...
Benim bilmediğim birşeymi oldu benden sonra masraf açıcak.
Ben bakımları yapılmış disklerine kadar değiştirip vermiştim?
Tek alınıcak kışı çıkarırdı ama sıkmaya gelmeyen lastikleriydi,bnm bildiğim...
Bana sorarsan zaten satma,yapmaya kalksan aldığın paraya yapamazsın binmeye kalksan o paralara altındaki araba gibi başka araba yok kimse kusura bakmasın 5 litre yakıcak tipi güzel,parçası ucuz olucak.Yolda kendi sınıfında bir çok arabaya ezilmicek.Her gören kafa çewiricek.Yok öyle bir araba malesef..Kıçı toparladıysan satma kardeşim...
Sanırım lastiğe harcayıcağı paradan bahsetmişssin kanka grip oldum duygusallaştım amk :D
Geç farkettim toparlayamadım çaktırma yazmış bulunduk bi kere :D
bu yol bilgisayarı bozuk mu ya, fulledim yakıtı sıfırladım 35.9 tüketilen yakıt gösterirken yine fulledim 39 litre mazot aldım..şimdi alternatifler;
a) mazot uçuyo
b) 20 veya 30km altı ölçmüyor yada rölantide beklerken
c) yol bilgisayarı çohbozmuş :D
d) shell beni koparıyo :D
bunların cevabını istiyorum beyler :D
rölantide azıyor benimkisi sıfırlayıp beklemiştim biraz gitttikten sonra ortalamam 15lere çıktı dururken :D
rölantide bekleyince bir anda artıyor ortalama haklısınız ama toplam tüketimde hesaba katmıyor mu acaba bunları..
@Ogunmisir , Soner dayı çıtırdan agresif yazılım attırdı geçemeyebilirsiniz
bence o olay mazot depoda çalkalandığı ve köpük yaptığı için oluyor. Araba 4-5 saat çalışmadan beklidekten sonraki ilk çalıştırmada doğruyu gösteriyo diye düşünüyorum. Anlık tüketime hiç bi mantık üretemedim ama..Yokuş inip çıkarkende ayrı değerler gösteriyo doğal olarak
yaa o değilde bizim arabalara binen yolculara kullanım kılavuzu hazırlıycam az kaldı :D
kapı sağ sola vurmadan nasıl açılır? koltuk öne nasıl çekilir? arka koltukta nasıl oturulur? müziğin sesi hangi düğmeyle açılır? :D:D
he bide sunroof açılıyomu dedikleri an açılmıyor kardeşim diyen sesli uyarı sistemi canıma tak etti artık :Deli:
Bende de mazot uçuyo galiba
48 litre tüketilen yakıt gösteriyor, halbuki fulleyince 53 litre aldı, bide zorladım 55 litre soktum içeri :D
Alex bu uygulamalar turbo değişimi öncesi ısınma turları gibidir.Turbo değişimi bekliyorum senden
Turbo değiişimi yada pal büyütme işlemi gerçekleşebilir zaman ne gösterir bilinmez:D Efecim keşke sende istanbulda olsaydın hep ankaradan gazı veriyosun:D:D
Ya 60lık düz boru olcak işte:D büyükmü gelir bilmiyorum ama Anıl arkadaşımızın arabasındada öyleydi yaptır yaptır dedi bakalım inşallah güzel bişi çıkar ortaya:D havada yağmurlu ama denerim yinee heralde fark varmı yokmu yarın söylerimde :) egzozu ortaya bağlasammı ona karar veremiyorum :confused:
Muhtemelen alt devir biraz kaybedersin ama yazilimla ayarlarsın tekrar
Turbo büyümesi cok iyi olur bizde sonuca vardık neredeyse bir arabamız bitti
Bu arada 1.6 dci 130lukların torku 380nm olucakmış diye bi duyum aldım ama bana çok fazla geldi eğer öyleysede uçuk bişi olucak gibi:D
AAaaa naptın millet rs zannedip yanaşıyodu ne güzel :D:D herşeyi döktün ortaya :D
Peki alttan duman çıkması çirkin durmazmı??orda kocaman egzoz ama duman başka yerden çıkıyo kararsızım çokkkk:D
Yarına sabaha kadar vaktim var o anki duruma bağlı:D okuyan arkadaşlarımızda fikirlerini belirtirse sevinirim:) sen naptın satmaktan vazgeçiyosun heralde okuduğuma göre:D satma satma sanada yapalım bu uygulamaları:D:D
60 lık fazla değilde bi susturucu olsa alt devirlerin daha iyi olur gibi
buğra egzos işlerini nerde yaptırcaksın?
O zaman sende tekrardan yazılımı açıcan bakalım ne fark etcek merak ediyorum inşallah değer yaptığımız şeylereee...
Bide ultraleggeralanmak lazım yaa:D