Güle güle kullan alpello... :)
Printable View
Güle güle kullan alpello... :)
eyvallah kardesim amin..
bizim stock araçların 0-130 a çıkması 20 sn. civarı stock passat 2.0 tdi ın 15.5 sn gibi bişey. bizim araçların chiplisi bile koskoca passatı geçemiyor mu ya deneyen oldu mu hiç. chipli araçla stock arasında 0-160 a çıkma süresi ort 5 sn fark ediyor. 130 a kadarda 3 sn fark etse 0-130 17 sn olur. passat uzun mesafede aça aça gider o zaman.
Emirhan kardeşim,bugün biraz araştırdık meggy coupe a göre airride yok kardeşim ya parasında pulunda değildim yeminle gözden çıkartmıştımda yokmuş malesef :(
arkadaşlar aracınızın ön farlarına ve sislerine ne gibi işlemler yaptırdınız? Amerikan park, vs.
stage 1 yazılım 0-130 hızlanmasını 4 5 sn düşürebilir mi? siz kendi arabanızda denediniz mi 0-130 veya 160 a kaç saniyede çıktığını. 100 e kadar cok rahat gidilirde passat 100 den sonrada kesilmiyor. 130 a çıkması 15.5 sn civarı.
Sürelere takılmayın fazla , elde saatle ölçüyoruz sonuçta:)
etraf passat dolu çıkıp denemek en güzeli ben dsg ile gazlamıştım uzunda...
Stock'dum o zaman 200 ile giderken 3 boy fark oluyordu arada , açamıyordu o ara 210a kadar öyle kalır ama , sonrasında geçer yine şanzumanı 230 lara felan izin veriyordu passatın manueli
Benim arabanın kredisi olmuyacak varya...
Citroën DS3 1.6 THP 2011 Model 42.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 54567485
Merhaba arkadaslar, konuyu uzunca bir suredir takip ediyorum. Ben de gecen sene aralik ayinda Megane coupe aldim, sizinkilerden tek farki benzinli olmasi, arac color edition ve beyaz. Dizel cok dusundum alirken ama yil sonu oldugundan arac yoktu ellerinde, buna da guzel bir indirim yapinca aldim.
Uzunca bir suredir stock kullaniyorum araci, artik biraz degisiklik yapma zamani geldi diye dusunuyorum. Oncelikle aracin virajlarda arkasini daha iyi tutabilmesi icin spor bir yay istiyorum. KW yay, bazilarinizin kullandigi ve resimlerden gordugum kadariyla asiri dusurmese de gunluk kullanim konforumu olumsuz etkilemeyecek gibi gorunuyor. Fiyat olarak montaj dahil 250 Euro teklif aldim. Sizce nasil fiyati?
Bunun haricinde arkadaki suni egzos ucunu gecen haftasonu mais istinyede tam taktiriyordum ki boyasinda sorun oldugunu gorup vazgectim. Yeni parca gelince tekrar gidip bakacagim. Emre bir kac ay once sanirim arka tampon alti ve egzoa ucunu satacagindan bahsetmisti. Hala satmayi dusunen var mi, ozellikle sadece egzos ucunu istiyorum?
İlerleyen aylarda da yavas yavas jant & lastik olayina girmek istiyorum. Aslinda bir bulusma ayarlansa da sizin arabalari gormeyi cok istiyorum. Fotolarda hepsi harika gorunuyor.
Hepinize iyi haftalar:) kazasiz surusler.
Benim kafamda başka birşey vardı ama alan çıkmayınca satmaktan vazgeçtim.Arka çakam egzosun renk atmasından bahsetmişssiniz o tanzikli suyu yakından vurunca malesef cıkıyorda 5 liralık spreyle sıfır gibi oluyor zaten saçma sapan bir parça aslında güzel duruyormu durmuyormu ben hala karar veremedim.
Kardeşim valla bana kaliteli airride yapıcak yer bul istanbulda örnekli olsun benimkileri veririm sana sorun değil.
Ya bizim bu megane coupeların amartisörleri hiç bir araba ile aynı yada uyumlu değilmi acaba?Sadece renaulttamı var hani belki listede yokturda başka arabalarınki uyuyordur öyle olursa o arabanınkini alır takarız. :confused:
Bi arastirmak lazim gecenlerde benimde aklima geldi yaylar icin dusunmustum. Ama sanmiorm hem yeni kasa meganeyle ortak uretilen hangi araba varki ?
Evet, yay bakinan arkadaslara fikir olsun diye.
H&R 35mm;
Onler 61.5 cm'den 58.5cm'e
Arka 63 cm'den 59.5cm'e
http://img204.imageshack.us/img204/5...g1335yc.th.jpg
bak yine aklıma geldi belgehan kardeşim bugun olmazda yarın senin yaylara bakıcam benim dükkanda ve serviste yok muhtemelen apartmandaki depoda orayada bakıp kargolıcam kardeşim,ordada yoksa kaybolmuştur zaten.:)
jem84 şuan kimde arkadaşlar ?
Kizmayinda bu 68 58 neresinden neresini ölcuyosunuz?
Camurluk lastik arasi demeyinde kalpten gitmiyim :)
Kankacım senin söylediklerini ben unutalı yıllar oldu ben sadece nereden mesafe alıyorsunuz ordan ölçerseniz yanlış olur demedim ki? Ölçtüğünüz ölçüler lastik başlangıcımı,çamurluk jantmı onları merak ettim istersen aynı yerde ölçtükten sonra aynadan yere ölç bişi fark etmez öncesi sonrası yaparsın ufak bir matematikle zaten kaç cm düştüğünü bulursun. Verilen ölçüler bnim gözüme yüksek geldide o yüzden resimlerden o kdr 60 lık bir mesafe yokmuş gibi geldi ondan sordum.
Arkadaşlar arkasının kopmasından bahsediyor.Ben inan viraj içi frende bile terse dönemedim daha kesinlikle çok memnunum hatta herkes taktırsın,ki benim arabada esp filanda yok o tutuyor diyim gerçi arka lastiklerimin 245 oluşununda etkisi var ama inanılmaz memnumum.Sertliktede sıkıntı yok zaten sert gelirse yumuşatması 2 dakka sürmez önler için,arkaların sertlik yumuşaklık ayarı biraz zor altta kaldığı için.Benimki biraz daha yumuşasa daha iyi olur fakat çok yerde olduğundan yüksek süratte sıkıntı çıkartır,hafif sekme yapıyor ondan dolayı.
İzmir'li arkadaşlar bilir, Bornova yönünden gelirken (otobanda) Balçova çıkışını, ben stock araç Michelin Pilot Sport lastiklere sahip 1.5 dci Coupe ile 145-150 civarı hızla girip 130 civarı çıkarak döndüm o virajı, sonlara doğru bi arkayı atar gibi oldu ESP toparladı, bence gayet iyi tutunuyor stockken bile :)
Edit : Arkada oturan arkadaş biraz yer değiştirmişti o anda ama olsun :D