sw almak için yük taşımak gerekli diil ki hacım :D
Printable View
130 yapılır Cahıt ayıp ediyorsun :):)
cruze a yeni motor gelmiş 2 litrelik dizel. 163 hp 0-100 8.5 sn. 56 bin fiyatı var. cok uygun bnce fiyat olarak, düşünülebilir.
cruze e 2200lira vergi vermek. şaka :)
80 90 hp lik araçlara 50 60 vereceğime gider bunu alırım tasarım olarakta birçoğundan daha iyi
cruize bile 2.0 getirmiş.Röno' tü sana tü. 2.0 dci 160tan yoksun bıraktın bizi..
akşam arabamızı aldık abi 180hp dynoda vermiş seside çok güzel olmuş 2 de full sarıyor anlaşılan güzel denemeler bekliyor bizi :)
ağır ve jantları 19 bakalım nasıl yürüyücek :)
chevrolet tarafından satın alınan daewoo firması desek daha doğru olur. chevrolet adı altında daewoo dan cok daha kaliteli araç ürettiler. cruze un cok kaliteli bir araç olduğunu iddaa etmiyorum ama bu şekilde yaklaşacak olursak toros üretmiş olan renault da diyebiliriz.
ilerleyen günlerde bi deneme ayarlarız bizde gidişini merak ediyoruz haber veririm burdan
diyoruz zaten
60 bin tl 2.0 dizel cruize 205 max. hız diyor...Captiva vardı tanışta , çok yaktığı için megane edc düşünüyordu en son.kullanıcı yorumlarına bakmak lazım yakıt nasıl diye...
Televizyon da renault genel müdürünün 2012 yılı ile ilgili açıklamalarına denk gelmiştim. Clio IV ün Türkiye de üretileceğini falan anlattı, symbol ü övdü, megane ların fazII sinden bahsetti lakin 130 luk 1.6dci lerle ilgili açıklama yapmadı\yayınlanmadı. Üretilecek yeni cliolara herhalde eski 1.5 lerden koymazlar diye düşünüyorum. Eğer cliolar 1.6dci ile üretilirse megane fazII'de de 1.6dci kullanırlar...
Kesinlikle clio 1.6 dci nin TR'de olacağını düşünmüyorum.
Dün ön tamponu boyattım, lipide taktırdım, road runner kornamızıda değiştirdim bakalım haftaya mercek işine giricez kısmetse :)
kornalar gerçekten berbat..