Olsun yaptir bsey olmaz yay taktirmissin daha ne olsun en zoru odur gerisni kolay kolay anlamazlar :)
Printable View
Olsun yaptir bsey olmaz yay taktirmissin daha ne olsun en zoru odur gerisni kolay kolay anlamazlar :)
Laa bugün maç varmış atlamışız ben yalan olurum meggyciler yarın görüşürük..
Dou yarın gelirken kamerayı getirde typerı seyredelim kanka..
Yarın buluşalım ok
http://www.techturkey.com/forum/vide...ici-cekim.html
Burada videolar var, ama laptoptada var yarın için özel olarak istiyorsan yinede getirirm :D
noluyo yarın buluşyomusunuz beyler?
Oguzhan dimi bu arkadas dogru bende birine benzetiyom diyodum
106 beygirdi onum arabasi :D
Beyler benim araç hb ama yinede sorıyım . konuda actık ama . hb arac yayları preslettim cok düstü araba . sürekli araç dayım. hb yerli araç 3.5 hr düsünüorum ama heryere tak tuk girebilirmiyim? yada fk mı tkaıyım hr cok mu sert olur.
eibach yada kw taktır bnce, fk çok sert olur hr yi bilmiyorum.
Dakikalar önce dou nun tesisati dinledim yaptiricak olanlar,musait ise dinlesin uzakta ise bilgi alsin arabada inanin sifir titreme inanilmaz kaliteli bir sistem var iscilik muazzam cok uzun zamandir bu böle bi tesisattan etkilenmemistim hersey yerleri yerinde muzik sanki ön camdan söyleyen karsindaymis gibi geliyor.walla agiz tadiyla dinle dou arabadan inesi gelmez yol bitmesin dersiniz o arabada.
Kazasiz belasiz kardesim,harcadiginin karsiligini almissin.
"x-dream abi" hayırdır? nick i değiştirdin, arabayı sattın. Yoksa yeni makina aldın da herşeyi revize mi ediyorsun? :D
Arkadaşlar megane 3 coupe bodykitini nerde bulabilirim uygun fiyatlı yardımcı olabilirmisinz ön ek arka ek ve yan marşpiyel istiyorum simdiden teşekkür ederim
Arkadaslar sakin kizip uyuz olmayin ama bu aracin sahibi iseniz bu konuyu bastan sona okuyun,en ufak ampulunden xenonundan arka takimda sesine hepsi konusuldu su anda turkiyede zannetmiorumki baska bi platforma coupe ile bu kdr dolu bi bilgi bulamassiniz.akliniza takilan her hangi bir soru emin olun gecen 190 sayfa icinde var.yapmaniz gerelenler,yapmamaniz gerekenler hangi parca nerde hangi fiyata hepsi emin olun yaziyor.
Eski coupeci olarak zewkli surusler diliyor arabanizin kiymetini bilin diyorum.
Ben senin icin yazmadim
Kardesim tamamen tesaduf denk gelmis ben konunun ne kdr icerikli oldugunu ve kulaktan dolma degil sadece kullanicilari tarafindan yazilmis oldugundan konunun kalitesini vurgulamak istemistim yoksa akliniza takilan herseyi bildiklerimide her gun yazarim sknti yok özeldende sorabilirsiniz.
valla şu ses sistemini yapabilirim ama tamamen orjinal gözükmesi kaydıyla
Yok yok sorun değil alınacak darılacak birşey yok sonuçta arayıp bulmayız aynı konu forumda var tekrar teşekkürler yardımın için.
Kafanızda çok absürd bir sistem yoksa (Orjinalini bozmadan) benim arabanın ses sistemi projesini önerebilirim 190'lu sayfalarda vardı konusu :) Emre dinlemişti hatta..
abi bulamadım senn sistemi ya... 125 lere gittim mesajlarını aradm :D...
bide şey dicem bluetooth u kıskandım ya bizm araçlara bluetooth entegre edebilirmiyik?
Sanmiyorum nasil olabilirki o :/
Arkadaşlar rodaj konusunda bilgisi olan var mı? Ben kitapçığı okumamıştım. Aracı ilk 1000 km sakin kullandım. Şu an 1400 kmde. Geçen gün motoru fln da açayım diye otobanda 190ı buldum. Sonra aklıma takıldı. Kitapçığa baktım ilk 1500 km 2500 deviri aşmayın diyor. 2500 devir dediği 6. viteste 120km yapıyor. Otobanda nasıl gideyim 120yle :) Siz bu kurala uydunuz mu?
hayırlı olsun aracınız öncelikle, megane cı arkadaşlar nasıl geçirdiler rodaj km lerini bilmem ama benim prensibim 1000 km ye kadar mümkün olduğunca aracı yüke bindirmeyip, 1000 km de yağ değiştikten sonra kullanılan devir bandını mümkün olduğunda geniş tutarak ara hızlanmalar yapmaktır. mesela 3. vites 1200 devirden 4200 devre kadar hızlanmak gibi :) tabi bu süreç çok fazla değil max 500 km , sonrasında Allah ne verdiyse :D
ben aracı ilk 100-200 kilometrede normal kullandım direk ya :D
yani 3.4 devir gördüm biraz kötü oldu bu heralde.... ama bir iki kere olmuştur o..
yağıda bazen 3/5 gösteriyor :/
Polo'nun tesisat Megane'a olur mu ki? Milyarlar dokmeden harika bir sisteminiz olmus olur diye diyorum hani :p
Ayrica BY Megane'i kullanma firsatim oldu, basikliga ragmen uzun yol araci olmasininda etkisiyle sanirim aracin icinde gram ses yoktu, sanayi yollarindan gecmeme ragmen cok begendim. Onun disinda E-5'te falan aracin saga sola yatmamasi cok basarili, zevkli bir arac olmus.. Guzel bir lastikle baya is yapar :) Uzerindeki Kumholar ciddi kotuydu valla Polo'dan sonra biraz heyecan yasadik :hahaha:
He bir de cok guzel hizlaniyor ancak koltuga yapistirma hissi yok, o cok sasirtti. Sonra tekrar denedim ayni yolda ayni yerden ayni hizda Polo'yla bastigimda 120'ye cikabildigim noktada Megane'da 150'yi gormustum :icon_tup:
Bende aynı yollardan geçtiğim için söyleyebiliyorum tem de kullanılan araba cidden yorulmuyor dümdüz yol olduğu için :)
Gerçi benim tesisattan sonra yol/motor/bakalit sesi ile ilgili hiç bir şey duymuyorum artık :hehe: Arabayı kaldırırken bile debriyajdan ayağımı çekme stilim değişiyor motor sesi duymadığım için ahahaha
EDIT: Megan'a "milyarlar dökmeden" :D güzel bir ses sistemi yapılabilinir ama o ana ünite ile imkansız :) Hoparlörleri swaplayıp devam etsende ana ünite besleyemedikten sonra yine çok fark olmayacak. Ana üniteyi değiştirirsen de hem orta konsolun görünümü değişecek/kesip biçilecek, hemde bluetooth ve ana ekran kullanılamaz hale gelecek.
Bende bir guncelleme yapiym yazilimla ilgili sorulari olan insanlara;
Ecufast da yapildi yazilim.
2000km oldu.
Yakit tuketimiim yazilimdan once 6.7 iken yazilimdan sonra 6.3 e dustu ortalamada surekli sehir ici.
Maksimum hiz ise goreldigim 213 km.
Tarik koltuga yapistrymmi seni :D
Buradan da hayırlı olsun Emre :)
Plaka işi halloldumu :)
Ne zaman yapışıyoz koltuğa :hehe:
Hayırlı olsun abi, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)