kaç tane alp var ya anlamadım
valla bende ya parlak siyaha yada mat siyaha boyatmak istiyorum şuan düşünme aşamasındayım...
yandaki siyah yan çıtalarıda piano black veya beyaza boyatıcam sanırım
o fiyatın içinde balatalar varmı detaylı bir şekilde yazarsan çok sevinirim merak ettiğim bir şey varda?
bence siyah yerine koyu füme gibi bir renge boyansa daha iyi olur
bence hiç boyamayın benim jantlarda boyalı en ufak bi taş bile çizip alttan orjinal renginin çıkmasına neden oluyor bu en azından benim gözümde rahatsız edici duruyor. Ayrıca her seferinde yıkamacıları uyarsamda o basınçlı hortumu jantlara tuttuğunda pul pul dökülmeler oluyor. He görünüş olarak güzel duruyo ama keşke hep ilk zamanki gibi kalsa. Bir de benim boyacının dandikliğinden sanırım ne kadar silsemde üzerinde iz kalıyor araba iyice kuruduktan sonra kuru bezle bastıra bastıra silince anca parlıyor![]()
benim de mat siyah ama sadece patlayan lastiği değiştirirken bijonların ordan cok az dökülme yaptı
Eveet alalı 2 yıl oldu ve elimden geldiği kadar kondisyonu diri tutmaya çalıştım.
En son yaptıklarım:
-Plakaların etrafındaki siyah çerçeveyi sildim.
-Nxt 2.0 Tech Wax
-Detaylı iç - dış yıkama.
-Collinite 915 katı doğal wax
- Kaliperlerin turuncuya boyanması.
Şunu da diyemeden edemiyeceğim. Bu arabanın rengine hala alışamıyorum bazen turuncu bazen kırmızımsı çıkıyor.Günün sonuna doğru kırmızılaşıp, öğle saatinde turunculaşıyor.
Can benim düş benim ellere nesi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)