park lambalarini degistirebilen varmi ?
ben bugun gittim niyetliydim fakat tampon ve farlarin sokulmesi lazim dediler ki vazgectim.
ama hakkikaten el giricek yer yoktu.
bu arada plaka lambalarina led uygulamasi yaptirdim yakinda resim koyarim
Printable View
park lambalarini degistirebilen varmi ?
ben bugun gittim niyetliydim fakat tampon ve farlarin sokulmesi lazim dediler ki vazgectim.
ama hakkikaten el giricek yer yoktu.
bu arada plaka lambalarina led uygulamasi yaptirdim yakinda resim koyarim
El girmiomu ampulun oraya baktinizmi ?
yok girmio hakketen girecek gbi deil
himm demekki usta bilmiordu yada salladi
merhabalar megane turbo dizel 1.9 2001 model araç eksantrik kaması sıgırdı ve motor zarar gördü gereken onarım ve parçalar degişti fakat araçın çekişi eski gücünde olmadı araçın motor beyni hariç degişmeyen kalmadı bu iş sebep araçı satışa çıkardım fakat alan kişiye haksızlıkta olmasın diye araçıda satmam söz konusu degil fakat arada kaldım konu ile yaşanmış renault meganedan sorunnu çözerim diyen tavsiye edilebilecek usta varmı arkadaşlar
Bugün çok güzel bir haber aldım. Aracımın gelişi 1 ay kadar öne çekildi, bu ayın sonunda elimde olacak sanırım, çok mutluyum :)
Sadece megan3 coupe kullanıcalarına bir sorum olucak
agustos 17 den sonra dizel modelinden ciddi şekilde almayı düşünüyorum fakat anlam veremediğim internette çok düşük km lerde çok satılık var 3 5 tane olsa tamam sıkıştı satıyor deyicemde 2 sayfa satılık var bu arabanın ciddi bir negatif yönümü varda bu insanlar daha 7000Km'de hemde istanbul gibi büyük bir şehirde kullandığı arabayı satıyor bugun istanbula havalanına git gel 100km zaten eğer kullanıcı olarak gerçekten rahatsız edici bir eksikliği varsa sölerseniz çok sevinirim.
Xdream, bizde 2009 marttan beri mevcut yaklaşık 60bin km de araç şuan herhangi bir sıkıntısı olmadı, ön camı çatlattık o değişti bir de sol cam motoru ve cam fitilleri komple değişti garantiden. İlk gelen seriden bizim araç bu arada, başka ne mekanik ne elektronik sıkıntısı olmadı..
Bende dikkat ettim ve surekli bi sirkulasyon var yani surekli deisio ilanlar. Araclar satiliyo. Golf falanda ilk ciktiginda bole az km de direk 2.el cikiodu sadece megane coupelerde deil yeni cikan araclarin counda boyle kiz arkadasima polo siparis vermistik araba geldi 1 hafta sonra patir patir milllet satmaya basladi hc bi problem olmamasina ragmen.
Bence insanlar bazi opsiyonlara bakmadan aliyolar. Hic denemden bakmadan sonra begenmeyip satiyolar bole insan da var,kredi cekip sksip odeyemeyenlerde var tekrar baktim 1 sayfa var ama bu arac zaten 2009 da cikti normaldir bence.
Edit araclarin fiyatlarida baya bi sisik 2.elde ben imp. paket cam tavan+navi araci 46.500 tl ye aldim. Su an biraz yukseldi ama en fazla 48 bn tl ye alinir.
Peki bnm alıcagım araç cam tavan ve navi olmasına gerek yok ortalık arabası olucak hfta içi m3le sağa sola gitmemek için max 20000km de en fazla kaç para verilir?(mercek ve deri olsun istiyorum)
42.000 TL falan verilebilir bence..
Dynmic paket olcak, bgun gittim baktim hem kendi arabami gormeye bde ole galeriye bakindim 48 bn tl yaziyodu 1.5 dci xenon ve deriliydi. Deri doseme extra 3 bn tl sanirsam.
:D geldi kanka yarin kismetse aliorm.. Spoiler takildi alir almaz baslioruz once filmler :D:D
Bi bak hocam hatta musait bi gunde bulusuruz iyice incelersin. Bende kullandikca yorumlarimi yazarim zaten ;)