coilover yaya göre daha sert oluyor bildiğim kadarıyla ben araştırırken öyle söylemişlerdi pek bi konfor bekleme bnce coilden :D
Printable View
coilover yaya göre daha sert oluyor bildiğim kadarıyla ben araştırırken öyle söylemişlerdi pek bi konfor bekleme bnce coilden :D
coil olsunda konfor olmasın : )
Ebaydan b saticiyla gorustum elinde hemn variant 1 hemde 2 varmis 1600 dolar kw nin fiyati 350 dolarda shipping dedi. Hemen hemen ayni fiyata geliyo taktirmasiyla brbr. Gumruk riski goze alinmaz bence.
http://img217.imageshack.us/img217/4382/fotorafm.jpg
Ankara'ya yay, coilover olmuyo maalesef :) Bu fotoğrafı sabah çektim. Arabayı dün gece temizlemiştim bu hale gelmiş. Muhtemelen plaka da kapanmıştır bu saatlerde :)
Megane karlar altında çok tatlı olmuş ya. Bizimkinin kar yüzü gördüğü mü var ? :D
Bu arada gün batımı kırmızısı için colli 476s mi 915 mi karar veremedim?
geçen gün arkadaşımın aracına 3.5 H&R taktık çok güzel düştü aracı 18 jant var... eibachta konfor azalıyor diye düşünüorum... Bi chip yeterli olur bu araca 135-137 bg çıkar diye tahmin ediyorum.
Hayılrlı olsun
H&R, eibachten daha sert bildiğim kadarıyla
Arkadaşlar HB aracımda eibach 3.0 kullanıyorum , gayet memnunum , biraz daha alçaklık için
Renault Megane 3 - 2009 sonras FK spor helezon yay seti | RENAULT | ElifTuning.com |
FK'nın 5.0mm yayı çıkmış , eibach'ten sonra nasıl bir değişim olur ?
Çok sertmidir FK yaylar sizce?
fk iyi bir yay değil diye biliyorum hele eibach tan sonra geçilecek bir yay değil bence
bende de vogtland var aracımda fk ya geçeyim mi düşünmüştüm ama vazgeçtim sonradan
genelde fk için sert bir yay diyorlar...
Benim bi onceki arabamda fk yay vardi (corsada) ben hic sikayetci olmadim valla dusuklugu falanda cok guzeldi. Ama performans bakimindan h&r dan daha memnunum sertlik olarakta hemen hemen aynilar
Anladım sanırım sertlik artıcak , bakalım 200 tl'ye 0 buldum , sırf denemek için bile alınır ,
eibach'ler 500e yakındı :(
Mrk ettim bende ya alabilirim valla :D euheueh
Yaw 3cm 5 cm in hesabini yapmayin alsaniza coilover:) karteri surtuk bi benle cemmi olcaz cimri olmayin panpalar :)
Megane dedigin yerle bir ve chipli olmalı : )