User Tag List

Sayfa 232/492 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332 ... SonSon
9339 sonuçtan 4.390 ile 4.408 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı neothenew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar, bu hafta buluşma olursa gelmem zor ama sonraki haftasonu(6 ya da 7 ocak) akşamı yaparsak organizasyon ben de gelebilirim. Modlu DCi- stock TCe denemesi yapabiliriz, tamamen keyif amaçlı
    İlerki tarihlerde tekrardan bir organizasyon yapabiliriz o zaman bekleriz tabiki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir güncel yapalım post geçmiş sayfalarda kaldı yarın gece denemek isteyen arkadaşlar bana p.m yoluyla ulaşabilirler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batucan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 tce 130 hp hb megane III yurtdisi uretim icin yorumlar nedir? Bodykitli ve navigasyonu olanin ikinci eli ne kadar eder? Arac temiz sifir ayarinda km cok dusuk...
    kronik sorunu olmayan,iyi yol tutan,üzmicek araçtır megane III.TCE'ler TSI kadar tutmadı ve 2.elleri oldukça ağır.Alınabilir lakin satarken uğraştırır.Herkes dizele dönmüş durumda, 1.5 dci 106lık alıp stage2 yazılımla 135-140 ps mutlu mesut binmek daha iyi bir seçim olur diyorum
    Golf MKVII 1.6 Tdi

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kronik sorunu olmayan,iyi yol tutan,üzmicek araçtır megane III.TCE'ler TSI kadar tutmadı ve 2.elleri oldukça ağır.Alınabilir lakin satarken uğraştırır.Herkes dizele dönmüş durumda, 1.5 dci 106lık alıp stage2 yazılımla 135-140 ps mutlu mesut binmek daha iyi bir seçim olur diyorum
    10.000 km civari 2. el arac ne kadar eder kaza boya yok navigasyon var body kit var 17 megane coupe jantlari var...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilemem , galericilik yapmıyorum
    Golf MKVII 1.6 Tdi

MehmetAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    an itibariyle ortalama yakıt 9.1 lt.

maşaallah diyin

ankyrali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkeze merhaba bende yenı katıldım aranıza 3000 km oldu 3 4 gundur sıteye uye olmaya calısıyorum. yorumlar guzel arkadaslık ortamı guzel yakınlarda aktivite olursa bende katılmaya calısırım. bu arada ısmım ertugrul 29 yas ankara sonra kendını tanıt demeyın banada birde bişey sormak istedim sislere beyaz ampulmu takmak daha mantıklı yoksa zenonmu cunkı usta beyaz ampul 80 tl zenon 120 tl dedı karar veremedım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun araban modeli, motoru ne (:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megane mı iyi yol tutuyor virajda çukur kasis çıkmasın diye dua ediyordum stock binerken. çukura kasise girdin mi direk arkayı bırakıyor, arka aks sabit olduğu için sanırım. yay takınca kendine geldi yine fena değil şimdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Ören Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megane mı iyi yol tutuyor virajda çukur kasis çıkmasın diye dua ediyordum stock binerken. çukura kasise girdin mi direk arkayı bırakıyor, arka aks sabit olduğu için sanırım. yay takınca kendine geldi yine fena değil şimdi
    bizim araba değişik ya o pıt seslerini ciyaklamasını falan bende hiç sevmiyorum bazen kaldırıma çıkıyorm bi ses gelmiyo bazen sola doğru dönüyorm falan pıt pıt pıt die ses gelio zaten her yerinden ses geliyo arabanın...

@mehmetali dizel değil dimi

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satmış olduğum ve şu anda emreee de olan By megane ım bizzat 170 le ani şerit değiştirmeyle (hiç frensiz sol sağ hareketi ile) 3.şeride geçmeden tek şeritte çok az arka salınım ile geçebildi.Bunu bir çok araba iddia ediyorum yapamaz.ki bende öle esc ymiş filan öle güvenlik donanımıda yok color editiondı benimki ,ki o aptal kumho lastiklerle bu şekilde oldu.açıkçası by megane coiller ile inanılmaz yol tutuyor sadece biraz cesaret istiyor oynamak için takashi tarıks filan kullanmış arabayı..aslında dou ya verip test ettirmek lazım ciddi ii viraj yapıyor dou...

Megane ın gözlemlediğim tek sorunu arka salınım onuda arkalara 245 leri koyup düzgünce arka sertleştirir iseniz emin olun çok memnun kalıcaksınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane nin yol tutuşunu beğenmeyenlerin bmw mercedes araçları var garajda sanırım
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satmış olduğum ve şu anda emreee de olan By megane ım bizzat 170 le ani şerit değiştirmeyle (hiç frensiz sol sağ hareketi ile) 3.şeride geçmeden tek şeritte çok az arka salınım ile geçebildi.Bunu bir çok araba iddia ediyorum yapamaz.ki bende öle esc ymiş filan öle güvenlik donanımıda yok color editiondı benimki ,ki o aptal kumho lastiklerle bu şekilde oldu.açıkçası by megane coiller ile inanılmaz yol tutuyor sadece biraz cesaret istiyor oynamak için takashi tarıks filan kullanmış arabayı..aslında dou ya verip test ettirmek lazım ciddi ii viraj yapıyor dou...

Megane ın gözlemlediğim tek sorunu arka salınım onuda arkalara 245 leri koyup düzgünce arka sertleştirir iseniz emin olun çok memnun kalıcaksınız.
    yay bile arkadan kaymayı ciddi şekilde düşürdü coilover la mutlaka çok iyi olmuştur. efe kardeşim düzgün asfaltta yol tutuş kötü değil ancak bnm eski aracımda yaşamadığım arkadan kaymaları bu araçla yaşadım, bozuk zeminde dikkatli kullanmak gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpello Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim araba değişik ya o pıt seslerini ciyaklamasını falan bende hiç sevmiyorum bazen kaldırıma çıkıyorm bi ses gelmiyo bazen sola doğru dönüyorm falan pıt pıt pıt die ses gelio zaten her yerinden ses geliyo arabanın...

@mehmetali dizel değil dimi
    dizel diye aldım aslında ama emin değilim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıslakta çok dikkatli olun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MehmetAli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dizel diye aldım aslında ama emin değilim
    bnde ilk aldığım zaman ilk 100 km ortalamam 9 lt civarıydı, ondan sonra düştü 7 nin üzerine hiç çıkmadı şehir içinde. sürekli sıkışık trafikte ve kısa mesafe gidiyorsan, birazda yükleniyorsan normal ama sakin kullanımda o kadar olmaması lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnde ilk aldığım zaman ilk 100 km ortalamam 9 lt civarıydı, ondan sonra düştü 7 nin üzerine hiç çıkmadı şehir içinde. sürekli sıkışık trafikte ve kısa mesafe gidiyorsan, birazda yükleniyorsan normal ama sakin kullanımda o kadar olmaması lazım.
    ben 6000 km ye geldm 7.6 gezio ortalamam

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yay bile arkadan kaymayı ciddi şekilde düşürdü coilover la mutlaka çok iyi olmuştur. efe kardeşim düzgün asfaltta yol tutuş kötü değil ancak bnm eski aracımda yaşamadığım arkadan kaymaları bu araçla yaşadım, bozuk zeminde dikkatli kullanmak gerekiyor.
    Arkadan kayma gercekten huzursuz ediyordu benide fakat 18" + yay olduktan sonra dramatik bi sekilde iilesti yol tutusum sifir lastiginde etkisi vardir bunda eminim.

Ayrica bu aksam 12 den sonra musaitim, denemek isteyrn varsa bana uygundur 12 den sonra

neothenew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanın stock haliyle yol tutuşunu sınırlarda test edebilmek için son yapılan pist günlerine katıldım Körfez'de. Standart 16' michelin energy saver lastiklerle pistte döndüm. Bir çoğunuzun aracında standart olan conti sport contactlar bile yok bende. Buna karşın oldukça kontrollü olduğunu düşünüyorum standart haliyle bile aracın pistte. Hiç bir virajda bırakın spin atmayı araç arkasını bile bırakmadı, burundan çizgisini kaybettiği yerlerde bile gayet rahat kontol altına alınabilir olduğu kanaatini edindim.

Elbette pistin temiz ve taze asfaltının da olumlu etkisi olmuştur bu tecrübemde. Çukurlu veya tümsekli virajlarda benim de düşüncem arabanın arkasını bırakmaya meyilli olduğunu yönünde, bir çok HB araçta var bu durum. Neticede iyi lastiklerle aracın yol tutuşunun sınıf ortalamasının üzerinde olduğu düşüncesindeyim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)