benim abi demem gerekiyor.(21'im). sen sağol abi :)
Printable View
128lik ceed'le megane nın yürümesi zor.1.6 dci motordan sonra denense daha adil olur.:D
2004ten beri üretilen motor 105likler haksızlık bu:D
Yazılım + box ben kullandım bi 8 ay önce, ama box benim olmadığı için artık denememiz zor :)
Emre jantları çıkarırsa o yazılımla yürüyebilir bence en azından denenir:)
son denemede emre bizim pro ceede baya tutundu 160 larda 1 boy oluyordu jantları çıkarırsa önünde gider
Ben jantlarimi veririmmm deniceksee:)
Kanka kat ı çıkartıp öyle bişeyler yapmamız lazım
Şimdilik beklemedeyim :D
jantları degıstırse bıle cok degısmez durum cunku denegınız arac gazıhan yazılımlı
malesef kıa da pek saglıklı degıl bızdede 2 arkadasta vardı sıldırıp baska yerde yazdırdı 4-5 boy fark oluyordu 115 lık araclar arasında kaldıkı dynoda 10 bg fark vardı
sadece guc degıl duzgun guc almak onemlı
sız box uzerındeyken dynoda mı yazılım yaptınız yoksa mevcut yazılımlı halıne box ı kendınız mı taktınız?
Yazılımın üstüne kara düzen box takmıştık vaktinde
İlk 4 vites efsane gidiyodu taa ki 5 e atıp mazot pompasının nefesi tükenene kadar :hehe:
Turbo başka nedenden ötürü ötme yaptı, garantiden değişti.
Hava filtremin turboya bağlanan hortumu yırtılmış ve emiş-ıslık sesi gelince servise gittim, servis öyle gezdirdi beni "bu ses turbodan geliyor 10.000 km sonra bakımda değişiriz" diyerek, filtre borusunu değiştirse hala aynı turboyu kullanıyordum
Sadece by plakalı megane ile denemiştim bu haliyle, 2-3-4 te gidiyordum ama 5 e attığımda yanımdan ışınlanıyordu HAHAHAHA
Benim yazılımım agresif değil, box sız hali max 130 hp dir, box sız haliyle Emre'nin megani beni geçer her şartta bu yazılımımla.
Burda da kaçtan bastık bilmiyorum ama geçememişim hayret :hehe:
Direk 5. vitesten basınca hiç geçemiyordum ahah
By meganın denedıgı Pro Ceed 2-3 hafta ara ile iki kere denendı.
Yazılım yapıp , hooppp deneyek olmadı olay..