maşallah çok güzel olmuş Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Printable View
maşallah çok güzel olmuş Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
çok şık olmuş güle güle kullan :)
güzel olmuş araç iyi düşmüş yalnız ön taraf biraz yükseltilebilir, tampon altı parçaları yüksek bi kasiste fln bırakabilirsin muhtemelen :D
Teşekkür ederim cümlemize...
Teşekkür ederim :)
İlk kırıldığı anda bi daha yaptırmayıp öne başka bi formül.çok başka bişi yaptırmayı düşünüorum ama şimdilik kırılana kadar devam :)
bundan önceki mesajımda ben telden yazana kadar goki resimleri yüklemiş bile.. :)
maşallah araç çok güzel durmuş ama ekler fazla dayanmaz gibi duruyo
Off canım çekti usta :D
süper olmuş, hayırlı olsun :)
aynen aynen arac ates edıyo yaaa : ) bırde ayıptır sorması nekadara malolduu hee unutmadan allah kaza bela vermesın bı nazar boncugu sart olmus : )
teşekkür ederim volkan :)
Kardeşim net 2,500 liraya mal oldu da ben 6 taksit istıodum nası olduysa 15 taksit yapmışlar 3 onlar koymuş banka 6 yapmış anlamadım gitti.Muştu askerden geldiğinde taksitleri yeni bitmiş olcak işte :D Bu arada teşekkür ederim :)
son bısey daha jantların 17 mı ?
jantların guzelmıs ama :)
cok guzel oldu valla kanka kırmadan kullanırsın ıns olmadı baska bı custom lıp yaparız :D
jantlar bncede çok güzel genişliği 9 inç olmasaydı bnde düşünüyordum bu jantı
oha ezmiş resmen coiloverla maşallah
allah ön ekine zeval vermesin:D
Ezmiş vallahi, maşallah
Benide gaza getireceksin yapma soyle seyler :hehe:
Ne guzel traktör modunda benzinini yağını suyunu koy devam edip mutlu oluyodum :hehe:
Kıçımı kaşıdım vallahi maşallah tütütü
Bu arada, yazılımdan sonra siyah duman atıyormu?
ben çok özendım sımdı bızde enazından resım cekıp koyalım arabamızı ya buralara :)
En yumusakta nasil seviyede konfor deneyebildin mi Emre ?
Yok knka ya hic bisi denemedim bugun hafta sonu m3le geziorum zaten kar geliomus hasret kalmiyim:) ama deneme yanilma yapicam kardesim
Tamamdır görüşlerin önemli;
Ben de jant + coil e girsemmi diyorum sarıyerin kraterleri korkutuyor gözümü :)
Goki arkalari 10 onleri 8 denicem ilk basta...
çok denedim kopartamadım bugun :D coil güzel bişey ya
Coiloverlar bitirmiş olayı jantlar aracın rengi herşey mükemmel görünüyor maşallah :)
Vallahi 41 kere masallah. ;)
TRdeki hatta dünyadaki en güzel megane coupe diyebilirim. :icon_tup:
Canlı canlı gördüm bugun hayran oldum.
Allah nazarlardan saklasın ;)
Ön arka farklı offset eziyor, basıklık da sahane oldu.
Rot balansa gidince biraz negatif kamber verin, su an biraz pozitif gibi geldi bana özellikle önler...O zaman daha da sahane olur :)
Tek kelimeyle inanilmaz guzel olmus masallah yaa. Muhtesem valla. Parayi denklestirirsem direk gidip dalicam coillere. Bu hafta benmde yazilim isi tamamlanio insallah ;) havalar duzelsin hemen gormek istiorm :D kazasiz belasizz
Owww yavuz abi cok iddaali olmus yorumun illaki dunyanin kiyisinda kosesinde daha iyileri vardir :) cok tesekkur ederim abi,sanirim dun gece goztepe sanayide görduk slalom yapiodum son anda farkedip selam weremedim,karanlikti zaten farkedemedm senin araba oldugunu :)
Ya gozumu karartip borca girip alicam gibi geliyo. Eger yazin amerikaya gitmezsem direk alirim. Gidersemde donuste alirim :) ozaman coilli bi foto yakisir hepimize :)
İnsallah kardesim yuksek m coupe kalmasin :)