User Tag List

Sayfa 50/492 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
9339 sonuçtan 932 ile 950 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

belgehan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm seninki duygusalsa benmkiler duygusal oğlu duygusal zaten bide hasta oldm ya heryerm ağrıo
    Can benim düş benim ellere nesi?

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun
    sende yine fındık kadarda olsa turbo var bende oda yok ben NA yürüyorum
    Alayına stock balayına NA

belgehan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyw. Maddi durumları bi düzeltiyim coming soon...
    Can benim düş benim ellere nesi?

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bekliyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meggy105 kullananlara sorum war sizdede warmı bu olay araçta yarım gaz bastığımda daha iyi gidiyor hissi war tam gaz basmaya nazaran tork felan daha iyi hissettiriyor nedeni nedir sizce?
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dou ben arabanın yagını deiştirdim mobil ile dediğin gibi + filtreler filan,bu sabah işe gelirken yazılım yapılmış gibiydi psikolojikmidir yoksa harbiden fark edermi bu kadar
    Ben sana ne dedim
    Bende Dou sayesinde öğrendim iste.. 0w-40 candır can

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0w ince yağ olduğu için bi miktar daha iyi gidiyor olabilir araç (test etmedim kesin bi yargıda bulunmuyorum o yüzden), ama kağıt üstünde daha iyi gitmesi normal.

Ben kullanıyorum vala hiç sıkıntım yok, eksiltme de hiç yapmıyor. Benzinli 1.6 civicte de mobil 0w-40 kullanıyorum, type-r da da şu anda mobil 0w-40 var (her ne kadar 5w-30 yada 5w-50 ye geçicek olsam da yazın)

Yalnız !!! --- 10.000 km ye kadar yağ eksiltme yapıyor araçlar, 105 hp lik başka bir kangoodada aynı problem var, 10.000 km den sonra o sıkıntı geçiyor bende neredeyse yarım litre eksiltmişti ilk 10.000 km. 20.000 km bakımında hiç eksiltmemişti sonrasında. Şu anda aracım 26.000 km de yine hiç eksiltme yok.

Bu arada tüketim konusuna gelirsek, dün megane ile bostancı'dan izmit şehir merkezine gidip geldim (izmit batı sapağından girerek), otobanda hiç 140'ın altına inmedim ama top speedde yapmadım, sol şeritte 140-150-160 çeyrek gaz yarım gaz modunda gidip geldim ve 30 tl mazot yaktı (3.36 tl den aldım).

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iLkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sana ne dedim
    Bende Dou sayesinde öğrendim iste.. 0w-40 candır can
    Sen ne zaman geliyosun ya

Şimdi benimde bir sorum olucak şirkette 2 adet zamanında sıfır alınmış (2010 model)ford transitimiz var bunların biri belirli periodlarla şöföru enjektör temizliyici kullandı aynı aracın diğeri ise hiç kullanmadı.Geçen hafta kullanmayan araçta fazla siyah duman atma tam dururken silkeleme gibi bir durum oldu servise gitti enjektörler denildi.(İki arabada 80,000Km de).Alındığı günden beri fordun anlaşmalı olduğu opet istasyonundan mazot alındığı için yırttık değişen parçalar garantiye girdi hallettik bir biçimde.Bundan sonra aklıma megane geldi benimkide şu anda 12,000 de hiç temizlik malzemesi görmedi Enjektör temizliyici kullanıcak isek hangi marka ne kadar sıklıkta kullanıcaz böyle bir soru dizel profesörlerine olucak...

Kullanan şöfor markası belli olmayan 13 liralık bişi kullanıyormuş 5 lirayada var abi dedi..Ama güvenemedim dedi.4 veya 5 depoda bir koyuyorum diyor.Oda ortalama 3,000Km yapar bizim transitlerde...Bizimkilere napıcaz?

Enjekör temizliği konusuna baktım komple sökülüp temizlenmekten bahsediliyor ben benzinle birlikte kullanıcağımız bir maddeye gerek varmı diye soruyorum?Yanlış anlaşılmasın..

edit:benzin değil mazotla..

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen ne zaman geliyosun ya

Şimdi benimde bir sorum olucak şirkette 2 adet zamanında sıfır alınmış (2010 model)ford transitimiz var bunların biri belirli periodlarla şöföru enjektör temizliyici kullandı aynı aracın diğeri ise hiç kullanmadı.Geçen hafta kullanmayan araçta fazla siyah duman atma tam dururken silkeleme gibi bir durum oldu servise gitti enjektörler denildi.(İki arabada 80,000Km de).Alındığı günden beri fordun anlaşmalı olduğu opet istasyonundan mazot alındığı için yırttık değişen parçalar garantiye girdi hallettik bir biçimde.Bundan sonra aklıma megane geldi benimkide şu anda 12,000 de hiç temizlik malzemesi görmedi Enjektör temizliyici kullanıcak isek hangi marka ne kadar sıklıkta kullanıcaz böyle bir soru dizel profesörlerine olucak...

Kullanan şöfor markası belli olmayan 13 liralık bişi kullanıyormuş 5 lirayada var abi dedi..Ama güvenemedim dedi.4 veya 5 depoda bir koyuyorum diyor.Oda ortalama 3,000Km yapar bizim transitlerde...Bizimkilere napıcaz?

Enjekör temizliği konusuna baktım komple sökülüp temizlenmekten bahsediliyor ben benzinle birlikte kullanıcağımız bir maddeye gerek varmı diye soruyorum?Yanlış anlaşılmasın..

edit:benzin değil mazotla..
    ben 55binde corsa'ya enjektor temizligi yapmistim, turbosuz devirlerde baya rahatlama hissetmistim, daha temiz hareket ediyordu araba takribi 30-40 binde temizlik tavsiye ediliyor diye biliyorum, 110 liraya yaptirmistim bostanci sanayide bosch dizel servisinde.. temizleyici kullanmak yerine boyle bir yontem izleyebilirsin, kafan rahat eder

temizlik demisken, 60binde bakimla beraber carbon clean yaptigimda da araba baya puruzsuzlesmis, sessizlesmisti CC'i de 20bin civarlarinda bir tavsiye ediyorlar diye biliyorum.. benim egzozdan dokulen bir sey olmamisti, belki bir ise yaramamistir tamamen bakimdan dolayi rahatlama olmustur (mazot filtresi de degismisti)

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0w ince yağ olduğu için bi miktar daha iyi gidiyor olabilir araç (test etmedim kesin bi yargıda bulunmuyorum o yüzden), ama kağıt üstünde daha iyi gitmesi normal.

Ben kullanıyorum vala hiç sıkıntım yok, eksiltme de hiç yapmıyor. Benzinli 1.6 civicte de mobil 0w-40 kullanıyorum, type-r da da şu anda mobil 0w-40 var (her ne kadar 5w-30 yada 5w-50 ye geçicek olsam da yazın)

Yalnız !!! --- 10.000 km ye kadar yağ eksiltme yapıyor araçlar, 105 hp lik başka bir kangoodada aynı problem var, 10.000 km den sonra o sıkıntı geçiyor bende neredeyse yarım litre eksiltmişti ilk 10.000 km. 20.000 km bakımında hiç eksiltmemişti sonrasında. Şu anda aracım 26.000 km de yine hiç eksiltme yok.

Bu arada tüketim konusuna gelirsek, dün megane ile bostancı'dan izmit şehir merkezine gidip geldim (izmit batı sapağından girerek), otobanda hiç 140'ın altına inmedim ama top speedde yapmadım, sol şeritte 140-150-160 çeyrek gaz yarım gaz modunda gidip geldim ve 30 tl mazot yaktı (3.36 tl den aldım).
    Yag eksiltme bendede oldu 3 nokta kadar eksiltti ki bu baya bi eksiltme oluyo su an arac 10 k ye geldi daha eksiltme yok. Onumuzdeki haftada bakima sokucam arabayi icim rhat etmio 20 k ya kadar beklyemem
    Mapped by DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 60.000 km de triger degisiminden once

Carbon clean
    Emme ve egr
    Enjektor temizligi yaptiricam

Bence 30.000 erken bi km bu islemler icin. Mazot filtrenizi erken degistirin daha mantikli, ozellikle devirli kullaniyosaniz daha gec kurum bagliyor. Cok dur-kalk yapan araclarda tikanma normal bence

Normalde triger 80k da degisiyor ama araciniz yazilimliysa 60k iyidir bence, oneririm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amannn dou nun km bizden önce gidıo zaten ne yaptırıosa onları yaptıralım sırasıyla kafamız rahat olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler istanbulda serviste takılan orjinal bodykit i dışarıda yapan usta var mı ? 2500 lira bayılmayalım boşu boşuna.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle hosgeldin konunun basindan itibaren gelirsen janttan,yazilimdan body kitten,amerikan sinyallere muzik tesisatina kdr hersey konusuldu kolay gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amannn dou nun km bizden önce gidıo zaten ne yaptırıosa onları yaptıralım sırasıyla kafamız rahat olsun
    30.000'e emin adımlarla gidiyorum ahaahah

2 katkı koydum depoya (yarım depoya ) 1 de zar zor saran araba 2 de sarıyor arkadaş anlamadım ben bu işi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30.000'e emin adımlarla gidiyorum ahaahah

2 katkı koydum depoya (yarım depoya ) 1 de zar zor saran araba 2 de sarıyor arkadaş anlamadım ben bu işi
    hakkat o kadar yavaşmıydı bizim araçlar
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakkat o kadar yavaşmıydı bizim araçlar
    Yavaşlığından ziyade lastik iyi tutuyor

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Dou ne kullanıyorsun katkı olarak?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dou ne kullanıyorsun katkı olarak?
    Benzincide hiç bakmadım valla

Dizel enjektör katkısı diye aldım 2 tane

Ucu uzun, şeffaf kutu, sıvı kırmızı renkte 7 tl ye mi ne satılıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)