belkıde bızım beklentımız mı cok fazlaydı bılmıyorummmm..yazılımlı ve yazılımsız bı aracla denemek lazımmm bnce..sonrasında bellı olur
Printable View
belkıde bızım beklentımız mı cok fazlaydı bılmıyorummmm..yazılımlı ve yazılımsız bı aracla denemek lazımmm bnce..sonrasında bellı olur
Abi ben hafta sonu m3 le geziorum gidip gitmedigini takdir edersinizki anlayabiliyim?beklenti meselesi degil oncesi sonrasi farkindan bahsedioruz ki diger chiplileri bilmiorum ama ciddi bir fark war.
wallahi benimde beklentimin altında çıktı JEM kardeşimizin de dediği gibi....
beklentiden değil açıkcası normal 1 dv6 motor araca remap yapıldıktan sonraki fark kadar fark olsaydı tam anlamıyla memnun kalrdım ama şuan hiç map'li gibi gelmiyor bana araç hiçbir zaman gelmedi:)
Geldim usta :D
Yazılanları okudumda..
Bence arkadaşlar sizin beklentiler çok yüksekti gibi geliyo bana..
Yani sonuçta 1.5 motor dizel arabadan ne çıkıcak aham şaham..
Haa bu dediklerimden sakın anlamayın ki chip çokta ferk etmiyo diye yanılırsınız :D
Benim zaten top speed'de falan gözüm yok.. Alt devirlerim hareketli mi hareketli , 2.viteste trafikte ok gibi fırlıyo mu fırlıyo, bu kadar şeyin üstüne araba 5,5-6 arası geziyo mu yakıt geziyo (şehir-içi ve dışı karışık orta şeker kullanım)..
Eee daha ne istiyim ben ya :D
Alper abi arkadaşların map'leri siz mi yaptınız ??
Barbaros bayrak , standart yazılım....
benimde elimden 8-10 megy3 gecti ama kimler bu siteye uye bilmiyorum..
Benim anladığım kadarıyla mapper'lar biraz aracı açmaktan kaçınıyorlar gibi ,
turbo yüksek çalıştığından fazla açmak istemiyorlar
Kanalda kanka :D
Bence beklentiyle hic bi alakasi yok bu isin. Benim beklentim cok fazlaydi :D Su anda inanilmaz memnunum yani bu araba bana saka yapti ole diim :D Bir gidim duman yok ve ciddi bi performansa sahibim :)
Cidden alper abiye ozgune ecufast ailesine binlerce kere tesekkurler :) Gayet keyifli bi yazilim oldu elleriniz dert gormesin :D
dp oncesi sonrasi dyno olcumleride yapilinca hayirlisiyla paylasicam :)
Emirhan kardeş , yazılımlı bir focus , c4 ile gazlarsan vidyo bekliyorum :D
ECUFAST olarak bizim bu araçlardan aldığımız yaklaşık 140 Hp bizce yeterli
Hem sağlıklı ve uzun süreli kullanım hem de yakıt ekonomisi dengesi ile ideal ve müşterinin memnun olduğu bir netice . . .
Aradaki güç farkı tüm müşterilerimiz için tatminkar . . .
Her firma tabii ki aynı sonucu alamayabilir
onun için genelleme yapmazsak sanırım daha doğru olur ;)
arkadaşlar öncelikle sayenizde magane'ları beğenir oldum bu aralar hepsine ayrı maşaallah..
bende box vardı çıkartıp özgün&alper'e yazılım yaptırdım biraz beklentiye bakıyo bu olay boxu ilk taktığımda boşuna para verdim demiştim sonraları anladım farkı.
yazılımdada ilk yaptırdığımda vaay oldum sonra bi çıtır daha oynadık belki 5 hp fark etti ama onu bile hissedebiliyorsun ama tabi yazılımdan sonra 2 ay geçti galiba onada alışıyorsun şu an araba gitmiyo gibi geliyo :)
Kank bi bulsam yapistiricam :D 1.4 tsi lar 320d falan denemek lazim :D
Bu arada dun izmite 5.1 ortalamayla gittim :D 120-150 den assagi gitmedim :D
Kartepeye cikarken biraz tirmanis yaptim 5.9lt oldu :D
Dumansız 140 ps harika gerçekten