Eibach kullanıyorum HB aracım orj 16 jantlarla memnunum , şuanki yaylar arasında en konforlusu diyebilirim ....
Printable View
yakıt konuları açılmışken birşey sorucam size..abimin arabası (stock halde) genellikle acıbadem dudullu arası e5 den iş ev yapıyor ve yakıt ortalaması 8.0-8.5 arasında bu işte bı yanlışlık yokmu yoksa chipsiz oldugundanmıdır sizce..bu arada arabası 19.000 kmde
Kardesim cok fazla.. Stock haldeyken max 6.5 falan yakman lazm ya gibi geliyo.. Benim oyleydi yani..
Ben stock halde biniyorum her türlü trafiğe giriyoruz ortalamam 6.0 larda eğer inanıpta hiç gazlamazsam 5.4 falan :)
yaa rahat bırakın arabaları ne yakıosa yaksın :)
buluşmada bu hafta makatamıydı mamalakmıydı neydi senin lafın ilkay işte ondan olur yagmur yagıo :)
Cem abi ne yaptın arabaya sen? Merak ettim valla son 10 gün falan diyordun.Acıbadem caddedemi makina hala?:D bu arada bu kadar yakın oturuyoruz bir tanışamadık be abi.
Renault'nun sitesinde Dinamik Kirmizi ve Gelincik Kirmizi diye 2 kirmizi var, bir de Gun Batimi Krimizi var o ama bildigin turuncu zaten..
Peugeot-Citroen'lerdeki opak kirmizinin aynisi veya cok benzeri olan hangi kirmizi? Piyasada kirmizi Megane Coupe var mi hic goren oldu mu acaba??
tanışalım kardesm..aksamları acıbadem caddesinde duruyor..son hali baya güzel oldu havalar acsın guzel fotoları eklıycem..eger gorursende aracı arac hakkında bılgı verme dıger arkadaslara suprız olsun..bırde zaten benım aracımın eskı halının fotosunu bıle koymadım bu zamana kadar ( neden bılmıyorum ) avatarım ımzam bıle yok havalar duzelsın hepsını halledıcem ınss (:
Arabanın fotoğrafları Maxxcar konusunda var zaten,değişik olmuş kazasız belasız bin kardeşim.
Oha diyorum sadece cem :D
Araba mükemmel olmuş allah nazarlardan saklasın :)
HB ler sedanlardan daha mı hafif ?