Kumho var kardesim :)
Tmm knka bi gun kullanir hak verirsin,senin kadar viraj kasmam kutu kolayla o konuda haklisin :)
Printable View
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
ara > honda > s2000 > 2.0 vtec
seç > fiyat > ucuzdan pahalıya
listenin başındakini alıyosun bitti gitti :D
ooooo sen baya beli kırık arıyosun sahibindendeki 40 lıklar bile kesmediyse :hehe:
Kanka senin piyasadam hbrn yok 50 nin altina sikibin yok :D
Domalalim birde istersen?:D
Kanka o değilde sabah sabah çok bozuldum ben dou ya domalalım bir de istersen yazmışım leventte alttan teşekkür ederim butonuna basmış ahahha :D
Alçak olsaymış :D ne war bunda acaba
Renault Megane 1.5 DCi Dynamique 2010 Model 42.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 58896018
iyi lastikle zamk gibi yapışır 911 'le viraj zorlarım duruşu war:D
iyi iyi rekabet güzeldir yavaş yavaş basık meganelar dolaşıyor çelik karterle davlumbazları sökücez heralde :D
o beyaz coupeyi tanıyanlar vardı siteden görürlerse net olarak ne oldugunu yazarlar . :)
o konuda lagunanın üstüne tanımam sekonun kasanınkiler çelik karter ben nerelere vurdum belli değildi ki bnm laguna kedi gözünde bile karteri vuruyordu okul önlerinde...Banamısın demedi senelerce nerelere gittim geldim her geçen gün dahada plastikleştiriyorlar arabayı...
Ön çamurluklar zaten ayrı bir efsane bir gün virajda lastik sürtücek yerinden söküp atıcak diye korkuyorum.
İnanılmaz zayıf arabanın karoseri,zaten parmagınızı kıvırıp vurursanız arabadan teneke sesini duyarsınız.
İlkay izolasyon yaptırmış onda sesler biraz daha tok geliyor kapı kapanma sesi biraz daha araba gibi ama allah hiç birimize o arabada büyük kaza göstermesin ben hiç ama hiç güvenmiyorum o alete..Az yakıyor yakışıklı işte bnm için başka hiç bir artısı yok işe gidip geliyorum.Bu kadar km yapmasam walla daha sağlam lpg li bişi alırımda bizim yaptıgımız yol çok fazla...
seneye coupelerin fiyatları biraz düşerse bende almayı düşünüyorum BY'yi gördükten sonra bu kararı verdim maşallahı var :)
2600 km olldu hala 7.4 ortalamam var ya :D
abi artik milyon eurolar harciyolar bu konu icin.
Renault zaten euroncap in en iddalisi. o yuzden iciniz rahat olsun, araba cok guvenli.
Renault Megane | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating