sesli güldüm :D
onu yapıcam kısmetse, 2. amfi takılırken aynı gün bi kerede halledilecek inş :)
bu ekrandan memnun değilim, bazen kafayı yiyor renksiz gösteriyor falan
Printable View
60 diye biliyorum Doucum :)
Benim balatalar 45bin km oldu değişeli, hala da ölçüler yerinde, 100 bin civarında değiştiririm sanırım :D
navi fotodan 7" gibi görünüyor ama bakmak lazım,
http://img.donanimhaber.com/upfiles/...68087FE164.jpg
bir de şöyle birşey buldum , ekran kapağını ayrıca satıyorlarsa işe yarayabilir diye düşünüyorum ;
RENAULT MEGANE 3 FLUENCE NAVİGASYON DVD PLAYER GittiGidiyor.com'da #41021278
Evet 7 inch miş yurt dışı forumlarıında biraz kurcaladım
Ekran kapağını servisten alırım bi şekilde
Ama bana bu ekran lazım değil, navigasyon değil amacım :D
Amacım, media playerı kullanabilmem için görüntü verecek bir şeyin olması.
Şu anda(idareten) dikiz aynamda ekran var, tırnaklarını geçirip takıyorsun. Aslında fonksiyonel ama bence sırıtıyor geceleri özellikle dışarıya çok yayın yapıyor ve bazen sapıtıyor.
Aklıma, navigasyonluların ekran kapağını alıp, alpine nin ekranını takmak geldi, hemde orjinal görünümü de korumuş olacağız, hemde media playerdan görüntü alabileeceğim
+ olarak orjinal renault radyo ekranının görüntüsü de verilebiliyormuş aynı ekrana
+ özellik çok iyiymiş Dou, işini görür bence hertürlü.
Kuzenlere ulaşabilirsem yarın gün içinde sorayım ekran kapağını,
tom player ı tomtom LİVE da çalıştırabilen oldumu veya haziran 2011 sonrası araçlarda?
Servisin kullandığı yağı kullanıyoruz kötümü ediyoruz bilmem
Yağı 0 40 kullanın arabanın calışma sesi bile değişiyor mobil tabi
Arabanın cold start ve normal calışma sesinde asiri fark oluyor servis ne yağ koyuyorsa çok gürültulu oluyor araba ama dounun önerdiği yağda gercekten ses azalıyor ben 20.000 km kadar mobil kullandım memnun kaldım.
Su anda mesela Benim bmwdede aynı sknti war mavi serviste komple bakıma girdi ne yağ koydularsa araba aldığım güne nazaran su anda daha sesli çalışıyor 10.000 km sonra yine diuna bas çürüsem ne yağ koyuyim diye...
Mobil 1 0W-40 dizel benzinli farkı yok dimi afgörün:D
Kardesim Bülent İsmail filan çok iyiler ama malesef ben bu konuda çok katiyim Ferrari'de alsam kendi ustamdan başka bir yere götürmem.arabanın komple expertizi filan Ordan yapıldı diye hadi komple bakım nasıl olsa burda yapalım dedik sagolsunlar güzelde oldu ama bı 10.000 böle dönüp bundan sonra sanırım yine mobil koyucam ,şimdi baktimda castrol kullanmışlar,kötü bı markada değil aslında
İlgisi yok,dounun kendisinede söyledim oturduğumuzda.turbo degistrmesinin tek sebebi yazilimli arabasında çok top speed yapması ki hakta verdi kendisi,zaten basınç fazla fındık kadar turbo ee bide son sürat yaparak canını çıkarıyor gayet normal ben 195 te hep kestim arabayı 20k dan fazla aynı yazılım war halada Emre kardesim kullanıyor it gibide gittiğini cümle alem biliyor.
yapılı araba almakda ayrı keyif hiç uğraşmıyosun onu alım bunu takayım diye hepsinin en güzeli var zaten by de :)
Aslında kendi zevkine göre araç yapmak daha iyi ama zaten bende yapıcak olsam kafamdakiler bbs ch + body kit ti üstüne birde coil eklenmiş oldu :D
Edit : En güzel yani aldığımdan beri 5 kuruş masraf yapmadım emre abi sağolsun en ufak detayına kadar yapmış arabayı biz sadece biniyoruz :)
En güçlü dci kimde? :D:D
anl 1.4 tsi chipli leonla çok yakın gidiyodu bi videoda yanlış hatırlamıyorsam
alakası bile yok
kullandığım yağ, servislerin kullandığı kıytırık yarı sentetik yağlardan daha kaliteli. üstelik millet o boktan yağ ile 20.000 km giderken, ben 10.000 de bir tüm filtrelerle birlikte yağı değiştiriyorum.
ayrıca viskozite değerleri ve yağın kimyasal değerleri renault tarafından önerilmekte olan sınıftadır. zaten kullanmış olduğum yağı 1-2 yetkili renault servisi de kullanmaktadır yani amerikayı keşfeden kişi ben değilim.
benim kullanım tarzım, yolu boş buldummu otobanda (fırsat buldukça tabi) 200+ yapmamdan ve o şekilde dakikalarca gitmemden ötürü turbomun fazla zorlanması + olarak yazılımın üstüne box takıp o şekilde 500-1000 km arası bir mesafe gazlayarak kullanmamdan ötürüdür. o haliyle de nasıl gittiğini (en azından 2-3-4. viteslerde) emre çok iyi bilir :hehe:
aynen, o kadar açık yazılımın var ve 0w-40 yağ kullandın sende
bir şey olsa yağdan ya da yazılımın açık olmasından çoktan olurdu. hatta ilk senin başına gelirdi.
olay tamamiyle benim tapa gaz çok uzun süre gitmemle alakalı, halbuki turboyu eve gelince soğutuyorum (sabah ilk çalıştırmada da mutlaka 1 dakika beklerim, kapatırkende en az 1 dk soğuturum gazladıysam) ama yine de fayda etmiyor sanırım en iyisi top speed yapıp hemen bırakıp soğutmak (dakikalarca o şekilde gitmemek yani), turboyu değiştikten sonra artık dikkat edeceğim
bir de yazılımın üstüne box takıp hayvan gibi gazladık kanka onu da unutuyoruz, turboyu aşırı zorladık bence. ha değer miydi evet, arabanın götünün yere çöküşü bile aklımdadır :hehe: senle denedikten sonra o gece ben sabah 5 e kadar ava çıktım caddebostanda net 200 km gazlamışımdır ilk 4 vitesle sadece o gece :hehe: (diğer emre de şahittir emre-e :) )
Dou max hız nedir aracın son limiti yaw