chiplilerin 0-100 ü kaç deniyen oldu mu?
chiplilerin 0-100 ü kaç deniyen oldu mu?
bu kapıyı kapatırken çarpılma olayı canımı sıktı ya ayağımla itiyorum artık kapıyı bugün bi normal kapatiyim dedim parmağım kopuyo sandım![]()
megane 3 coupe dizel almayı dusunuyorum + ları - leri nelerdir arkadaslar yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Ya arkadaslar;
Acaba aranızda, airbag ışığı yanıp sönen var mı? Benim araçta temassızlık var sanırım bi airbagte bazen yanıp sönüyor airbag lambası sinir oluyorum 50 kere yanıp sönüyor
kısaca
+ lar
* güzel yol tutuyo
* ekonomik
* tasarımı dikkat çekiyor
* konforlu bir araç - günlük kullanıma çok uygun
* eski meganelere göre artan işçilik ve kalite - konsolda
* kia proceed haricinde bu arabanın bir alternatifi yok (dizelinin)
- ler
* müzik sistemi rezalet
* boya ve karoser işçiliği çok başarılı değil (bence)
Arkadaşlar bu ayın sonu araba 1 yıl olucak..
Valla ne zaman o kadar oldu anlamadım..
Mart sonu falan şöyle ilkbahara hazırlık hem boya koruma , cila falan düşünen arkadaşlar var mı aracına ? Havalar yavaştan güzelleşicek artık ***** arabaların parlama zamanı geldi
Hep beraber şöyle gitsek , hem boya korumalarımızı yaptırsak , fotoğraf çeksek , tanımadıklarımızla tanışsak![]()
kardeşim ben hiç bir arabamı dışarda yaptırmıyorumki malzeme filan hepsi var dükkanda girişiyorum m3 e bile kendim yapıosam merak etme yani,yıkama makinesi,hava,su,tahta hepsi var
de yalnız goki ayusununda gelmesi lazım ben cabuk yorulup sıkılıyorum o programlanmış hiç durmuyor güzelde yapıyor allah var.
Yav o konuda bi suphem yok zatenBir kere kirli gormedim arabani masallah
Mahcup oluruz yav olurmu oyle sey, bizde el atarız
Hatta hep heves etmisimdir makinayla kendi arabama girismek hehe
Benim boyanin durumu ciddi kotu surekli yagmur camur vs.. yoldayim, hak ediyo boya korumayi![]()
sen sıkma canını havalar düzelsin yaparız en kralından,babamın volvoyu toparladıktan sonra korkmuorum artık hiç bir arabadan
yanlız bak yapmadan söliiim goki kral fm dinliyor son ses,2.5 litre araba bitine kadar kola içer hauahua sıkılmazsan yaparız bi pazar günü![]()
biri cilami dedi. Yok artik
hemen damlarim valla. Bi ucundanda ben tutarim elimden gelir boyle isler bu gune kadar hep kendim yaptim arabami
Kendi malzememde var makinada var.Bitek makinayla pasta atmadim firsatim olmadi ama cila (poorboys bh) hep makinayla atarim Haberim olsun valla
Kolay kolayda yorulmam soliim
Cila olarakta istenirse bende m66 ve m21 var bolcana. Bende getiririm bitene kadar kullanabilirz sknti olmadz
Madem boncuk koyuldu bende bi sov yapiim :Pehueheuheueh
![]()
Mapped by DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)