25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Gecmis olsun cem,bnde bgn 6 kere filan surttum heralde hele yan tarafi bi yerde bi vurdum kesin gitti dedim araba pis die tek parca duruyor fakat catlatmis olabilirimacil hls sistemine gecmm lazim her yere surtuo eziyet olmaya basladi hatun bile bununlada bi yere gdmyz artik diye usyan etti,kiz hakli nereye istese m girmez oraya diip diip duruodum simdi bunada ole dicem cildircak ki m3 ten daha dengesiz yerlerde surtuo
![]()
gunluk kullandıgın arabayı o kadar pıstırırsan tabi kullanamazsın emreburası türkiye en iyi arac suv falan almak ben bile çok kez ön lipi sürttüm ki benim arabamda sadece yay var sizin durumunuzu tahmin bile edemiyorum cok zor
geçmiş olsun ikinizede
Dou gecen gun isiklarda karsi karsiya geldik orda bile hafif capraz yapiosun direk dalarsan surtuo sen dusun yani...yok zaten dedigin gibi gunluk kullanim bole olucaksa bi formul bulmam lazim.bu arada benim yuzumden o 68 saniyelik isigi tekrar beklemek zorunda kaldin kusura bakma kanka![]()
bn kac aydır cekıyorum o ezıyetı sorma (: asılı mı kalmadım otoparka gırıp cıkarken cıkmıyınca gerı gerı cıkmadıgım mı kalmadı neler cektımmm varyaa..bıde işin tuhaf tarafı ne bılıomusun 1 ay önce kırıldı aynı mekan valesı tarafından yenıledık carsamba taktım bugun yıne gıttı..hanı samımıyetım olmasaydı hos olmayan seyler olabılırdı ama![]()
jem bugun acıbademde önümde gittin bi süremaşallahı var arabanın nazar boncugu çizdir bi tarafına ciddiyim.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Gecmis olsun ya. Valla cok cok zor durumda kalmadikca hayatta arabami valeye vermiorm emanet var falan diyorum vermiyorum. Vermedim vermedim bi kere mersoyu vermistim bi geldi on sag camurlugu surtmuslerdi. Tobe ettim versemde arabayi parkedene kadar adami takip ediyorum![]()
Mapped by DR.ECU
Evet yakıt ortalamam 5.6 düştü.. Gerçekten şu an çok duygulandım..
Hislerime tercüman bulamıyorum
![]()
Beyler bu hafta-sonu mangala akıyoz mu artık![]()
Gunesi gorunce yapicaz bi atraksiyon az sabir bu sogukta zewk alamayiz su haftayida atlatalim bakicaz duruma gore...
Yav Bu hafta yapabiliosak yapalim cunk bundan sonra haziran basina kadar kilit durumdayim ben vize ve finallerim geliyo![]()
Mapped by DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)