1:18 ini arıorum.Mümkünse standart.Duyan gören olursa haber ederse sewinirim.
Die-Cast Model / DİKKAT NADİR MODEL RENAULT MEGANE TROPHY sahibinden.com'da
1:18 ini arıorum.Mümkünse standart.Duyan gören olursa haber ederse sewinirim.
Die-Cast Model / DİKKAT NADİR MODEL RENAULT MEGANE TROPHY sahibinden.com'da
Arkadaşlar bu dv6ted4 1.6 109luk motorlara göre 7 kademe ayarlı ingiliz malı modül vardı ismini unuttum aynı firmanın bizim dci105lere göre olanı felan varmıdır acaba...üst kademede epey bir yürütüyordu focuslarıda... :=))
tmmdır hafta sonu gelıyım cılaya hahahaa
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Buluşma yine yalan oldu demi kimseden ses yok![]()
Kimseden bir fikir çıkmıyor anca bana uyar bana uyar denılıyo..Alın size bir fikir..Bulusalım caddebostan mc de oturup yemek yıyelım sonrasında cıkalım söyle genıs bır cadde turu atalımmmm sonrasında varsa fıkrı olan yapalım yoksa herkes evine (:
Cem mc deilde ilk bulusmayı daha düzgün bir yerde yapsak en azından cay kahve içebiliceğimiz bir yer olsa daha iyi diye düşünüyorum.Hava güzel olursa maltepe sahildeki yerler kötü olursa maltepede yalı cafe gibi ne bilim yiyip içebilelim otopark açısından mc ii gibi de bişi yiyip içemeyiz,Hava kötü gibi mangal yapamıcaz sanırım.Zaten ilk buluşma kaynaşırız ilk açtıgı havadada daha samimi bir ortamda mangal yaparız.Wururuz polonezköy tarafına ilk hosumuza giden yerde dururuz diye düşünüyorum.Hava kötü gibi duruyor polonezköy olmaz bu hafta diye düşünüyorum.
hala bı yer bellı dglmı ztn gelenler bellıdır yazın şu saatte surda tmmdır![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
senın bıldıgın bı yer warmı otoparkı duzgun kafa dınlıcek bıktım bu sehrın bagırtısından söle sessiz bi yer olsa süper olurda..
benım sapanca vaktim geldi güneşi görüp göl kenarında kafa dınlemem lazım...
Aynen ya öyle bir yere gitsek şehrin gürültüsünden uzak daha iyi olur.. MC Caddebostan iyide şimdi hem pazar falan orda adam gibi muhabbet dönmez..
Ben Pazar günü şöyle salaş bir yerde kahvaltıya falan gidelim derim ama..
Hiç gitmedim nette şöyle bir yer buldum mesela ama nasıldır bilmiyorum..
Cafe Hüseyin Bey
Anadolu Hisarında..
Edit: Bu arada Sapanca'da olur![]()
Hüseyin beye rezarvasyonla gidıosun kankacım pazartesinden yer ayırttırmak lazım dolmuştur
Havaya güvensem sapanca dicem 100kmde hava sakat dışarda otutturmucak gibi![]()
abı mesajı gordukten sonra senı aradımda ulasamadm sende gerı donus yapmadın nete anca gırebıldım kullandıgınız malzemelerı belırtırsenız yeterlı olur az cok o aralarda bısıler yaptırmaya calısırım su an ıcınbı butcem yok ***** havalar kurudu scırocconun cok eksıgı var onunla cebellesıyorum![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Haberim yok valla kardesim ya bu ara cok yogundum arabayla falan urastim bende biraz bide vizelerim var k.bakma. Oncelikle sen kafanda nasi bi ses istedigini dusun. Cigerlerine kadar basmi istiosun. Sakin kaliteli bi sesmi istiyosun. Yoksa kaliteli ses yuksek desibel tok bi bass mi istiyosun. Belki biliyosundur ses sistemleri bi kac bolume ayrilir ana olarak SPL ve SQ vardir. SPL bangir bangir cigerlerine kadar bass olurSQ ise muzigin kalitelisini tok sesini her ayrintisini dinliyebilirsin.
Ekipmanlara bunlari kafanda karar verdikten sonra secmelisin. Cunku kablo kalinliklari,islemci,ekipmanlara gore amplilerin secilicek teyp alinicakmi alinmicakmi sigrotalari vs.vs. bisuru incigi cincigi olucak.
Ama istedigin simdikinden biraz daha iyi olsun dersen ucuz yollu halledilir tabikide.
Yada hazirda ilkayin sistemi var fiyatina gore cok kaliteli ve performansli bi sistem oldu. Bi gun ayarliyalim bulusalim benim arabadakinide dinlersin ilkaydakinide. Fazla gelirse ona gore ufak capli bi organizasyon yapilir
Sen ne dinlemek istedigine karar ver. Bide ucuz yollumu yoksa saglam bseymi istiosun ona karar ver yeter gerisini hallederz
(Bu dediklerim herkez icin gecerli bu arada arkadaslar. Bole bi sikintisi olan varsa yardimci olmaya calisirim. Cok bisi bilmiorm ama az bsi tecrubem bide tanidigim ustam var)
Mapped by DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)