Dou limp dedigin olay nedir ? Ben amerikaya gelmeden once bendede yapiodu arada sirada cok ufak bi tekleme. Araba limp mode neden girerki ?
Mapped by DR.ECU
ya valla bilmiyorum ben mesela gidiyorum 30 la falan bi anda pedala asılıyorum mesela (EDC) normalde biliyorum otomatikler 1 saniye veya max 2 saniye vites için tekler ama benimki çok ilginç ya böyle sanki araç tamamen bitiyo gibi yani basıyorum gittiği hız da gidiyo ve 2-3 saniye oluyor ayrıca bildiğin öne gidiyorum arabanın içinde
limp modda gaza basarsınız ama araba asla gaz yemez, 1-2 saniyelik bi durum değil yani sürekli koruma moduna alır ecu kendini
Heeee taam annadim benim basima geldi ya araba stockn bitane a3un gotunde gazliodum 6 ya atarken yanlislikla 4 e bi gecirdim araba limp moduna girdi dedigin gibi hic gaz yemedi ceyrek gazdan fazlasini almadi 5 6 dakka durdum kpadim actim duzeldi sonra. Baya tirsmistim ya bsi oldu die serviste kontrolde ettirdim cok sukur bsey yoktu erken mudahaleden kurtardim![]()
Mapped by DR.ECU
Vitesler kemikli yaw sıkıntı![]()
bir golf gibi pamuk vites koyamadı şu fransızlar
h&r yaya 150 veririm satan varsabaşka param yok
Yahu bende var h&r yay alın kullanın işte benım işime yaramaz bu saatten sonra önlerden bir tık kesik ama öle badoslama kesik değil 3 saatte elli kere ölçülerek kesildi 5.000 km filan ben sıkıntıısız kullandım kaşıntım tuttuğu için coil aldım.150 çok zaten 100 istıom sıfırı 500 e yakın olmuş diyorlar ne kadar doğru bilmıorum.
Puhahahahben seni bi halil abiye goturiim emre sen kasiniosn
Benm arabaya binnce napcan acaba mrk ediorm
![]()
Mapped by DR.ECU
Önce hidrolik işini çözücem kanka bu arabaya tesisat farz oldu zaten ama hidroliğe göre karar vericez artık.Ya zaten sıkıntı bindiğim zaman başlıyor ben ilkayın araba ile bir gün gezsem arabayı tesisatçıya bırakırım biliyorum huyumu.
Bir para biriktirelim dedik s2000 e 2 3 kuruş oldu ya kaşınmaya başladı yine anasını satıyım..
ahaha sen hidroligi al ben coilleri aliim sonra sana bi tesisat yaptiricam citirindan tadina doyamican sen mutlu ilkay mutlu ben mutlu gezcez
ilkayin hayati soz konusu artik
![]()
Mapped by DR.ECU
Yeterki hidroliği yapabilsinler kanka istediğim gibi gerisinde sıkıntı yok ben sizin gibi squiartmıdır nedir öle şeler istemiyor 2 tiz biz 30 luk yeter bana fazla bile![]()
Taam taam ilkayda aynisini demisti iste sanada yapariz 2 tiz bi diz bi kafa yeterolm yetmiO cidden sen benden daha iyi bilrsin yaptikca daha fazlasini istiosun cok maliyetli olmayan prta yollu bsi yapariz ilkayinki gibi olur ama sen daha iyisini istcen sonra
o yuzden bi ust seri mid bide 30 luk bass yeter. Dersen ilkayinki super aynisini yapariz
benm araba yapilirken turuncu btane daha vardi ona mesela baya ucuk kacik seyler yapildi 3 yollu falan yapildi yani ekstra mid eklendi zart zurt
yaaa ole iste. Yalniz hidrolik olursa meggycilerin canini skcan sanirsam
3 cm yukari 12 cm asaaa mesela
![]()
Mapped by DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)