Model takintim yok ama yas buyudukce dizelde dogal olarak kmde cildirio ben senede 50.000 yapiorum yani 150.000 kmde araba alipta son sahibi olmanin anlamida yok bnmkini werip edclisini alsam kac para fark alirlar acaba...gerci gonlum cok fena 5.20d istio ama asio beni![]()
Her gün köprü geçiyorsun Emre manuel kullanman hataEDC sini al bencede
Ben valla çocuğum yaptım 2 ye ayrılmadan satmam gibi duruyor, gerçi fiyatlar o kadar yükselmişki sıfırının, benim aracımın sıfırı aşağı yukarı (aynı özelliklerde), 55.000 tl ye geliyor şu anda satsam 2. el olarak aldığım fiyattan fazla eder, aklımı çelmiyor değil![]()
Abi 5,30 da ikitelliden çıktım dün tam 8 de erenköye gelebildim.Yanlış anlama bu yolun en az 15 km si emniyet şeridi ve ümraniye atatürk caddesi full makaslı.
Normal insanlar gibi gelsem kaç saat sürücekti belli değil de harbiden tak etti canıma en son ogs de kramp girer gibi oldu.Akşam babama söledim böyle olmuyor dedim ama araba bulamıyorum açıkçası birde dediğin gibi gidicem 0 edc alıcam dünyanın fiyat farkını vericem fiyatı çok yukarılarda aynı arabanın sırf otomatik şanzımanı var diye o kdr fark vermekte mantıklı gelmiyor.Ama evi taşıyamıyoruz işi taşıyamıyoruz bir formül bulmam lazım.
Velterin dediği gibi laguna coupe ye de bakabilirim ama onuda satıyorum dedimmi bekleki satılsın.
şekil olarak zaten kıyaslamam ama reno da fazla seçenek yok be kardeşim..nekadar yakışacağı tartışılır ama LED li arka stoplar veya ön farlar ne biliyim en azından daha kısa bi anten seçenek olabilir![]()
benim dediğim rs modeli dışında farklı bişeyler ki rs bile getirmiyorlar türkiye'ye..bizde sadece tampon eki gibi değil de bari leondaki gibi farklı tampon yapabilme seçeneği olsaydıleon da hiç begenmem aslında böcek gibi duruyor yolda
farklılık olsun seçenek olsun diye söyledim yoksa arabamdan memnunum..bi depoyla sehir içi 900kmden fazla gidiyorsa zaten memnun olunmucak gibi değil
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTD Distinctive 2009 Model 59.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 58275579 dizel oldugu için düşünülebilir kullanmadıysan da en azından varsa çevrende bi dene abi güzel araba
dizel olmasa da nedense bu araba yolda farklı duruyor ya 60bin değil biraz sıkman lazım ama değer bence![]()
Peugeot RCZ 1.6 THP Yearling 2011 Model 67.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 60195229
Yigit kardeşim rcz yada rocconun dizeli olsa inan ilk seçeneklerde ama benzinli sadece işe gdip gelme maliyeti açısından beni üzerki meganenınkı bile ayda 800 lira mazot masrafı var.
159 da çok güzel ama ne bilim doblo motoru var tırstırıyor kendinden..
Xdream kardeşim acelen yoksa biraz bekle , araban yeni daha...1.6 dci'ler konulsun EDC'lensin felan chiple 160 170 ps dizel araban olur
Renault Laguna 2.0 DCi Initiale 2010 Model 30.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 59764109
şu arabayı 60,000 e verseler pazartesi yola çıkarım.
şu devirde yılda 50bin km yapan adamı benzinli araba canından bezdirir hayata küstürür...bencede en iyisi dizel..laguna da çok iyi seçenek 60bine verseler ben bile almayı düşünürüm yarım saat uzaklıkta zatençok acelen yoksa bence de bekle acil satılık temiz güzel bi araba denk gelir mutlaka..biraz da kısmet böyle şeyler denk geldimi tam geliyor
bizim megane ın edc sini normal olarak alıcagına cabriosunun daha bile alınası var gibi abi..ben çeşmede gördüm gayette güzel duruyor megane 2 cc lere göre çok başarılı olmuş...
http://www.instablogsimages.com/imag...hlroQ_3868.jpg
Harika bir tasarım bence.... gömüp sağlam jantlarla yanarr bu araç
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)