ilk gördüğümde bende şaşırdım senin olmadığını bildiğim halde, ama şaşırma sebebim benim gibi düşünüpte güçsüz sayılabilecek bir araçla piste çıkma cesareti gösterdiği içindi
viraj çıkışlarında özellikle yazılım vs yoksa aracında ciddi canı sıkılacak arkadaşın çünkü bana göre tam bi hot-hatch pisti olmuş yeni körfez![]()
hafif ve güçlü makinelerle çok keyifli olur, tabi birazda yol tutanlarla![]()
Selam arkadaslar, Oguzhan benimBenim mevcut meggynin stock guc/agirlik oraninjn o gun piste cikacak hemen hemen tum araclardan dusuk oldugunun farkindayim. Amac onlarla asik atmak degil, arac su anda stock vaziyette, buna karsin onumuzdeki aylarda yol tutus iyilistirmesi icin coilover hadisesine girecegim. Aradaki farki iyi bir sekilde olcumleyebilmek icin aracin mevcut halini en iyi test edebilecegim yer korfez
yeni yilda yeni organizasyonlara da kismetse katilip yapacagim degisikliklerin etkilerini gozlemlemek istiyorum.
Amac bundan ibaret, yani m3 ya da imprezalara kafa tutacak kadar alik degilim, keyif icin deneysel bir calisma benimkisi
Orada olacaklarla gorusuruz artikKeyifli bir gun olacak gibi
![]()
Oğuzhan bey gerçi siz yine TCe motora sahipmişsiniz , ben dizel bekliyordum 22 'sinde kuzenim evleniyor o yüzden gelemeyeceğim ancak birdahaki sefere en azından izlemeye gelirim, ki şayet D4D bende olursa bende girmeyi planlıyorum, dediğiniz gibi amaç aracı görmek![]()
Ama Coupe cidden güzel yol tutuyor, ben kuzenlerimin arabası ile abuk subuk gidiyordum limitleri görmek için, çok zevkliydiKazasız belasız zevkli bir deneyim olmasını dilerim sizin için.. Birdahaki sefere denk gelip tanışırız belki oralarda
![]()
Ben diğer aracımla katılacağım ama megane coupe ile katılan arkadaşımızıda gönülden destekleyeceğim
Coupenin gerçekten başarılı bir yol tutuşu var, özellikle esp virajda bayağı yardımcı oluyor. Arkada bass varsa ekstra yol tutuyomuş görmüş olduk ehehehe
Teşekkür ederim Levent, kazasız, sorunsuz ve keyifli bir gün olur umarım
Teşekkür ederim Doğu, ben de seni pistte zevkle izleyeceğimi düşünüyorum. Hemen arabanın arkasına bass kutu alıyorum o halde![]()
ESP yardımından yoksunum, pistte eski usül takılacağım, color edition sağolsunİzleyenlere arada keyifli görüntüler veririm herhalde
Orada olanlarla tanışıp görüşürüz artık...
Laguna coupe 2.eli oldukça zayıf olan bir araç...Satarken uğraştırabilir iyi düşünün derim almadan...
Merhaba,
benim bildiğim de ziebart ın motor ses yalıtımı yapılmıyor. nedeni de 70-80’li yıllarda motor ile kabin arasındaki duvara ses yalıtımı uygulaması yapmak mümkünmüş ama yeni nesil araçların motor bölümü fiziki olarak çok dolu olduğu için ve yoğun elektronik sistemler içerdiği için, motor bölgesine ses yalıtımı uygulaması yapılmıyormuş.
dostum çok güzel olmuş illaki performansıda iyidir ama şöyle diyim zaten arabanın o yan çıtaları kalın virajlarda bazen kör nokta oluşmasına neden oluyor sen şimdi daha da kalınlaştırmışsın sürüşte sıkıntı yaratmıyormu? ayıptır sorması kaça mal oldu yapılan işlemleri okumuştum anlamaya çalışmıştım hatta![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)