User Tag List

Sayfa 181/492 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
9339 sonuçtan 3.421 ile 3.439 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Velter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar ,

Oguzhan kim, ben mi tanimiyorum, bu konuda yaziyor mu?

23 Ekimde Izmite cikicakmis Megane 3 Coupe yle, kendisine basarilar.
    Ben değilim alp

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben değilim alp
    ilk gördüğümde bende şaşırdım senin olmadığını bildiğim halde, ama şaşırma sebebim benim gibi düşünüpte güçsüz sayılabilecek bir araçla piste çıkma cesareti gösterdiği içindi

viraj çıkışlarında özellikle yazılım vs yoksa aracında ciddi canı sıkılacak arkadaşın çünkü bana göre tam bi hot-hatch pisti olmuş yeni körfez
    hafif ve güçlü makinelerle çok keyifli olur, tabi birazda yol tutanlarla

neothenew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk gördüğümde bende şaşırdım senin olmadığını bildiğim halde, ama şaşırma sebebim benim gibi düşünüpte güçsüz sayılabilecek bir araçla piste çıkma cesareti gösterdiği içindi

viraj çıkışlarında özellikle yazılım vs yoksa aracında ciddi canı sıkılacak arkadaşın çünkü bana göre tam bi hot-hatch pisti olmuş yeni körfez
    hafif ve güçlü makinelerle çok keyifli olur, tabi birazda yol tutanlarla
    Selam arkadaslar, Oguzhan benim Benim mevcut meggynin stock guc/agirlik oraninjn o gun piste cikacak hemen hemen tum araclardan dusuk oldugunun farkindayim. Amac onlarla asik atmak degil, arac su anda stock vaziyette, buna karsin onumuzdeki aylarda yol tutus iyilistirmesi icin coilover hadisesine girecegim. Aradaki farki iyi bir sekilde olcumleyebilmek icin aracin mevcut halini en iyi test edebilecegim yer korfez yeni yilda yeni organizasyonlara da kismetse katilip yapacagim degisikliklerin etkilerini gozlemlemek istiyorum.
    Amac bundan ibaret, yani m3 ya da imprezalara kafa tutacak kadar alik degilim, keyif icin deneysel bir calisma benimkisi

Orada olacaklarla gorusuruz artik Keyifli bir gun olacak gibi

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı neothenew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaslar, Oguzhan benim Benim mevcut meggynin stock guc/agirlik oraninjn o gun piste cikacak hemen hemen tum araclardan dusuk oldugunun farkindayim. Amac onlarla asik atmak degil, arac su anda stock vaziyette, buna karsin onumuzdeki aylarda yol tutus iyilistirmesi icin coilover hadisesine girecegim. Aradaki farki iyi bir sekilde olcumleyebilmek icin aracin mevcut halini en iyi test edebilecegim yer korfez yeni yilda yeni organizasyonlara da kismetse katilip yapacagim degisikliklerin etkilerini gozlemlemek istiyorum.
    Amac bundan ibaret, yani m3 ya da imprezalara kafa tutacak kadar alik degilim, keyif icin deneysel bir calisma benimkisi

Orada olacaklarla gorusuruz artik Keyifli bir gun olacak gibi
    Gorusmek uzere o zaman, ben seyirci olarak orada olacagim. Gaza getirdin gelecek sefere bende katilcam

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Oğuzhan bey gerçi siz yine TCe motora sahipmişsiniz , ben dizel bekliyordum 22 'sinde kuzenim evleniyor o yüzden gelemeyeceğim ancak birdahaki sefere en azından izlemeye gelirim, ki şayet D4D bende olursa bende girmeyi planlıyorum, dediğiniz gibi amaç aracı görmek

Ama Coupe cidden güzel yol tutuyor, ben kuzenlerimin arabası ile abuk subuk gidiyordum limitleri görmek için, çok zevkliydi Kazasız belasız zevkli bir deneyim olmasını dilerim sizin için.. Birdahaki sefere denk gelip tanışırız belki oralarda

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben diğer aracımla katılacağım ama megane coupe ile katılan arkadaşımızıda gönülden destekleyeceğim

Coupenin gerçekten başarılı bir yol tutuşu var, özellikle esp virajda bayağı yardımcı oluyor. Arkada bass varsa ekstra yol tutuyomuş görmüş olduk ehehehe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben diğer aracımla katılacağım ama megane coupe ile katılan arkadaşımızıda gönülden destekleyeceğim

Coupenin gerçekten başarılı bir yol tutuşu var, özellikle esp virajda bayağı yardımcı oluyor. Arkada bass varsa ekstra yol tutuyomuş görmüş olduk ehehehe
    kardeş sen ekstradan yeni konu açsana ses için ya ben pek anlamadım 3 kanallı faln bişeler demişsinizde pek bişey anlamadım ama bende büyük ihtimal kesme biçme işlemi gerektirmeyecek istendiği zaman orjinale dönebileceğim güzel kaliteli bi sistem yapmak istiyorum

neothenew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oğuzhan bey gerçi siz yine TCe motora sahipmişsiniz , ben dizel bekliyordum 22 'sinde kuzenim evleniyor o yüzden gelemeyeceğim ancak birdahaki sefere en azından izlemeye gelirim, ki şayet D4D bende olursa bende girmeyi planlıyorum, dediğiniz gibi amaç aracı görmek

Ama Coupe cidden güzel yol tutuyor, ben kuzenlerimin arabası ile abuk subuk gidiyordum limitleri görmek için, çok zevkliydi Kazasız belasız zevkli bir deneyim olmasını dilerim sizin için.. Birdahaki sefere denk gelip tanışırız belki oralarda
    Teşekkür ederim Levent, kazasız, sorunsuz ve keyifli bir gün olur umarım

Teşekkür ederim Doğu, ben de seni pistte zevkle izleyeceğimi düşünüyorum. Hemen arabanın arkasına bass kutu alıyorum o halde
    ESP yardımından yoksunum, pistte eski usül takılacağım, color edition sağolsun İzleyenlere arada keyifli görüntüler veririm herhalde Orada olanlarla tanışıp görüşürüz artık...

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satılık meggy kup ötvsiz 45 ötv li 50

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bi git allah aşkına Ne alıyoz şimdi ne esti kafaya yine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Coilleri kaça sayarız hocam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özellikleri nedir kardesim bi pm atabilirmisin garantisi devam ediyormu?herseyi atıver bi zahmet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iLkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bi git allah aşkına Ne alıyoz şimdi ne esti kafaya yine
    La olm bende bilmiyorum ya araba bulun otomatik dizel olsun yakışıklı olsun tecavüze müsait olsun standart gezmeyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özellikleri nedir kardesim bi pm atabilirmisin garantisi devam ediyormu?herseyi atıver bi zahmet
    Kardeşim biraz beklicez bakalım bu ötv dalgasından arabalar ne hale gelicek 1 haftaya kokusu çıkar zaten.Birde ne alıcağıma bile karar weremedim laguna coupe diorum seneye kimseye satamam diye korkuorum.

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim biraz beklicez bakalım bu ötv dalgasından arabalar ne hale gelicek 1 haftaya kokusu çıkar zaten.Birde ne alıcağıma bile karar weremedim laguna coupe diorum seneye kimseye satamam diye korkuorum.
    simdi otv den laguna coupe nin 2.eli yukselir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Laguna coupe 2.eli oldukça zayıf olan bir araç...Satarken uğraştırabilir iyi düşünün derim almadan...

kadir123
    Misafir
    Alıntı assurdo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakkaten toplu lanet var herlade üzerimizde. hepinize geçmiş olsun tekardan.

bu olayların dışında bir sorum olacak sizlere. dün bir kız arkadaşım aracın içindeyken, bu araba niye traktör gibi çalışıyo diye bir soru sordu ve çok içerledim
    bu yüzden motor izolasyonu konusunda çalışan bir firma var mı, biliyor musunuz? fikir amacıyla bir fiyatlarını almak istiyorum.
    ziebart a falan baktım ama adamlar sadce aracın altını izole ediyorlar. benim istediğim motor kaputu içine uygulamlarını yapsınlar.
    Merhaba,
    benim bildiğim de ziebart ın motor ses yalıtımı yapılmıyor. nedeni de 70-80’li yıllarda motor ile kabin arasındaki duvara ses yalıtımı uygulaması yapmak mümkünmüş ama yeni nesil araçların motor bölümü fiziki olarak çok dolu olduğu için ve yoğun elektronik sistemler içerdiği için, motor bölgesine ses yalıtımı uygulaması yapılmıyormuş.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpello Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş sen ekstradan yeni konu açsana ses için ya ben pek anlamadım 3 kanallı faln bişeler demişsinizde pek bişey anlamadım ama bende büyük ihtimal kesme biçme işlemi gerektirmeyecek istendiği zaman orjinale dönebileceğim güzel kaliteli bi sistem yapmak istiyorum
    Şöyle bi foto koyayım ortam şenlensin Konu açmaya pek gerek yok aslında

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle bi foto koyayım ortam şenlensin

dostum çok güzel olmuş illaki performansıda iyidir ama şöyle diyim zaten arabanın o yan çıtaları kalın virajlarda bazen kör nokta oluşmasına neden oluyor sen şimdi daha da kalınlaştırmışsın sürüşte sıkıntı yaratmıyormu? ayıptır sorması kaça mal oldu yapılan işlemleri okumuştum anlamaya çalışmıştım hatta

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)