çok ararsın ama megane daki yol tutuşu. Bence sen al bi tekne boğazı öyle geç avrupadaki marinaya m3 ü koy anadoluya megane ı nasıl??![]()
Dou sen lag aldınmı bizim bu meretten kaç paradır bu cihazlar , stock basınçlar map sonrası basınçlar nedir merak ediyorum
Ben yanlış mı gördüm yoksa tv de megane 3 rs reklamı mı vardı ? getiricekler mi acaba türkiye'ye ?![]()
![]()
Ya arkadaslar,
sole renault uzerine dogru duzgun yabanci bir forum bulamadim. yada renault parcalari satan bir internet sitesi?
bilen varsa paylassin lutfen?
elia war , ne bilim ebay'dan search yapabilirsin..
megane3board diye alman sitesi war orda takılabilrsn fln
evet arkadaşlar elimde megane 3 coupe için arka tampon ekı var 4 eksoz cıkısı ekleyeblırısınız hıc kullanmadım ayrıca pıano black boyattım ıhtıyacı olan varmı ben rs arka tamponu yaptırıyorum fiberden o yuzden
yan bariyerler ve arka tamponu beyaza boyattım dün bugun aldım tahmın ettiğim gibi oldu rs tampon ucu yaptırıyorum mükemmel olcak inşallah.kalıp parası benden gitti begenırsenız size daha ucuza mal olur kalıp bana fgirdi![]()
rs arka tampon yaptıracaklara şunu diyim zamanla o tampon sarkma yapıyo ve araba titredikçe egzos tampona değiyor çıkan seside siz tahmin edin artık. Ayrıca aracınız arkadan duman atıyorsa böyle daha belirgin bir şekilde atıyor ve çıkan duman büün tamponu hatta plakayı siyaha boyuyor bilginize...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)