kartalda ft tuning satıyor internet siteleri mevcut
kartalda ft tuning satıyor internet siteleri mevcut
EDC guzelmis yaa, arkadasa dizel edc aldik hosuma gitti
Bu arada 110 luk 1.5 lerin motor sesi çok çok daha az 105 e göre, sanırım egzozu falan herşeyi farklı, güç bandı da daha lineer özellikle alt devirler daha dolu
bizim araçları mat siyah veya fümeye kaplatmak zahmetli olurmu sizce
Way arkadaş araba yok harbiden genç işi en mantıklı araba megane coupe alternatifi yok resmen bakmadığım marka model kalmadı.
Fiyat sıralamasıda anormal
megane coupe,aynısını almak istemiyorum.
laguna coupe,uygun fiyata yok
mercedes 270cdi,güzel ama motoru çok sorunlu diyorlar cesaret edemiyorum.
e92 320cd,gönül almak istiyor ama çok para günlük kullanıma değermi bilemiyorum.
a5 2,7 tdi,çok iyi ama o paralar verilmez
e250 cdi,ahhh ulan heleki cabrio su
cls cdi sadece gülüyorum![]()
Xdream , megane cup bahsettiğin a5 vs onlarla alternatif olarak görülmez yawpro ceed le tam uyuşuyor klasmanı başka warmı tek kapı o tarz yok sanırm C'de
70 bin tl :O:O:O
@Darkmann. Tesekkurler hocam. Yaydan vazgecicem sanirim. Yaza dogru coilover almaya karar verdim.
Arkadaslar bir de radyo genelde cizirtili cekiyor. Sizde de var mi acaba boyle bir problem? Guclendiriciler varmis. Alsam bir ise yarar mi?
arabayı biraz SUV özellikleriyle kullanın daha sonra coille yapıştırırsınız yerebende eibach var prokit kıçı başı iyi düştü ama yine de yukarı da kalıyor biraz..ama sertlik olarak gayet iyi aşırı bi değişim olmadı..hayırlı olsun bu arada kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
ayrıca radyomda hiç problem yok![]()
satıldımı? satıldıysa tanıdık birinemi gitti emre?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Sattım kardeşim içimiz rahat site üyelerinden emre-e nickli arkadaşımız aldı da işte ben çok birleşiyorum arabalarla gidince tuhaf oldum çalıyorlarmış gibi geldi bir an ahahaşaka bir yana burdanda söliyim hayrını görsün kazasız belasız kullanır inşallah.
Saol kanka sattım gitti valla..
Laaa emre yeni araba alınca bana yarım depo mazot borcun var çok pis çingenelik yaparım evin önünde yatarım demedi deme![]()
Emre hayirli olsun alan arkadasada hayirli olsunBu arada arkadaslar benim arabada satiliktir haberiniz olsun fiyat olarak alici kisiyle konusuruz. Aracin ilanini acmadim daha ilgilenen olursa ayrintili konusuruz.
Basit olarak araci acikliim:
2011 model
20500 km
arak bagdatlilarda boyandi butun servisleride bagdatlilar otomotivde yapildi.
ecufast yazilim
iskender ustada katalizor bosaltildi
HnR 3.5 cm yay
Ses sistemini vermek istemiorm ama eger isteyen olursa ona gorede konusulur.
On 2 kapidada Wurth 2 kat yalitim var.
vs.vs. Ayrintilari ilandada yazarim soran olursada konusuruz.
Arabayi satiorm farkli bi projem var ama once bunu satmaliyim)
Mapped by DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)