255 lastikle araç kaç km görüyor top speed?
255 lastikle araç kaç km görüyor top speed?
Bu Coupe 'lerin çamurluğunu doldurabilmek için ön-arka 9 ofset jant yeterli olur mu?
Hala anlamıyorum bu kadar güzel kasada neden bu kadar zayıf motorlu modelleri getirdiler diye,yurtdışında GT filan modelleri var.Kasa 10 motor tırt![]()
evet ydışında GT modeli çok güzel.. 2.0 lt 160 ps DCi..
yahu bende titreme yok fakat bozuk asfaltta direksiyon cok saga sola kaciyor normal midir?
duzgun asfaltta direksiyonu biraktigimda dumduz ilerliyor araba ama mesela istanbullular bilir anadolu yakasinda minibus caddesinde asfalt yamuldumu direksiyon elimden kacicak gibi oluyor.
17" ler varken bu sorun yoktu, taban buyudu diye mi yasiorum bunu?
Lastiğin ebadı geniş olduğundan yapıyor onu,yolu yakalıyor pek dert etme bende transam varken arkaları 275 miydi neydi öyle birşeydi,2.köprünün en sağ şeridinde bariyerlere gidiyordu araba fazla dertme kalın tabandan dolayı oluşan bir sorun yolu yakalıyor araba kötü birşey değil...
beyler nihayet megane 1.6 DCi 130 ps üretilmeye başlanıyor.. Türkiyeye ne zaman gelir bilinmez ama umarım çabuk gelir..
Renault Mégane Collection 2012 : le plein d
Renault Energy dCi 130: this 1.6 litre diesel engine delivers 130 horsepower and 320Nm of torque, making it the market’s most powerful powerplant for its size. It is also a pleasure to drive thanks to crisp acceleration performance from as low as 1,750rpm. Under the bonnet of Mégane, it returns NEDC combined-cycle fuel consumption of just 4.0 litres/100km, which is a 20 per cent saving compared to the former 1.9 dCi 130 engine. CO2 emissions stand at 104g/km, enabling it to qualify for the ‘eco subsidy’ available in France.
h[IMG]ttp://i39.tinypic.com/fjopro.jpg[/IMG]
Ben lastiklerin kalın olmasından sebep gezelediğini düşünmüyorum,daha öncede olan ebat Rs de yapmıyorken bunda yapıyor bazen,bence az süratte direksiyon çok hafifleşiyor ondan kaynaklanıyor.Hız artınca direksiyonda sertleşince geçiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)