Far ve tampon komple degisicek buyuk ihtimal. Fari alabilirim sanrm parcalari bize kaliyormus
Far ve tampon komple degisicek buyuk ihtimal. Fari alabilirim sanrm parcalari bize kaliyormus
Kaskodan yapilacaksa samiyorum size kalacagini kendini yaptiracaksaniz kalir ve kalirsa bence tamponuda alin
bugun Adapazari'nda bi Renault bayisine ugradim, 1.5 dizel EDC'li megane coupe xenon+cam tavanli modeline 61 lira para istiyorlardi
fiyatlar nasil ucmus oyle ya![]()
evet ya benım arac 15-20 gundur ilanda 2010 1.5dci dynamıc 41000 pazarlık için aramayın yazdım o yuzdende kımse aramıyo.gecen sene 5 arac degıstırdım ılk kez bu kadar sakın gecen satış goruyorum 40000 olumu diyen bıle yok![]()
alex bı senın arabanın dursuna bak bıde benımkının ıbıza gıbı duruyo benım ki![]()
pazarliksiz demissin niye arayip sinir edeyim ki deyip kimsenin aramamasi daha iyi degil mi?
ben sahsen direk pazarliksiz son fiyat diye yazilan fiyatlar cok uygun degilse burnundan kil aldirmayan biridir diye dusunup direk ilani es geciyorum
bence oyle yazmamakta fayda var
Haklısın aynen bende öyle yapıyorum pazarlıksız yazana hiç bulaşmıyorum ucunda küfür yemek var![]()
Emre buluşmamız lazım bir ara,BMW ye ch aldım ama arka ofseti icime sinmedi megane daki offset daha fazlaydı diye iddia ediyorum herkes o arabanın jantlari disaridaydi sana öyle geliyor diyor bakmam lazım yanyana, aldıklarımda 9.5 ofset ama ne bilim sonuk kaldi arabanın altında sanki...
Arkadaşlar 2.el genel olarak aşırı durgun.Sitede son 1.5 aydır doğru dürüst megane satılmadı.
Aynı araçlar aynı şekilde ilanlarda duruyorlar.Size özel bir durum değil genel durum
Golf MKVII 1.6 Tdi
Aynen sirf otomobil piyasasi degil komple piyasa durgun ve bence cok acil degilse suan bu fiyatlara satmakta pek akil kari degil marttan sonra piyasa acilir ve fiyatlar yukselir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)