Bu gece saat 11 gibi buğrayla buluşucaz (by_alex) gelmek isteyen arkadaşlar varsa bana özelden ulaşsınlar,deneme olmayacaktır maksat sohbet muhabbet![]()
ben orjinalciyim komple hepsini ön arka yan takım araçı sıfır alırken ek paket olarak aldım ama servis aynı zamanda müşterim iskontolu aldım orjinal komple kit düşünürseniz fiyat konusunda servisten indirim isteriz aklınızda olsun.
2 defada kaskodan ön eki değiştirdim babam 2 defa kırıp getirdi sağolsun sadece ön ek orjinal olduğu için 650 TL bilginiz olsun orjin takarsanızda iyi bakınşimdi kendim dahil heryerden yavaş geçiyorum
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Yardım için teş.KAAN
komple body kit bana gelmez hafta içinde eşim kullanıyor,kesin kırar.o yüzden sadece arka tarafı rs görünümlü yapıp bu olayı kapatacam.şu an araştırmadayım
1-rs difizör 180 ytl (sahibinden-ilan no:73049269)
2-rs krom eksoz ucu -200 ytl(sahibinden-ilan no:69096342)
toplam: boya+işçilik dahil 500-600 gibi çıkar gibi geliyor.
daha sonra yay işine girecem karar veremedim eibach yada kw gibi?(tamponla tekerlek 2 parmak olsun yeter.
MEG III Coupe 'nin OEM jantlarının rengini değiştirip kullanan var mı?
roll mü var?Emre video çekin yaws
Golf MKVII 1.6 Tdi
hay gümüş grine sokayım..
senin kadar saplantılı ve fanatik görmedim.. illaki sahip olduğum en iyisi en güzeli mantığındasın.. kurtul bu saplantından..
Yakışmamış işte. Beğenmedim.Beyaz da güzel bak.
Golf MKVII 1.6 Tdi
gri herkezde var benim ki beyaz beyaz da herkezde var ama bu renk apayrı tek olursun kraL olursun ayrıca renk çok çekiciben aynı rengi scirocco dada çok seviorm
herkeste olmayan şeyleri kovalarsak hep ...zewk meselesi ben yakıştırmadım bu rengi.
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)