Dou ekran koyasana araca, o taksimetre den kurtul![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Arkadaşlar aracımı satıyorum ilgilenen olursa
2010 beyaz ımpressor 67000 km de yetkılı servıs bakımlı bu arada tekrar hatırlatıyım direksıyon ve vıtes topuzunu servısten yenısıyle degıstırebılıyosunuz aşınma olsada olmasada 2012 den oncekı modeller hatalı derıden dolayı
bizimkinde pek aşınma felan gözükmüyor ne diyip değiştirtebiliriz![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
beyler aracı bakım için servise bırakıcam yağ ve hava filtresiyle ilgili sorum olucak
* serviste 5 40 yağ koyuyalar 0 40 kullanan varmı memnunmuyuz?
* güzel bi hava filtresi taktıran varmı nereden teminebiliriz?
Aşınma olmasına gerek yok zaten servıose gelem maıldede yazıyo deri kalıtesı düşük diye asınma olmasada degıstırın derım yarın bırgun garantı bittıgı zaman sadece vıtes topuzuna 295 tl odemeyın dıreksıyon sımıdı 1360 tl faturasını gordum
Garanti bitmesine yakin illaki degistirilir de, durup dururken direksiyonumu sokturmek istemem pek
Bostancida tavsiye edebileceginiz servis varmi ya, 30 bin oldu filtrelerle yagi degistirmem lazim..
Yag konusu servis ne koyduysa o,araba yazılımlı acaba hangi yag daha iyi olur bende merak ettim şimdi? Hava filtresi KN kutu içi hava filtresi kullanıyorum(orjinal yerine takılıyor)zaten boş bir yer bulup açık hava filtresi takmak zor iş ihtiyacın olursa mesaj at ayarlarız.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)