User Tag List

Sayfa 327/492 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon
9339 sonuçtan 6.195 ile 6.213 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı assurdo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kırmızıda tanımadğım bi 122lik a3 le yokuş yukarı denedim. ilk 2 vites önde gittim sonra uzadı gitti
    beyazmıydı a3
    mcn21,stok 122 lerle ne oluyor tam anlamıyla 180 lere kadar deneme yaptınızmı
    o downpipelı golf diğer 122 ciplilere göre nasıl farkı varmı
    biz 122 yazılım ,122 yazılım+downpipe denememizde uzunda dp siz olan geçiyor da

assurdo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyazmıydı a3
    beyazdı evet. ankara bilkentte. benim araba zır stock 105bg. normal böyle olması

assurdo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 4etkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orjınal multımedya aldım dün yeni çıkanı 1500 tl den zar zor %20 indirim yaptırdım 1200 tl odedım montaja 100 tl istıyolar hem orjınal parca satıp hemde montaj parası tuhaf zaten bugun gıdıp ıade edecem içinden çıkan kumanda evdekı televızyonunkınden daha buyuk aracımda zaten bluetooth var gerı vıtes kamerası olmasada olur bıde tamponu deldırmanın bı anlamı yok isteyen varsa yada ındırımlı alamıcak olursa aldıgım tutara verebılırım
    kumandalı olması kötüymüş. keşke bardaklığa joystick gibi bişi olsaymış.

couper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılımlı evotech 122 lik golf dsg + downpipe (yılda abi 165 hp demisti ) onunla denedik bende yazılım normal seviyede birde hava filtresi vardı sanırım , 2-2.5 boy acabildi bana... meganlarla yersiniz bence yada kafa kafaya gidilir ...
    105 hp dizel olan bir aracın,122+ yazılımlı tsi yı geçebilmesi pek olası görünmüyor.Geçebilmesi için en az 165-170 hp olması lazım,orası gerçekten zor,ya da golf bir hata olması lazım,yoksa çok zor çook...(dizel araçlarla böyle kıyaslamaya girmeye gerek var mı?)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyazdı evet. ankara bilkentte. benim araba zır stock 105bg. normal böyle olması
    ben değilimdir o zaman merak ettim.eğer manuelse 3 sonu ve 4.viteste kendini gösteriyor a3 maalesef o da 130-180 aralığı oluyor. 26 plaka değil heralde
    alfa bence stok olanı geçebilir.belli de olmaz ankarada biz denemiştik arkadaşta vardı bravo 105 lik komple egzoz+cai+acık yazılımlı.

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı couper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    105 hp dizel olan bir aracın,122+ yazılımlı tsi yı geçebilmesi pek olası görünmüyor.Geçebilmesi için en az 165-170 hp olması lazım,orası gerçekten zor,ya da golf bir hata olması lazım,yoksa çok zor çook...(dizel araçlarla böyle kıyaslamaya girmeye gerek var mı?)

Gecmıs sayfalara bakarsan muhabbetı donmustu , gecen hafta yazılım+egzostlu tsi aracı bi arkadasımız 3 boy cıvarı gecdı..speclerıde yazılım,filtre,downpipedı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben göremedim yardımcı olabilirmisiniz.videosu varmı

4etkin
    Misafir

multımedıa

kumandalı olması kötüymüş. keşke bardaklığa joystick gibi bişi olsaymış.
    zaten suan sıfır araclardada kumandalı gelıyo arkada oturanlarıda dusunmuşler
    sıfır megane coupe almayı dusunenler eskı stok fıyat ındırımı acıklandı eskı stok olan cam tava ve edclı modeller baz fıyatına kadar dustu 51000 tl ama dedıgım gıbı uretım tarıhı 2011 olmak sartıyla ama degısen yok ruhsatta 2012 yazıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef videosu yok.Gecme gecilme vs.. derdı olmadıgından o sekılde bi tertibadımız yokdu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 4etkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten suan sıfır araclardada kumandalı gelıyo arkada oturanlarıda dusunmuşler
    sıfır megane coupe almayı dusunenler eskı stok fıyat ındırımı acıklandı eskı stok olan cam tava ve edclı modeller baz fıyatına kadar dustu 51000 tl ama dedıgım gıbı uretım tarıhı 2011 olmak sartıyla ama degısen yok ruhsatta 2012 yazıyo
    kendiminkini satıp bunu mu alsam 52 bin liraya mal olmuştu cam tavansız edc 2011

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben değilimdir o zaman merak ettim.eğer manuelse 3 sonu ve 4.viteste kendini gösteriyor a3 maalesef o da 130-180 aralığı oluyor. 26 plaka değil heralde
    alfa bence stok olanı geçebilir.belli de olmaz ankarada biz denemiştik arkadaşta vardı bravo 105 lik komple egzoz+cai+acık yazılımlı.
    hmm ok kib by A3 megane ı geçer diye düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecmıs sayfalara bakarsan muhabbetı donmustu , gecen hafta yazılım+egzostlu tsi aracı bi arkadasımız 3 boy cıvarı gecdı..speclerıde yazılım,filtre,downpipedı.
    belki çok ekstrem bi dci problemli bi tsi'i geçmiş olabilir ama aynı yerden yazılım yapılmış ikiside problemsiz ikisinde de sadece yazılım olanlar denendiğinde 20hp farkla kapanabilecek kadar fark vardı couper buna istineden söylemiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denenilen tsi'ın problemlı oldugunu ben hıc dusunmuyorum..

Zaten sadece yazılıma yazılım megane geride kalacakdır yani kesin kalır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meganda ne var tam olarak hybrid turbo varmı?ekstradan box mı var?
    biz 105lik downpipe dahil k.egzozlu dumanlı yazılımlı fiat bravoyla deniyorduk hemen peşimden geliyordu ben yazılım yaptırınca 180 sonu 4 boy civarı oldu benim araba yazılımdan sonra ne kadar hızlanmış onu görmek için denemiştik.reno motoru daha iyi olabilir fiattan.guilietta nın stok olanı ölüm gibiydi test etmiştim reno eminim daha iyi olabilir
    ama yazılımlı tsi deyince ne bileyim çekişme olur baya.
    kactan kaca kadar denendi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpello Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla 1-2 arasında ses var veya ses değilde hissediliyo ama gerisinde sıkıntı yok gibi.

bugün ilk defa saçmaladı gazı kökledim devir redline oldu araba ilerlemedi ama bi saniye basıp çektim ondan olmş olabilir genelde 2.snde fırlıyo kökleyince otomatik olduğundan
    1-2 arasında sıkıntı tüm edc lerde var heralde ama problem sayılmaz. vites atmama sorununuda duymuştum. 7 ileri dsg ler 3 bin 5 bin kilometreden sonra hem sarsıntılı hemde ses çıkararak vites değiştirmeye başlıyormuş, çok sıkıntılı şanzıman, yağlı tip olmayan dsg lerden uzak durmak lazım

josefsalvatini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceed 1.6 crdı a3 1.4 tfsı.webm - YouTube
    ceed 1.6 crdı a3 1.4 tfsı(hd720_VP8-Vorbis).webm - YouTube

kia ceed 4 ileri otomatik sadece box 159 bg dynoda
    audi filtre superchıps yazılım filtre son susturcu 1.4 tsi dsg 122

kalkısta ceed 3000 devır sol ayak frenle kalktıgından bu kadar iyi kalkabildi normal kalkısta audi gecti

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyazmıydı a3
    ben stock la denedim sıradan bi yazılımım vardı öle ucuk kacık deil ... birde hava filtresi vardı 1.4 tsi leon 2 den ben 3 den basıodum 2 boy civarı acıorum 190 a kadar fln sıktık ....
    122 lik dp siz aracın uzunda gecmesi enteresan olmus yazılımsal bi sıkıntı olmasın ??? tsi motorlarda dp her zaman güc verir bu arada yazılımlı ve dp li golf de ilk bastıgımızda o 2.vites ben 3 de 2 mizde ilk vitesler bitene kdr 1 cm bile öne cıkamıoruz kafa kafaya gidiourz daha sonra yavas yavas acıo ... bir arkadasda dizeller gecemez demis ama yeni kiaların dizelleri fena gidio yazılım sonrası rahatlıkla gecer yazılımlı 1.4 leri

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meganda ne var tam olarak hybrid turbo varmı?ekstradan box mı var?
    biz 105lik downpipe dahil k.egzozlu dumanlı yazılımlı fiat bravoyla deniyorduk hemen peşimden geliyordu ben yazılım yaptırınca 180 sonu 4 boy civarı oldu benim araba yazılımdan sonra ne kadar hızlanmış onu görmek için denemiştik.reno motoru daha iyi olabilir fiattan.guilietta nın stok olanı ölüm gibiydi test etmiştim reno eminim daha iyi olabilir
    ama yazılımlı tsi deyince ne bileyim çekişme olur baya.
    kactan kaca kadar denendi ?
    ben arkadasımın 1.5 dci ına bindim 4 kapıydı 105 hp (stock) , arkadasım 1.2 tdi (box lı) polosuyla kalktık megane da 2 kisiyiz , polodada woofer ses sistemi falan filan var bagajda alet cantası ... 0 dan kalktıgımızda doldurmama ragmen 120-130 a kadar poloyu yakalayamıyor megane 3 defa denedim hatta kendim bile inanamadım ama yakalayamadım ... giuliettayla oldugumda ise stock halde basta polo kafa cıkarıyor daha sonra hemen önüne geciodum ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bizim okulda bi arkadaşta 122 rocco abt yazılım var üstünde ecufastli c30 dizel yetişemiyor ama megane tutunur gibime geliyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)