ben değilimdir o zaman merak ettim.eğer manuelse 3 sonu ve 4.viteste kendini gösteriyor a3 maalesef o da 130-180 aralığı oluyor. 26 plaka değil heralde
alfa bence stok olanı geçebilir.belli de olmaz ankarada biz denemiştik arkadaşta vardı bravo 105 lik komple egzoz+cai+acık yazılımlı.
ben göremedim yardımcı olabilirmisiniz.videosu varmı
zaten suan sıfır araclardada kumandalı gelıyo arkada oturanlarıda dusunmuşler
sıfır megane coupe almayı dusunenler eskı stok fıyat ındırımı acıklandı eskı stok olan cam tava ve edclı modeller baz fıyatına kadar dustu 51000 tl ama dedıgım gıbı uretım tarıhı 2011 olmak sartıyla ama degısen yok ruhsatta 2012 yazıyo
Denenilen tsi'ın problemlı oldugunu ben hıc dusunmuyorum..
Zaten sadece yazılıma yazılım megane geride kalacakdır yani kesin kalır.
meganda ne var tam olarak hybrid turbo varmı?ekstradan box mı var?
biz 105lik downpipe dahil k.egzozlu dumanlı yazılımlı fiat bravoyla deniyorduk hemen peşimden geliyordu ben yazılım yaptırınca 180 sonu 4 boy civarı oldu benim araba yazılımdan sonra ne kadar hızlanmış onu görmek için denemiştik.reno motoru daha iyi olabilir fiattan.guilietta nın stok olanı ölüm gibiydi test etmiştimreno eminim daha iyi olabilir
ama yazılımlı tsi deyince ne bileyim çekişme olur baya.
kactan kaca kadar denendi ?
1-2 arasında sıkıntı tüm edc lerde var heralde ama problem sayılmaz. vites atmama sorununuda duymuştum. 7 ileri dsg ler 3 bin 5 bin kilometreden sonra hem sarsıntılı hemde ses çıkararak vites değiştirmeye başlıyormuş, çok sıkıntılı şanzıman, yağlı tip olmayan dsg lerden uzak durmak lazım
ceed 1.6 crdı a3 1.4 tfsı.webm - YouTube
ceed 1.6 crdı a3 1.4 tfsı(hd720_VP8-Vorbis).webm - YouTube
kia ceed 4 ileri otomatik sadece box 159 bg dynoda
audi filtre superchıps yazılım filtre son susturcu 1.4 tsi dsg 122
kalkısta ceed 3000 devır sol ayak frenle kalktıgından bu kadar iyi kalkabildi normal kalkısta audi gecti
ben stock la denedim sıradan bi yazılımım vardı öle ucuk kacık deil ... birde hava filtresi vardı 1.4 tsi leon 2 den ben 3 den basıodum 2 boy civarı acıorum 190 a kadar fln sıktık ....
122 lik dp siz aracın uzunda gecmesi enteresan olmus yazılımsal bi sıkıntı olmasın ??? tsi motorlarda dp her zaman güc verirbu arada yazılımlı ve dp li golf de ilk bastıgımızda o 2.vites ben 3 de 2 mizde ilk vitesler bitene kdr 1 cm bile öne cıkamıoruz kafa kafaya gidiourz daha sonra yavas yavas acıo ... bir arkadasda dizeller gecemez demis ama yeni kiaların dizelleri fena gidio yazılım sonrası rahatlıkla gecer yazılımlı 1.4 leri
![]()
ben arkadasımın 1.5 dci ına bindim 4 kapıydı 105 hp (stock) , arkadasım 1.2 tdi (box lı) polosuyla kalktık megane da 2 kisiyiz , polodada woofer ses sistemi falan filan var bagajda alet cantası ... 0 dan kalktıgımızda doldurmama ragmen 120-130 a kadar poloyu yakalayamıyor megane 3 defa denedim hatta kendim bile inanamadım ama yakalayamadım ... giuliettayla oldugumda ise stock halde basta polo kafa cıkarıyor daha sonra hemen önüne geciodum ...
valla bizim okulda bi arkadaşta 122 rocco abt yazılım var üstünde ecufastli c30 dizel yetişemiyor ama megane tutunur gibime geliyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)