User Tag List

Sayfa 429/492 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479 ... SonSon
9339 sonuçtan 8.133 ile 8.151 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler

Tesisatımı satma kararı aldım. Yurt dışına çıkacağımdan ötürü arabamı da bir kaç ay içinde satma niyetim var.

3 yollu komponentler için tasarlanmış direklerimi satıyorum. Megane coupe-fluence-hb serilerine birebir uyar. Üzeri deri kaplıdır ve tavan döşemesiyle renk olarak, konsolla da deri şekli olarak birebir uyumludur.

Orjinal direkle takas + 250 tl diyorum

Eğer komponentlerle birlikte almak isteyen olursa, direkleri bedelsiz vereceğim (orjinalini alarak)

Komple tesisatı set olarak isteyen olursa çok güzel bir fiyat veririm. Çoğu şeyini direk al-tak yaparsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dou nun sisteme ben kefilim gerçekten baya baya iyi
    İşçilik orjinalini aratmayacak düzeyde.
    Ses kalitesi ise dinlemeden anlatılamaz
    Sanki şarkıyı söyleyen torpidoya oturmuşta öyle söylüyor sanmıştım ilk dinlediğimde

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önler 13mü 16mı meganelarda
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler

Tesisatımı satma kararı aldım. Yurt dışına çıkacağımdan ötürü arabamı da bir kaç ay içinde satma niyetim var.

3 yollu komponentler için tasarlanmış direklerimi satıyorum. Megane coupe-fluence-hb serilerine birebir uyar. Üzeri deri kaplıdır ve tavan döşemesiyle renk olarak, konsolla da deri şekli olarak birebir uyumludur.

Orjinal direkle takas + 250 tl diyorum

Eğer komponentlerle birlikte almak isteyen olursa, direkleri bedelsiz vereceğim (orjinalini alarak)

Komple tesisatı set olarak isteyen olursa çok güzel bir fiyat veririm. Çoğu şeyini direk al-tak yaparsınız.
    bileşenler nelerdir?

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sürekli konser modu ıcın pahabicilemez , Dou ve ses sistemi

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önler 13mü 16mı meganelarda
    Normalde 13 te benim 16 artık

Satarsamda mecburen yerine 16 alıcam.

Yokmu 3 yollu komponent takacak megancı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30-40 bin km yi geçmemiş beyaz dizel coupe arıyorum arkadaşlar eş dostta olan varsa haber verirse sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30-40 bin km yi geçmemiş beyaz dizel coupe arıyorum arkadaşlar eş dostta olan varsa haber verirse sevinirim.
    Aklımızda bulunsun kendine mi arıyosun erol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynn kendime arıyorum sıfır düşündüm ama 2012 olmayacak araba bide xenon falan tek alınmıyormuş artık, tekrar 2. ele bakmaya devam ediyorum bi araba var kadıköyde sizce alınırmı?
    Renault Megane 1.5 DCi Color Edition 2011 Model 41.750 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 105524236

bugrahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynn kendime arıyorum sıfır düşündüm ama 2012 olmayacak araba bide xenon falan tek alınmıyormuş artık, tekrar 2. ele bakmaya devam ediyorum bi araba var kadıköyde sizce alınırmı?
    Renault Megane 1.5 DCi Color Edition 2011 Model 41.750 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 105524236
    Bu araba bayadir duruyo gidip bakmak lazim km falan cok dusuk pazarlik yapilip alinir bnce birseyi yoksa..
    mapped by EcuTuned

BUR s2k BOLT-ON 100-200: 11.1sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bugrahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araba bayadir duruyo gidip bakmak lazim km falan cok dusuk pazarlik yapilip alinir bnce birseyi yoksa..
    yarın gidip bi bakayım aklıma yatarsa xenon ile jant masrafı olur bana fiyatıda çekersek biraz tmmdır

bugrahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın gidip bi bakayım aklıma yatarsa xenon ile jant masrafı olur bana fiyatıda çekersek biraz tmmdır
    Kanka bak bna plakasini haber et kontrol edelim
    Bence jant masrafin yok kanki 10 numara jantlari var
    mapped by EcuTuned

BUR s2k BOLT-ON 100-200: 11.1sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bugrahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka bak bna plakasini haber et kontrol edelim
    Bence jant masrafin yok kanki 10 numara jantlari var
    arabada ilk jantları değiştirirm valla belki jantlardan dolayı uzun süredir satılmıyodur plakayı öğrenince baktırırz detaylı bi expere sokarım zaten haberleşiriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Km si falan iyi kankada satıcıyla görüştün mü ? çünkü boya veya değişenle ilgili bir şey yazmamış.
    Şahsen bizde boyasız araba olsa ilanın heryerine boyasız diye yazarım
    O jantlar ne ya allah aşkına.

Edit: Kanka beyaz işlemli çıkarsa buna da bakabilirsin tek parça boya varmış değişen yoksa sıkıntı değil artı olarak cam tavan var
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03800700/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre-e Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Km si falan iyi kankada satıcıyla görüştün mü ? çünkü boya veya değişenle ilgili bir şey yazmamış.
    Şahsen bizde boyasız araba olsa ilanın heryerine boyasız diye yazarım
    O jantlar ne ya allah aşkına.

Edit: Kanka beyaz işlemli çıkarsa buna da bakabilirsin tek parça boya varmış değişen yoksa sıkıntı değil artı olarak cam tavan var
    Renault Megane 1.5 DCi Color Edition 2011 Model 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Turuncu renk - 103800700
    beyazı aramadım hiç ama bencede büyük ihtimal boyası var o arabanın galerici adam her yerine yazardı boyasız olsaydı, senin yolladığın turuncuyada baktım ama beyaz renk istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyazı aramadım hiç ama bencede büyük ihtimal boyası var o arabanın galerici adam her yerine yazardı boyasız olsaydı, senin yolladığın turuncuyada baktım ama beyaz renk istiyorum
    Anladım yarın arar sorarsın o zaman.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynn knka aldıktan sonra kapınızı çok çalarım şimdiden söyleyeyim en prof sizsiniz coupede

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynn knka aldıktan sonra kapınızı çok çalarım şimdiden söyleyeyim en prof sizsiniz coupede
    Ne demek kanka elimizden geleni yaparız zaten ayıp ediyosun

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    navigold ekranlı teybini aldım inceledim

Teypten ekrana 3 soket gidiyor. 2 si ekrana bağlanıyor 1'i Canbus kutusuna giden airbag ve emniyet kemeri soketi. normalde bu soket orjinal ekrana giden gri renkli olan soket.

Bu 3 soketi yukarı çekmek için sprial kullanırsanız rahatca yukarıya çekebilirsiniz. Eğer karanlıkta yapıcaksınız veya daha görünür olsun istiyorsanız torpidoyu açıp, torpido ışığının içe yansımasından yararlanabilirsiniz.

Kutudan 2 önemli aparat çıkmıyor. Birincisi anten çeviricisi, ikincisi TV anteni. Piyasada 35~50TL arası anten çeviricisini bulabilirsiniz.

Anten için 2 bağlantı var biri sarı diğeri beyaz. ben beyaz olanı bağladım. Açıkcası bu sistemi ben çok anlamadım. Sarı ne işe yarar beyaz ne işe yarar hangisi anten, anten olanın dışında diğer bağlantı ne bilmiyorum. Ama piyasadan alacağınız radyo regülatörü zaten bayağı güçlendiyor.

Güçlendiyorda ya ben yanlış bir şey yaptım yada cihazın Radyo Tuner'i gerçekten kalitesiz. Bir kere orjinal cihazdaki radyo kalitesini unutun. O netliği ben yakalayamadım. Ama gün içinde kesicem biçicem bişiler denicem eğer olursa buraya yazıcam.

Bunların dışında TV anteni çok bir işe yaramıyor. Cihazın mevcut tv tuner'ı kaliteli olmadığından en kaliteli anteni taksanızda çok bir işe yaramıyor. TV var ama yalandan var. Sanırım teybin arkasında boşta kalan bir soket girişi extrenal TV uniteleri için olsa gerek.

Navigasyonu deneyemedim. Navigasyon menüsünde asla ama asla setup sekmesindeki yenilemeyi seçmeyin çünkü kartın içinde ne var ne yok formatlıyor Allahtan elimde aynı yazılım varda dert etmiyorum Ama şuda var ne hikmettir bilmiyorum navigasyon henüz sinyal yakalayamdı. Gün içinde başka bir anten ile denicem. Gelişmeleri yine burdan yazarım.

Orjinal ses sistemine göre %300 ses artışı oldu, en güzeli ise anfi çıkışlarını kullanıp iyi bir tesisat ile kullanılabilmesi. Tabi ki hiç bir zaman bir pionner, alpine, jvc kalitesi beklemeyin. Her ne kadar 7" ekranlı orjinal görünümlü bir cihaz olsada, Çin malı olduğunu unutmayın.

Güzel cihaz, sesdeki artışı göz ardı edersek tek artısı renkli ekranlı göstergesi. Aracınıza extra bir özellik katmıyor, çin malı navigasyonla aynı altyapıya sahip bir unite. Sadece renkli ekranım var, orjinal ekran yerinde deyip göze hoş gelen, birazda egonuzu tatmin eden bir sistem.

Tavisye edermiyim ??? 500TL verilip alıncak bir sistem ama asla 1000TL yi hak etmiyor.

-------------

bir kaç gün kullandıktan sonra söyleyebilirimki navigoldun iğrenç bir menüsü var. Grafikler için uğraşamamışlar bile. hele bir usb menüsü var yeminle o menüyü görmeyim diye mp3 dinlemiyorum.

bu temayı değiştirmenin bi yolu yordamı yokmu acaba yahu.
    2.0T FSI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)