vossenler cok guzel olmus hayırlı olsun ama bu jantlar lastiklerden dısarı tasması olayı nıyeyse hıc guzel gelmiyo gozume onun bi caresi yokmudur
vossenler cok guzel olmus hayırlı olsun ama bu jantlar lastiklerden dısarı tasması olayı nıyeyse hıc guzel gelmiyo gozume onun bi caresi yokmudur
Zevkler farklı tabi hafiften kavun olması banada güzel geliyo, çaresi tabi var arkaya 225 vs taban koyacağına tabanı büyütüp 255 265 yaparsan sorun çözülür hangi ebatın kurtarıcağınıda et ine göre hesaplarsın. Tabi büyük taban koymakta kafadan 1 boy geriletir seni
![]()
mapped by EcuTuned
Tşk ettim, bana sorarsan bende çok alıştığımı söyleyememm.eskiden jant vs alınca arabaya bi hava katardı vs derken şimdi nedense öyle gözüme çok hoş gelmiyor...3 gün sonra satılıklar arasında görürsen de şaşırma
begenen de çok orası ayrı bakalım yine de tskler
bu arada kaliper kapagı takmak istedim fakat haf sonu 2 farklı yerde maktap ile delemedik bizim kaliperiokadr sert bi dökümmü bilgisi olan varmıdır*
redsun sen bilirsin..benim jantların ofseti 8 olduğu için çok içerde duruyor.arkalara spacer takmayı düşünüyorum..bi ürün buldum ama audi uyumlu yazıyor..5x112 bijon aralıklarına sahipmiş spacer.
benim araçta şu an zaten 5x112 audi jantları var.Bu spacerlar benim araca uyarmı? Bijon aralıkları aynı..
İşi bilenlerden cevap bekliyorum arkadaşlar..
buldugum spacer :
http://www.eliftuning.com/AUDI-A4-B8...r_38819.html#0
......EDIT : aynı msj 2 kere itmiş..
Bizim araçlarda kartsız çalıştırma özelliği var sanırım ama nette nasıl yapılacağı hakkında bir bilgi bulamadım bilen varmı acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)