auhauhatamamdir kardesim yazilimi duzeltiimde deniyek
Poloya kuramadim valla yeni sistemi evde yatiyolar oyle
Kismetse bi mid takimi alip koycam yakin zamanda
![]()
ahahahah aslinda olmicak is degilde kendimi hazir hissetmiorm sitemi koymak icin cunku bi okadar daha para harcarim ben kendimi taniorm birazda o yuzden yatio evde
![]()
Bura sattın arabayı sonra Soner bey özelden bak görüyormusun alan satıyor 1.6lar sorunlu diyor cevap veremiyoruz
Bir cevap alalım plss![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Soner bey hakli sorunlu araba yazilimli 1.5leri geciyo yazilimsizken
Gucu olan alsin kullansin bilmeden binmeden atip tutmak pek hos degil..
Ben bu konulara girmek istemiyorum artik alin kullanin ben ne desem bos
mapped by EcuTuned
BUR s2k BOLT-ON 100-200: 11.1sec
Önceden beri diyip duruyordu bende savunuyordum ama genel kanı olumlu yönde,
İnternetteki ilanların km'leri düşük olduğundan öyle düşünenler var.Bence ekonomiden kaynaklı.
Golf MKVII 1.6 Tdi
Var mı sıfır duman 1.6 litre dizel soft yazılımla 150hp dynamics ?
Gayet sessız ve cokda az yakıt tüketiyor.Orjınal 130hp arac daha oncelerı 130hp dizel demek 2000li yılların basında 2000cc demekdi.
DynoDynamics in Ecutuned
Opelde seneye getiriyormuş 136 ps 1.6 cdti
Golf MKVII 1.6 Tdi
Buğrahan ilk satırım sana
Aslında 1.6 lar için sorunlu olduğu düşüncesi de biraz arabayı koşturmadığımızdan , şimdi millet diyodur 1.5 dci ın canını aldılar limitinde limitini gördüler, 1.6 dci aldılar soft yazılımla bindi çocuk demekki 1.6 yüklenmiyo
Ama olay şu buğra yazmaya üşenmiş ben açıklayayım , açıklama yapmak istememdeki neden 1.6 motor ciddi anlamda çok çok iyi bir motor , sorunlu bir motor denmesini kaldıramam
1.6 zaten soft bir yazılımla bile ciddi ciddi iyi gidiyor, mesela benim arabanın yazılımsız halini çok geçer buna eminim çünkü ikiside kullandığım arabalar.
Hem soft bir yazılımla trafikteki %80 arabadan güçlü olması hemde megan ın yanında yürütecek s2000 gibi bir araba olması ve ona devamlı emek ve nakit harcaması sonucu buğra 1.6 yı umursamadı haklı olarak. O kadar umursamazdı ki araba sıfır alındığından beri max 5 kere yıkanmıştır hatta belki 5 bile olmamıştır
Neyse çok uzattım kısacası 1.6 motoru alıp kullanmadan yorum yapmak çok gereksiz olur , keşke bizden biri alsaydı da yükleseydi o zaman bak 1.6 piyasası nası yükselirdi![]()
mapped by EcuTuned
Kanka biliyorsun ben boyle sakin dusunemiyorum , yorum icin tesekkur. Aciklayici yazi olmus.
mapped by EcuTuned
BUR s2k BOLT-ON 100-200: 11.1sec
Senin için konuşmadık buraaaaa ilanlardaki garipliklerden şüphemiz vardı ne zamandır sorunlumu acaba diye bir soru işareti.Birkaç kişide turbo değişimi duydum
Golf MKVII 1.6 Tdi
Kanka Dusterı da yükleyelim adı çıkmasın sorunlu diye![]()
1.6 motoru alıp kullanmaya gerek yok bir kere binen anlıyo zaten baariz farkları. Bi kere aşırı sessiz. 320NM+ torku bu konudaki herkesin 1.6 motorda hissetmesi gerek ben sanmıyorum sorunu olacağını.
Dumansız yazılımla, dumanlı yazılım arasındaki büyük farkı ben kendi arabamdan biliyorum ki buğranın araba sıfır dumandı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)