Merhaba arkadaşlar İnşallah çarşamba günü İstanbul dan trabzona 2010 model 1.5dci coupe almak için gidicem acaba içimizde trabzonlu varmı bana orda akıl verecek ?
Diğer bi sorum ise 3,5 cm lik yay alıcam hemen hangi marka yı tercih edeyim hangisi hem daha iyi düşürüyor hem de daha konforlu ? teşekkürler..
Arkadaşlar Trabzon işi yattı..sevgili mal sahibi 1000 tl daha fazla para için müşteri değiştirdi... onu Allah a havale ettik... arkadaşlar 39.000 tl param var kazasız 50.000 km yi geçmemiş dizel coupe arıyorum..tanıdık eş dost satan varsa hemen alıcam...teşekkürler
39 bine hem tamamen orjinal hem 50 bini geçmemiş dizel coupe zor bence..inşallah bulursun istediğini..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23710162/detay
Arkadaşlar Afyon dabi araç buldum araç için ne dersiniz ? 40.000 tl ye bırakıyor... araç yetkili serviste... tek parça boyalı boyanan yerin resminide gördüm duvara sürtülmüş ?
19" AMG Jantları (replika)
225/35/19 Ön | 235/35/19 Kumho Ku31 Lastikler
Navigasyon, BT, Dokunmatik Ekran
13cm DLS komponent (Ön, Arka)
Ve kayda değer bir bass.
Bir kaç extra daha var, telefonda detaylı olarak söylerim.
Aracın arka çamurluklarında lokal boya var ve herhangi bir düzeltme mevcut değildir.
Tramer kaydında 5 tane küçük hasar çıkmakta. 5 Hasarın toplamı 1100TL.
Expertiz yaptırırsanız raporda bunun dışında birşey çıkmayacaktır.
Saygılar.
40.500TL
Inanc | 0552 406 07 0 Yedi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3868735/detay/
2.0T FSI
Hayırlı satışlar....Gerçekten çok güzel duruyor...
Artık bende coupe landım 2010 model 43.000 de kazasız beyaz bi dci aldık...inşallah resimleride paylaşırım yakında...
inşallah
yapım aşaması burda Yusuf.
Megane 3 Coupe Ayna Altı Led Işıklandırma | Yapım aşaması
2.0T FSI
Arkadaşlar 35 mm HR yay almaya karar verdim tavsiye edermisiniz?...Herkes HR nin 35 mm lik yaylar içinde daha iyi düşürdüğünü söylüyor ? Acaba en uygun nereden temin edebilirim arkadaşlar ?
Ben çok memnunum iki yıldır kullanıyorum, sertlik önemli değilse tutuşu ve görüntüyü baya değiştiriyor.
diyemedim ya la
Valla zaten orjinalinde de konfor namına bir şey olmadığı için benim için kabul edilebilir sertlikte, diğer markayı bilemiyorum.
diyemedim ya la
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)