User Tag List

Sayfa 478/492 İlkİlk ... 378428468476477478479480488 ... SonSon
9339 sonuçtan 9.064 ile 9.082 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iLkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski coupecilerden kim kaldı diyerekten sonunda bende satıyorum

Bir süre yurtdışında yaşayacağım için 2010 Megane Coupe 65.000 km'deki aracımı satıyorum arkadaşlar. Arabayı burdan bilenlerde var,ciddi düşünenler için telefonda veya özel mesaj ile ayrıntılı olarak bilgi verebilirim.
    1-2 güne vaktim olduğunda sahibinden de açıcam ilan link veririm.
    Hayırlısı olsun ilkay corvette'in resimlerini bekiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane ı satanlar ne almakta sonrasında acaba? ben scirocco almadığıma pişman gibiyim.. yakıtı çok cezbediyor fakat 160 hp gencliğimizi yaşayamadık gitti tırtırtır

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iLkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski coupecilerden kim kaldı diyerekten sonunda bende satıyorum

Bir süre yurtdışında yaşayacağım için 2010 Megane Coupe 65.000 km'deki aracımı satıyorum arkadaşlar. Arabayı burdan bilenlerde var,ciddi düşünenler için telefonda veya özel mesaj ile ayrıntılı olarak bilgi verebilirim.
    1-2 güne vaktim olduğunda sahibinden de açıcam ilan link veririm.
    Vay be bi sen kalmıştın ilk alanlardan

Hayırlısı olsun İlkaycım aracın güzel, umarım değerini bilen birine gider.

Bende yurt dışına gidiyorum kısmetse 2 haftaya, o yüzden tüm arabaları sattım Darısı senin başına

samhain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ısındıktan sonra olmuyor
    Reno eski araçlarda kullandığı balata malzemesini, 2010 yılında itibaren avrupa standartlarına uygun olarak değiştirmiş. Kanserojen madde kullanılmıyormuş vs o kullanılmayan madde yüzünden de ses yapıyor..Mais açıklaması

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim için bir sorun teşkil etmiyor teşekkürler açıklama için nacizane aracım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yau akıl danışayım, yarın ankara-antalya-kaş-kalkan-bodrum ve tekrar ankara olmak üzere 2000km yakın bir yola çıkıcam Allah izin verirse...Yeni jantlarım 235 35 19 ve arkalar 255 30 19 olarak aldım...Onları takıp mı çıksam diyorumi yoksa 225-40-18 lerimle gidip gelsem mi?? Çok fazla bi sertlik vs olur mu kestiremedim de :/

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oha 255 mi. bend arkalarda 235 vardı sürtüyodu, sorun yaşamazsan iyidir.
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eibach 3.5 var bende, seninki kadar dusuk degil arac yani...
    255/30/19 da surtme olasiligi daha az degil mi ayrica??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orjinal yayları preslemiştim arkalar yüksek olmasına rağmen yumuşak olduğundan iki kişi binince sürtme yapıyordu hr 3.5 luk yay aldım sürtme sorunu biter inş

yek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.5dci de en iyi sesi hangi blow off veriyor fikirlerinizi alabilirmiyim

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiler selamlar.Bir arkadaşımda gün batımı var satılık.Güncel yakıt fiyatları sağolsun megane almayı düşünüyorum.İbiza cupra gibi bir seçeneğim varken hemde.
    kupe olsun dizel olsun manuel olsun gerisi umrumda değil açıkçası.
    19 janttan sonra yakıt nasıl arttı ? ben geçmiş sayfalarda merco jantlı görmüştüm çok hoşuma gitmişti bende alırsam o jantı takarım.Yakıtınız ne civarda ? (soft veya hard yazılımlılar) Aracınızdan memnunmusunuz ?
    Sonradan ekranlı olan radyo takılıyor mu dasboard'un üstüne oem olandan ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiler selamlar.Bir arkadaşımda gün batımı var satılık.Güncel yakıt fiyatları sağolsun megane almayı düşünüyorum.İbiza cupra gibi bir seçeneğim varken hemde.
    19 janttan sonra yakıt nasıl arttı ? ben geçmiş sayfalarda merco jantlı görmüştüm çok hoşuma gitmişti bende alırsam o jantı takarım.Yakıtınız ne civarda ? (soft veya hard yazılımlılar) Aracınızdan memnunmusunuz ?
    Yakışı konusunda daha denemem olmadı takalı 1-2 gün oldu, ama hissedilir şekilde çekişte azalma var..19 da ısrar etme derim nacizane tavsiye olarak. Orj Rs3 Cup jantı diye aldım taktım yoksa imkanı yok 19 takmazdım...

Ekranlı radyo takılıyor ama orj. bulamazsın yan ürünler var 800-1500 arası oda ne kadar tad verir bilemiyorum..

İbiza cupra-Polo gti hep kafa kurcalar ama dizel varken de pek gerekli değil

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samhain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakışı konusunda daha denemem olmadı takalı 1-2 gün oldu, ama hissedilir şekilde çekişte azalma var..19 da ısrar etme derim nacizane tavsiye olarak. Orj Rs3 Cup jantı diye aldım taktım yoksa imkanı yok 19 takmazdım...

Ekranlı radyo takılıyor ama orj. bulamazsın yan ürünler var 800-1500 arası oda ne kadar tad verir bilemiyorum..

İbiza cupra-Polo gti hep kafa kurcalar ama dizel varken de pek gerekli değil

Maşallah aracınıza çok yakışmış jantlar.Bende görünüm hastalığı var.Ehliyetim yokken babamın arabasına 18 jant ve 35 yanak lastik takmışlığım var.Konforu ve gidişi nasıl azalttığını tahmin edebiliyorum.Ama gerçekten epey yakışmış.Merco jantıda çok yakışıyor.Dizel alırsam gazlamam pek. Cruise controle alır güzelde tesisat kurar tüketim kasarım.90km sabitler giderim.
    Kuzenimde cupra var.Kendisi bayan olduğu için pek rahat edememiş.Satacak bana eğer istersem.Oda çok iyi gidiyor.Ama yakıtı biraz fazla 10 litre civarında geziyor şehir içi.
    Bakıyorum cupra ile megane neredeyse aynı fiyat ve biri diğerinin yanında epey bi hızlı.Birde şu var okulum eve git gel 50kmden fazla.Hergün 50-52 km yol yapıcam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamen sana kalmış...Alman arabası varken Fransız alınmaz derdim, hala da diyorum ama şartlar değiştiriyor o ayrı...
    Spor şase olsa da beklentiler ve araçların verdiği tamamen farklı...10lt ile kalsa cupra alırdım bende, ama gazlamak için alıyorsun o kadar sakin gideceğimi düşünmediğim için almadım...
    Megane ile zorlasam şehir içi 6,7 yakıyor şimdi 19 ile yaksın 7,0-7,1 çokta dert değil...

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla 5 yıl Acıbadem-Kurtköy arası okula gidip gelmiş bir kullanıcı olarak, dizel şart
    Ecufast yazılımla 5.5-6.0 arası yakıyor benim yıllardır, 225/45/17 lastik ve orjinal jantlarla. (205-225 geçişi sonrası bile çekiş hissedilir derecede düşmüştü, 18 yada 19 farkedecektir.)
    Cupra hoş olur elbette, sesi, gidişi vs. ama bazı gerçekler var.
    Her yola çıktığında, gaza bastığında, arkadaşlarla bir yere gidelim muhabbetinde şöyle bir nefes almak gerekebilir benzinli araçta
    Git gel 50 km ise ortalama günlük 75 km olarak hesaplamak lazım, öğle yemeği, akşam çıkması vs
    Kredi kartı ekstresi her geldiğinde babama nasıl izah etsem yakıt masrafını diye düşünmek insanı yorabilir
    Kaldıki görünüş ve dikkat çekme açısından Coupe çok daha önde bana göre, olay sadece gitmek değilse(ki 19 takmayı planlıyorsanız değildir sanırım) diğer her konuda(imaj, genişlik, konfor, yakıt, donanım) sınıf farkındanda kaynaklı Coupe üstün zaten
    diyemedim ya la

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ecutuned yazılım dp 19 jant klima açık ş içi tamamen 6.8 yakıyor km de 30 kuruştan aşağı yaktıramıyorm bu aralar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada arkadaşım aracını satıyor ilgilenenler olursa fiyatta yardımcı olurum.
    Renault Megane 1.5 dCi Impressor 2011 Model 43.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Turuncu renk - 134091896

dt8677 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu canlanmışken bir istekde bulunayım defalarca kit taktırıcam die düşündüm zamansızlıktan taktıramadım artık kesin taktırıcam elinde kit için parça olan varsa almak isterim veya izmirde düzgün işçiliği olan yer öneren olursa sevinirim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)