megane ı satanlar ne almakta sonrasında acaba? ben scirocco almadığıma pişman gibiyim.. yakıtı çok cezbediyor fakat 160 hp gencliğimizi yaşayamadık gitti tırtırtır![]()
Gören duymayan kalmasın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2449049/detay/
Yau akıl danışayım, yarın ankara-antalya-kaş-kalkan-bodrum ve tekrar ankara olmak üzere 2000km yakın bir yola çıkıcam Allah izin verirse...Yeni jantlarım 235 35 19 ve arkalar 255 30 19 olarak aldım...Onları takıp mı çıksam diyorumi yoksa 225-40-18 lerimle gidip gelsem mi?? Çok fazla bi sertlik vs olur mu kestiremedim de :/
Eibach 3.5 var bende, seninki kadar dusuk degil arac yani...
255/30/19 da surtme olasiligi daha az degil mi ayrica??
orjinal yayları preslemiştim arkalar yüksek olmasına rağmen yumuşak olduğundan iki kişi binince sürtme yapıyordu hr 3.5 luk yay aldım sürtme sorunu biter inş
Abiler selamlar.Bir arkadaşımda gün batımı var satılık.Güncel yakıt fiyatları sağolsun megane almayı düşünüyorum.İbiza cupra gibi bir seçeneğim varken hemde.
kupe olsun dizel olsun manuel olsun gerisi umrumda değil açıkçası.
19 janttan sonra yakıt nasıl arttı ? ben geçmiş sayfalarda merco jantlı görmüştüm çok hoşuma gitmişti bende alırsam o jantı takarım.Yakıtınız ne civarda ? (soft veya hard yazılımlılar) Aracınızdan memnunmusunuz ?
Sonradan ekranlı olan radyo takılıyor mu dasboard'un üstüne oem olandan ?
Yakışı konusunda daha denemem olmadı takalı 1-2 gün oldu, ama hissedilir şekilde çekişte azalma var..19 da ısrar etme derim nacizane tavsiye olarak. Orj Rs3 Cup jantı diye aldım taktım yoksa imkanı yok 19 takmazdım...
Ekranlı radyo takılıyor ama orj. bulamazsın yan ürünler var 800-1500 arası oda ne kadar tad verir bilemiyorum..
İbiza cupra-Polo gti hep kafa kurcalar ama dizel varken de pek gerekli değil
![]()
Maşallah aracınıza çok yakışmış jantlar.Bende görünüm hastalığı var.Ehliyetim yokken babamın arabasına 18 jant ve 35 yanak lastik takmışlığım var.Konforu ve gidişi nasıl azalttığını tahmin edebiliyorum.Ama gerçekten epey yakışmış.Merco jantıda çok yakışıyor.Dizel alırsam gazlamam pek. Cruise controle alır güzelde tesisat kurar tüketim kasarım.90km sabitler giderim.
Kuzenimde cupra var.Kendisi bayan olduğu için pek rahat edememiş.Satacak bana eğer istersem.Oda çok iyi gidiyor.Ama yakıtı biraz fazla 10 litre civarında geziyor şehir içi.
Bakıyorum cupra ile megane neredeyse aynı fiyat ve biri diğerinin yanında epey bi hızlı.Birde şu var okulum eve git gel 50kmden fazla.Hergün 50-52 km yol yapıcam.
Tamamen sana kalmış...Alman arabası varken Fransız alınmaz derdim, hala da diyorum ama şartlar değiştiriyor o ayrı...
Spor şase olsa da beklentiler ve araçların verdiği tamamen farklı...10lt ile kalsa cupra alırdım bende, ama gazlamak için alıyorsun o kadar sakin gideceğimi düşünmediğim için almadım...
Megane ile zorlasam şehir içi 6,7 yakıyor şimdi 19 ile yaksın 7,0-7,1 çokta dert değil...
Valla 5 yıl Acıbadem-Kurtköy arası okula gidip gelmiş bir kullanıcı olarak, dizel şart![]()
Ecufast yazılımla 5.5-6.0 arası yakıyor benim yıllardır, 225/45/17 lastik ve orjinal jantlarla. (205-225 geçişi sonrası bile çekiş hissedilir derecede düşmüştü, 18 yada 19 farkedecektir.)
Cupra hoş olur elbette, sesi, gidişi vs. ama bazı gerçekler var.
Her yola çıktığında, gaza bastığında, arkadaşlarla bir yere gidelim muhabbetinde şöyle bir nefes almak gerekebilir benzinli araçta
Git gel 50 km ise ortalama günlük 75 km olarak hesaplamak lazım, öğle yemeği, akşam çıkması vs
Kredi kartı ekstresi her geldiğinde babama nasıl izah etsem yakıt masrafını diye düşünmek insanı yorabilir
Kaldıki görünüş ve dikkat çekme açısından Coupe çok daha önde bana göre, olay sadece gitmek değilse(ki 19 takmayı planlıyorsanız değildir sanırım) diğer her konuda(imaj, genişlik, konfor, yakıt, donanım) sınıf farkındanda kaynaklı Coupe üstün zaten![]()
diyemedim ya la
ecutuned yazılım dp 19 jant klima açık ş içi tamamen 6.8 yakıyor km de 30 kuruştan aşağı yaktıramıyorm bu aralar.
bu arada arkadaşım aracını satıyor ilgilenenler olursa fiyatta yardımcı olurum.
Renault Megane 1.5 dCi Impressor 2011 Model 43.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Turuncu renk - 134091896
konu canlanmışken bir istekde bulunayımdefalarca kit taktırıcam die düşündüm zamansızlıktan taktıramadım artık kesin taktırıcam elinde kit için parça olan varsa almak isterim veya izmirde düzgün işçiliği olan yer öneren olursa sevinirim.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)