selamlar
Connecting site...
şu ilandaki tampon hakkında fikrinizi alabilirmiyim ? fiyat nasıl uygunmu ? bir fotoğrafı fake sanırım bu forumdaki kişideki fotoyu da koymuşlar orj. rs tamponuda.. fiyat nasıl (boyasızmış)
iyi haftasonları...
selamlar
Connecting site...
şu ilandaki tampon hakkında fikrinizi alabilirmiyim ? fiyat nasıl uygunmu ? bir fotoğrafı fake sanırım bu forumdaki kişideki fotoyu da koymuşlar orj. rs tamponuda.. fiyat nasıl (boyasızmış)
iyi haftasonları...
Boyası egsoz ucu herşey dahil 1000 tl istiyorlar... Egzos aktif oluyor bence 1000 tl normal...Benimde niyetim var..işçilikleri güzel duruyor...
ben telefon ettim ilkinde meşgule verdi, ikincisinde çaldı açmadı yine.. siz nerden aldınız fiyat
Bizim dizeller için egzoz var mı piyasada? Azcık tartartar sesi dışında ses duymak istesek mesela?
Bu arada benim araç biraz fazla mı yakıyor anlamadım ama.
Araç henüz 530km de.
7.2lt/100km ortalamam var.
Tamamı İstanbul şehir içi.
Hatta ortalama hızım 18km falan.
Daha düşmezmi acaba.![]()
1.6 dci 130 lukların ÖNÜ açıkmıdır beyler yazılım filtre vs. gibi ne kadar kazanırız. ?
olmaz mı bi dünya egzos var hatta benim aracımda olan egzosun aynısı şuan satılık aynı yerde yaptırdık ikimizde. Kardeşimdir kendisi arabasını sattığı için şuan downpipelı egzosu boşta duruyor. DM den ulaşırsanız sevinirim
Connecting site...
Downpipe yaptırırsanız yazılım atmanız lazım araca yoksa alt devirler hiç çekilmez hale geliyor. Ses baya bi değişiyor tabi üstte arkadaşa belirttiğim egzosu düşünebilirsiniz. Benim arabayla aynı sesi alırsınız linkte benim aracımdan ufak bir egzos sesi videosu var ona bakarsanız daha net anlamış olacaksınız
http://www.techturkey.com/forum/otom...iii-coupi.html
1.6 dci alip yuklemek mantikli ama kasa eskidi artik komple yenilenmesi lazim
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)