araba guzelde jantlar ve vites kolu ve cervesini yapani kiniyorum![]()
53k€ verip o stepneyi kim gormek isterki, ayrica o jantlar nedir Allah askina
Yurtdisi fotolarinda cok daha guzel duruyordu turkiyenin havasi bozmus bu arabayi![]()
ya arkadaşlar bırakın allah aşkına tamam hepsi aynı araba onu herkez biliyor ama işçilik ve kalite olarak hangisi daha iy subaruyamı 120 ödersin yoksa toyotayamı ödersin birazcık mantıklı düşünmenizi istiyorum eğer toyotaya aşıksanız bişe demem kimsede bişe diyemez bi insanın en güzel kararı kendi kararıdır ben sadece rcz yi bu kadar aşağılayan düşünceyi kınıyorumttnin yan sanayisiymiş evet yan sanayisi hatta ttnin çıkmalarını kullanmışlar
![]()
Güzel bence. Zaten bu tip arablar hep böle olur , seven çok sever , sevmeyen nefret eder , arası yok
buda fatoşlu
![]()
kanka bu ne böyle bagaj olmamış jantlarda öyle ön gürünümüde pek sarmadı beni :/ o fiyatıda haketmiyor bence...
olm ne gerillası , araba üretmiyor artık firmalar böyle onu beyenmiyor bunu beyenmiyoruz 3-4 sene sonra üretimden kalkınca padişah ilan ediyoruz . bakınız bugeye impreza. ilk çıktığında bi taksimde yakmadığı kalmıştı insanların . şimdi olsada binsek diyor herkez.
fiyatı çok benim ona itirazım yok moruk .. bende gidip vermem o parayı .
*** ata ata araba kalmadı tek kapı arkadan itiş timucin . bi hyundai coupe var bi de 86 çıktı yeni...![]()
S2000 den sonra var mı üretilmiş hafif karoser kuvvetli motor arkadan itiş ?
bu arada ben ne subaru ne toyota fanatiğiyim . AMA RCZ ile karşılaştırmak da ayıp bence![]()
ederi bence max 80.000 tl olmalı.
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
kalmadı aga yapacak bişi yok... ama dediğin doğru *** atsın millet 2 sene sonra king...![]()
civiclerde öyle dğeilmiydi
ben ES kasa çıktığında bile küfür edenleri hatırlaırm şimdi hepsi ES civic king diye geziyorlar... 4 5 sene sonra bu gelen yeni aravbaların hepsi king olur ondan şüphe yok zaten
ama bizim kingler 80lerde kaldı oda ayrı konu
NOT : FcX kardeşim bakacağına bir cümlede sen kur sen sustukca ben üzülüyorum![]()
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
benim tek derdim arabanın ae86 ruhuna yakışmıyor olması daha küt çizgiler ve tabiki toyotanın geliştirdiği bi motorla yollara çıkması gerekirdi bana göre.
stepne olayına bende takıldım yalnız, jantlar gerçekten çok kötü.
derindere ye gelmiş mi acaba hafta sonu görmeye gidebilirim.
motor toyota arkadaşlar , blok subaru .. enjeksiyon sistemi ,kapaklar a,teşleme komple toyota.
geliştirme de toyotaya ait...
kimsede çıkıp demedi ki , "direct port enjeksiyon var ne güzel "![]()
yurtdışında yapılmaya başlansın herkesin dibi düşer ufak ufak
birde 3-4sene içerisinde çok fazla satmazsa satılanlar değere biner kapış kapış gider
53 bin euro fiyatı olan arabada kim direct port enjeksyona bakar efeo paranın hitap ettigi kesim sekle bakar konfora bakar vs..
yanlıs fiyat politikası![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)