sARI m3 un dedınmı benım ıcın olay bıtersuper super
![]()
sARI m3 un dedınmı benım ıcın olay bıtersuper super
![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
sen değiştirmişsin bende değiştireyim gerçi kendinle çelişiosun bu değişiklikle ayrı meselekendimi ifade etmekte kullandığım kelimeler ne küfür içerir ne birşey kro bir tarzdır bana göre o tarza denk gelmiştir ondan yazmışımdır. Okumak cehaleti alır eşşeklik bakidir atasözünü diyince stage 5 cosworth geldi benim aklıma da
stage 5 mi hala yoksa 6 veya 7 oldu mu?
sizin sıralamanız vardı JUL ailesi olarak orda 3.25 var oda yetmezse SUBARU muz var o da yetmezse R6 var yazıyodu yanlış mı hatırlıyorum![]()
efet yanlış hatırlıyosun o sıralama 2 sene onceydive ozaman m3 yokdu şimdiki sıralamayı yazmayada gerek yok
![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
istihbaratlara göre ben yazayım sıralamayı
m3 + f430 + r1 + hayabusa![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Masallah
Bence de Shootmyride karalamak anlamsız...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
fotolar için teşekkürler. bi arkadaş sayısaldan bahsetmiş. geçen hafta devretmiş. bu hafta 4-5 milyon ytl olur. çökmek lazım![]()
![]()
![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
ben bu ı-hanns ı tanımam etmem ama sevmem
jul ailesinden de pek haz almam forumalrda cok giderleri var hareketleri yoktu
ama aracları 10 numara jantlar falan lafa gerek yok Tr deki en temiz E-46 m3 o adamlarda
Allah kaza bela vermesin ....
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
miniks arac yorumun için tşk ederim fakat kimseye giderimiz falan olmadı olmazdane senin bizim sevgimize nede bizim senin sevgine ihtiyacımız var insanlar sevilir yaradandan ötürü
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)