bence harika olmuş özellikle sarı olan. bide yan videosu cidden iyiydi![]()
makul fiyatlı olsa iyi olur aslında, trafik çilesi azalmasa da çevreye verilen zarar azalır.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
pencere takılıyormu acaba bunlara. Motor sıcaklığı olmadan kışın nasıl ısınacaz fanı filan var mı acaba?
Connecting site...
bu jantlarla basmak lazım![]()
eminim antin kuntin bir fiyatı olacak bu arabanın
Yılardır büyük umutla yeni twingoyu bekledim gelmedi bu geldi gele gele kesin ölürüm bunla ben hazır çarpışan oto havasıda var arkadan bakıldığında kendimi çarpışan otoda sanıp bir yere girerimısınma problemi nasıl olucak cam yok sanırım araçta birde anladığım kadarıyla renault 4 tekerlekli motor yapmış kısaca tek kişilik bagajı falan varmı
![]()
Kakışta Rs'i geçiyor
2.25 sonrası..
Renault Twizy RS F1 vs. Megane RS - by Autovisie TV - YouTube
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
herkes alışsa bence iyi olur gelecekde şehir içi bireysel araçlar olucak twizy gibi bireysel işgörmelik ufak havayı kirletmeyen araçlar.. toyota yakında çıkartıyor bmw ninde bu konuda çalışması var audininde..
Benim çok tuttuğum ibr araç bireysel olduğu için. bir nevi arabanın scooterı olmuş..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Güzel şehir için idealYalnız söylemeden edemeyeceğim hani küçükken alışveriş merkezlerinde alışveris sepeti hemde araba olurdu ya ona benzettim biraz
![]()
bunu içine kedi girer kuş girer iki ayaklı başka mahlukatlar girer...
sokağa da bırakılmaz ki..
ayrıca fiyatı da başka konu , muhtemelen "bunu alacağıma xxx alırım daha iyi.." gibi bir cümle sarfedebiliriz zamanı geldiğinde..
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
3 bijon toros jantı
iğrenç birşey bence...
Anca işe gidip gelmelik. Ozaman da kışın ayazda kalmış bekçi s* gibi olursun herhalde...
tüm videoları izledim de bildiğin akülü araba olmuş haha tüm hızlıların çocukluğuna inmeye çalışıyorlar bence![]()
onun camımı yok banamı öyle geldi herhalde camlı versiyonlarını yollarlar öyle ancak yazlık yerlerde kumsaldan yazlığa gidip gelmelik araç vazifesi görür çünkü.. onun içinde buna ihtiyaç yok alırsın bir atv yada scooter bunun çeyreğinin çeyrek fiyatına olur biter..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)