MaG Nickli Üyeden Alıntı
öyle söylememin nedeni genel olarak; sorunsuzluk, performans, yol tutuş vs..genel olarak söyledim..
Ayrıca tmm opeldede sevdiğim araçlar vardır kadet gsi mesala çok sevdiklerimdendir. ama ben şunu söylemeye çalıştım f355 e k20 b20 b16 takılsaydı sizde aynı tepkiyi verecektiniz ama ben bi k20 kullanıcı olarak kesinlikle yine f355 e yazık olmuş diyecektim.
Ve Swap neden yapılır ? o aracı daha hızlı yapmak için genel olarak performansını artırmak için, sorunsuzluk sağlamak için veya (yakıt tasarrufu için bizler için çok geçerli olmayan bir sebep) şimdi f355 i alıp max performans sağlamak istiyorsak çok daha iyi motorlar var denildi zaten ! ama f355 i alıp z20let koymak söylediğiniz gibi adam dikkat çekerek reklam yapmak istemiş yani o aracın hangi dereceler yapacağını pek düşünmemeiş değilmi zannedersem burda hem fikiriz :)
Neden Alman Opel değil dediğime gelince özellikle son yıllarda Opel çok sorunlu olduğunu opel kullanan dostlarımdan duyuyorum. Ayrıca şunuda belirteyim
1.merso 2.bmw 3. ww 4.opel gelir diye düşünüyorum özellikle Türkiye ' deki araçlar için...
bir forumda okumuştum avrupadaki bir sorunsuzluk testinde japon araçları ilklerde idi opel %54 de idi honda %27 mazda %14 toyota %20 falandı galiba 1. de mazday dı :) sence ben fanatikmiyim? bence değilim çünkü ailemde 1 volvo ve 2 alman var bunlarıda aldıran ben oldum gerçi honda 3 :D