senın makıneyle deneme potansıyelı var herhalde:rolleyes:
hayatimda hic yapmadim.swap yapilirken genelde gucu ve hacmi daha kucuk motordan daha guclu ve daha verimli motorlara gecilir(yani benim genelde gorduklerim d16 dan b16 yada k20 swap)ve dahasi genellikle honda bmw vb. araclarda oluyor.bence ferrari 355 gibi (bence ferrarinin urettigi en guzel arabalardan biri) muhtesem bir arabaya boyle bir swap gereksiz.
iddia etmiorm al sana kanıtı nedense bizden bi gcık almıssın sen abi anlayamadk ;)
http://videos.streetfire.net/video/B...yno_187780.htm
su an 1.8 basiorm burda basınc 1.4 ha sinanda ii bi arkım denemek istesem sana sormam denerm
ne dedim ki , fikir yuruttum . yanlis anlamissin , aracin 450 hp degil dedimmi :) lutfen hicbi on yargi yok yazdiklarimda . Serkan bi fikir soyledi bende ona hitaben kendi fikrimi soyledim . acikcasi bizim bi tepkimiz yok , yani yanlis anlama belkide anlicaksin ama simdiye kadar gordugum tum opelciler fanatiklikte hat safhadalar . biz ne desek sen de yanlis anliyo olabilirsin . olay ortada garip bi swap var , bir kac postundada hani 355 gitmiodu bizim motorla ucacak gibi bi mana cikardim ben , yanlis anladiysam duzelt . ne bilim 355 in olsa icine atarmisin bu motoru alip toplayip ? kime sorsak bi tuhaf karsilar dimi :)
Ne dememi bekliosun, kralı gelsin vs mi? Bizden bu tarz laflar asla çıkmayacak. Konuyu istediğiniz yere saptırabilirsiniz. Sinan da gereken cevabı verir.
senden gicik alsam tavrim bu sekilde olmaz di merak etme . ben bi kac sayfa onceki yazina dedim . iddia etmissin diye . ki demissin orda 450 hp diye . benim " iddia etmis " lafim dan sen 450 olamaz felan mi cikardin , anladin ?
bide bisi sorcam iki farkli kisimi yaziyo bu nickten ?
f355 380 hp, 600hpden bahsedılıyor,,, acık ara ıyı gıdecegı acık aracın.. yanı kotu gıtmıyıcek hee ses faktorlerı fılan ayrı mevzu:D:D
almanyaya gıdelım o zmn:p nette fazlayısla mevcut, Hakan bı kaç lınk hazır vardır
sende:D
edıt: ben kaçtım sımdılık:D
Ama güçlü deil mi? V8 her zman 4 silinderden güçlü deosan, yine senin fikrin o zamn turboyu atalım gitsin. Ama opel motoru konusunda tepki normal, çünkü kimsenin çok bi iblgisi yok normal yane...
Farklı proje emek var saygı duymak gerekir sonuçta amaç ortada imkan var ki uyguluyor kimse f355 gibi bir modeli harcamak istemez ama şu bir gerçek ki cesaretine ve imkanlarına güvenmiş kalkışmış böyle bir projeye hastalık olarak bakarsakta olaya daha iyi anlayabiliriz opel fanatiği bir insan projenin sahibi...Ne diyelim paylaşım için teşekkürler Bahadır yakından takip ediyoruz:)