User Tag List

Sayfa 15/18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
342 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Vmax powered FERRARİ F355 BERLİNETTA Z20let engine swap project :)

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HEP aynı sidik yarışı hahahaha komikmsiniz ? 500 hp vtecim var 20000 devir dönüyorum gt30r Taktım ucuyorum ...

bakın sidik yarıştırıcaksanız yapin bölebi proje 355 alın iiçine kaplumba koyun vtec e 20000 boy geçi,lin amayapın bakın beyşler herkes su beygirdik bu beygirdik felan hepsi yalan bakın beygir zorluyorsanız kıırılma riskini alıcaksınız kırılıncada ağlamıcaksınız bunu hepimiz yapıyorus bazısı dioki 10 bingidio okey gitsin süper bazısı dio 30 bin gitti onada okey ama hangisinde risk yok ? kırılmaz garantisi var? kimse buna garanti veremezsiz video aptalı oldunuz iicenehaaa aaaa bakusade yapmış geziooo lann sen nebiliyorsun o videodan sonra o kıırlmadı ? bakın beygir yükseldikce hacim küçük oldukca yani piston basına beygir yükseldikce kıırılma riskiniz yükselir bunu herkes biliyor sanırım dimi.

+ Selcuk çok gereksiz saçma yorumların olmuş lütfen hala vtec vtec die gezinme el elden üstünndür yeter sidik yarışı yahu
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

serhatgüzelsoy
    Misafir
    Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opeller çok sağlam yürüyo japonyada şemsiye üretilirken şimşekler yollarda geziyordu opele laf yok
    Ne kadar doğru bir sözdür Tolga abi ağzına sağlık unutmak ne mümkün UC yi

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam konyada h22'ye şahin şanzımanı monte etmiş siz almanyada let'e ferro şanzımanı monte ettik diye sevinmişsiniz güzel valla.ama swap yapıcam diye ferrari gibi ismi motorsporları ile bir anılan bir markanın otomobiline opel motoru koymakla yazık etmişsiniz.

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baska yere yazıyorudm buraya yazdım hahaha neyse buda böle olsun

MaG
    Misafir
    Alıntı BrakeHorsePower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alman demiosun opel deosun annıyorum. Neden peki bi kaç örnek verirmisin? Artı marka fanatikliği vs denio, allah aşkına ben her yazımda üstüne vurgulaya vurgulaya diyorum herkesin görüşüne saygılıyım die. Benim yazılarımda fanatiklik yok, ama bak sen japon kesin iii vs deosun. Kim yapıo şimdi fanatikliği??? Umarım vw grubu bloklarla opel bloklarının birbirine çok yakın olduğunu biliosundur geriye de alman bmw ve mercedes kalıo...
    öyle söylememin nedeni genel olarak; sorunsuzluk, performans, yol tutuş vs..genel olarak söyledim..

Ayrıca tmm opeldede sevdiğim araçlar vardır kadet gsi mesala çok sevdiklerimdendir. ama ben şunu söylemeye çalıştım f355 e k20 b20 b16 takılsaydı sizde aynı tepkiyi verecektiniz ama ben bi k20 kullanıcı olarak kesinlikle yine f355 e yazık olmuş diyecektim.

Ve Swap neden yapılır ? o aracı daha hızlı yapmak için genel olarak performansını artırmak için, sorunsuzluk sağlamak için veya (yakıt tasarrufu için bizler için çok geçerli olmayan bir sebep) şimdi f355 i alıp max performans sağlamak istiyorsak çok daha iyi motorlar var denildi zaten ! ama f355 i alıp z20let koymak söylediğiniz gibi adam dikkat çekerek reklam yapmak istemiş yani o aracın hangi dereceler yapacağını pek düşünmemeiş değilmi zannedersem burda hem fikiriz

Neden Alman Opel değil dediğime gelince özellikle son yıllarda Opel çok sorunlu olduğunu opel kullanan dostlarımdan duyuyorum. Ayrıca şunuda belirteyim
    1.merso 2.bmw 3. ww 4.opel gelir diye düşünüyorum özellikle Türkiye ' deki araçlar için...

bir forumda okumuştum avrupadaki bir sorunsuzluk testinde japon araçları ilklerde idi opel %54 de idi honda %27 mazda %14 toyota %20 falandı galiba 1. de mazday dı sence ben fanatikmiyim? bence değilim çünkü ailemde 1 volvo ve 2 alman var bunlarıda aldıran ben oldum gerçi honda 3

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.merso 2 bmw 3 VW group 4 ford 5 opeL

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam konyada h22'ye şahin şanzımanı monte etmiş siz almanyada let'e ferro şanzımanı monte ettik diye sevinmişsiniz güzel valla.ama swap yapıcam diye ferrari gibi ismi motorsporları ile bir anılan bir markanın otomobiline opel motoru koymakla yazık etmişsiniz.

Ewet kardeş h22ye şahin şanzumanı oturtmakla bu aynı haklısın, maazur gör bizi küçük çapta işler elimizden gelen bu kadar...

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı MaG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyle söylememin nedeni genel olarak; sorunsuzluk, performans, yol tutuş vs..genel olarak söyledim..

Ayrıca tmm opeldede sevdiğim araçlar vardır kadet gsi mesala çok sevdiklerimdendir. ama ben şunu söylemeye çalıştım f355 e k20 b20 b16 takılsaydı sizde aynı tepkiyi verecektiniz ama ben bi k20 kullanıcı olarak kesinlikle yine f355 e yazık olmuş diyecektim.

Ve Swap neden yapılır ? o aracı daha hızlı yapmak için genel olarak performansını artırmak için, sorunsuzluk sağlamak için veya (yakıt tasarrufu için bizler için çok geçerli olmayan bir sebep) şimdi f355 i alıp max performans sağlamak istiyorsak çok daha iyi motorlar var denildi zaten ! ama f355 i alıp z20let koymak söylediğiniz gibi adam dikkat çekerek reklam yapmak istemiş yani o aracın hangi dereceler yapacağını pek düşünmemeiş değilmi zannedersem burda hem fikiriz

Neden Alman Opel değil dediğime gelince özellikle son yıllarda Opel çok sorunlu olduğunu opel kullanan dostlarımdan duyuyorum. Ayrıca şunuda belirteyim
    1.merso 2.bmw 3. ww 4.opel gelir diye düşünüyorum özellikle Türkiye ' deki araçlar için...

bir forumda okumuştum avrupadaki bir sorunsuzluk testinde japon araçları ilklerde idi opel %54 de idi honda %27 mazda %14 toyota %20 falandı galiba 1. de mazday dı sence ben fanatikmiyim? bence değilim çünkü ailemde 1 volvo ve 2 alman var bunlarıda aldıran ben oldum gerçi honda 3

Eğer ki bahsettiğin normal bineklerse ok . Ama turbolarda opeli araştırmanı tavsiye ederim. F355 i alıp bi alman opel tuner ı rb26det yapamaz de mi? Dedim daha önce de tekrar ve son kez söylecem adam prof olduğu üzerinde çalışmış. Ve emin ol bu araç normal f355 den de f430 dan da hızlı, yakında videoları koyarım.

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.merso 2 bmw 3 VW group 4 ford 5 opeL
    Güsel olabilir. Sıralamalarla ama bare 1'e audiyi koysaydın almanya da ve tr de katladı diğerleriini 5 incilikte iiidir.

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HEP aynı sidik yarışı hahahaha komikmsiniz ? 500 hp vtecim var 20000 devir dönüyorum gt30r Taktım ucuyorum ...

bakın sidik yarıştırıcaksanız yapin bölebi proje 355 alın iiçine kaplumba koyun vtec e 20000 boy geçi,lin amayapın bakın beyşler herkes su beygirdik bu beygirdik felan hepsi yalan bakın beygir zorluyorsanız kıırılma riskini alıcaksınız kırılıncada ağlamıcaksınız bunu hepimiz yapıyorus bazısı dioki 10 bingidio okey gitsin süper bazısı dio 30 bin gitti onada okey ama hangisinde risk yok ? kırılmaz garantisi var? kimse buna garanti veremezsiz video aptalı oldunuz iicenehaaa aaaa bakusade yapmış geziooo lann sen nebiliyorsun o videodan sonra o kıırlmadı ? bakın beygir yükseldikce hacim küçük oldukca yani piston basına beygir yükseldikce kıırılma riskiniz yükselir bunu herkes biliyor sanırım dimi.

+ Selcuk çok gereksiz saçma yorumların olmuş lütfen hala vtec vtec die gezinme el elden üstünndür yeter sidik yarışı yahu

Artı bakın ne güsel örnek vermiş Oz alın ferrariyi koyun kaplumbağa motoru oturtun bitsin. Bende alkışlarım tebrik ederim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güsel olabilir. Sıralamalarla ama bare 1'e audiyi koysaydın almanya da ve tr de katladı diğerleriini 5 incilikte iiidir.
    puhahahaha...opel de iyidir opel gls var bitanede validenin satış olarak degil kalite olarak

BrakeHorsePower
    Misafir
    puhahahaha...opel de iyidir opel gls var bitanede validenin satış olarak degil kalite olarak

Satma zaten

ST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapan yapmış Hoşuma gitmedi ama sonuç olarak yapılmış birşey

Bu arada sizin aracınızı videoda gördüm gerçekten çok iyi bana göre

Maşallah diyelim.Herkes farklı markaların fanatiği

R-Turbo
    Misafir
    Ewet kardeş h22ye şahin şanzumanı oturtmakla bu aynı haklısın, maazur gör bizi küçük çapta işler elimizden gelen bu kadar...

eheuheu bu ferroya opel motoru yapana kadar 1 milyar daha verip o paraya 106 turbolardın bi bu eksik kaldı bu yorumuda yapsın biri tam olsun

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bisey sorucam F355'den cıkan V8' ne oldu peki?Corsa A'ya filan mı koyacak onuda
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bisey sorucam F355'den cıkan V8' ne oldu peki?Corsa A'ya filan mı koyacak onuda
    hehe, onu da yazarsam banlarlar beni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben söyleyimmi ?manta veya kadett

BrakeHorsePower
    Misafir
    paauhzuah, yannış hiç söylemiyeyim ahaha

BrakeHorsePower
    Misafir
    Kanka maşalla eski opelcisin herhalde, en sağlam modelleri biliyorsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)