öyle söylememin nedeni genel olarak; sorunsuzluk, performans, yol tutuş vs..genel olarak söyledim..
Ayrıca tmm opeldede sevdiğim araçlar vardır kadet gsi mesala çok sevdiklerimdendir. ama ben şunu söylemeye çalıştım f355 e k20 b20 b16 takılsaydı sizde aynı tepkiyi verecektiniz ama ben bi k20 kullanıcı olarak kesinlikle yine f355 e yazık olmuş diyecektim.
Ve Swap neden yapılır ? o aracı daha hızlı yapmak için genel olarak performansını artırmak için, sorunsuzluk sağlamak için veya (yakıt tasarrufu için bizler için çok geçerli olmayan bir sebep) şimdi f355 i alıp max performans sağlamak istiyorsak çok daha iyi motorlar var denildi zaten ! ama f355 i alıp z20let koymak söylediğiniz gibi adam dikkat çekerek reklam yapmak istemiş yani o aracın hangi dereceler yapacağını pek düşünmemeiş değilmi zannedersem burda hem fikiriz
Neden Alman Opel değil dediğime gelince özellikle son yıllarda Opel çok sorunlu olduğunu opel kullanan dostlarımdan duyuyorum. Ayrıca şunuda belirteyim
1.merso 2.bmw 3. ww 4.opel gelir diye düşünüyorum özellikle Türkiye ' deki araçlar için...
bir forumda okumuştum avrupadaki bir sorunsuzluk testinde japon araçları ilklerde idi opel %54 de idi honda %27 mazda %14 toyota %20 falandı galiba 1. de mazday dı

sence ben fanatikmiyim? bence değilim çünkü ailemde 1 volvo ve 2 alman var bunlarıda aldıran ben oldum gerçi honda 3